Här är de 7 coolaste Android-prank-apparna! lämplig för jahilin vän

Vill du vara okunnig för dina vänner och vänner? Använd den här applikationen för att inte kränka HAHAHA

I den här världen känns det ofullständigt om du aldrig har varit okunnig om dina vänner eller vänner. Faktum är att om du aldrig har blivit mobbad kan du inte vara någon cool ännu, hahaha. Omöjligt är verkligen ett beteende vilket irriterar dig, men kan också få dig att inte sluta. Så, så att du och dina vänner inte skadas, vilken typ av okunnighet är kul att göra?

Numera är tiderna alla tekniska. För det behöver du inte längre vara okunnig med temat våld eller andra saker som kan förolämpa någon av parterna. Genom denna artikel kommer ApkVenue att tillhandahålla en lista över applikationer upptåg Android som du måste installera för att pranka och pranka dina vänner och vänner. Är du nyfiken på ansökan? Tålamod, kommer Jaka att förklara en efter en.

  • Roliga sätt att göra falska chattar på WhatsApp för att lura dina vänner
  • Hur man prankar din väns Android med ett fartljud
  • Enkla sätt att hitta falska eller riktiga Facebook-konton

7 coolaste Android Prank-applikationer! Lämplig för Jahilin Friends

1. Fake svagt batteri

Ja, först och främst kan du pranka och pranka dina vänner genom en applikation som heter Fake svagt batteri. Genom att installera den här applikationen kan du låtsas vara arg på dina vänner och vänner när de lånar din Android-smartphone. Du kan verkande om ditt batteri var fullt, varför tar det plötsligt slut. De är säkert förvirrade, kanske till och med anklagar varandra, hahaha. Ansökan upptåg Den här Android kan vara mycket roligt för de av er som är okunniga killar.

Maayan Hope Produktivitetsappar LADDA NER

2. AppLocker Fake Crash

Om du vill göra andra roliga saker kan du ladda ner AppLocker Fake Crash. Detta är en applikation låsskärm vilket kan få dina vänner och vänner att panikera tills de inte vågar låna din smartphone längre. Tja, hur du måste ha ett lösenord för att skydda din Android-smartphone. Efter det, om din vän är okunnig att gissa Lösenord dig, då kommer denna applikation att visa en fruktansvärd varning som meddelanden dyka upp eller till och med ett bluff som säger att smarttelefonsystemet är trasigt. Förutom det kan du också lura dina vänner när du öppnar en applikation, sedan applikationen fel, måste vara roligt hahaha.

Maayan Hope Produktivitetsappar LADDA NER

3. Döda WiFi

Ansökan upptåg Nästa Android är WiFi-död. Du kan vanligtvis använda denna applikation för att koppla bort andra WiFi-användare i en hot spot, för att påskynda dig bläddring använder WiFi. Tja, därför är den här applikationen också användbar för att ignorera dina vänner. När du är kongkow på ett ställe, sedan använder alla WiFi på den platsen, du kan koppla bort WiFi-nätverket som används av dina vänner. De måste vara förvirrade hahaha. Kanske finns det något roligare ström, du fortsätter att ladda ner något.

4. Falska samtal & SMS

Som namnet antyder, Falska samtal & SMS kan låta dig ringa falska telefonsamtal och textmeddelanden och anpassa deras egenskaper. Men kom ihåg att dessa samtal och textmeddelanden endast kan göras på din enhet och du kan inte göra dem på andra vänners smartphones. Så om någon litar på dig om tjejer kan du låtsas att flickan har kontaktat dig för att prata om din vän som pratar om henne, hahaha. Du kan inte föreställa dig din väns ansikte när du retar honom så.

Produktivitet Abishking Apps LADDA NER

5. Falsk chatsimulator

Ansökan upptåg Nästa Android är att det kan tillåta dig att göra olika falska samtal med personen du drömmer om. Ansökans namn är Falsk chatsimulatorkan du dölja dig som en idolartist som älskas av tonåringar som du är chatt med honom. Även om, chatt du gjorde det själv, hahaha. Efter det, du skärmdumpar och du bevisar det för dina vänner att du är fantastisk, du kan vara nära vackra artister som dina vänner.

Lonewar Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

6. Yazzy (falska konversationer)

Vill du göra ett skämt? Sätta på den Yazzy (falskt samtal). Denna applikation skiljer sig faktiskt inte mycket från Fake Chat Simulator och Fake Call & SMS-applikationer. Du kan dock göra en ansökan upptåg Denna Android är ett alternativ om dina vänner redan känner till tricken från de två tidigare applikationerna. Vem är nu redo att pranka dina vänner med denna roliga Android-applikation?

Vincenzo Cerminara's Social & Messaging Apps DOWNLOAD

7. Knäcka din skärmskämt

En av de mest populära okunniga apparna på Android är Knäcka din skärmskämt. För de av er som är mycket, mycket okunniga upptåg Denna Android fungerar mycket bra genom att tillhandahålla skärmanimeringseffekter som ser trasiga ut. Så när din vän lånar din smartphone kommer han definitivt att få panik. På samma sätt kan du låtsas ha panik eftersom din smartphone är trasig, hahaha. Det bästa du kan göra är att du installerar det här programmet i hemlighet på din väns mobiltelefon och ser hans uttryck när den trasiga skärmanimationen visas.

Apps Productivity g6 NEDLADDNING

Av de sju ansökningarna upptåg Android som ApkVenue erbjuder, vilken tycker du är bäst för att arbeta på människor? Kom ihåg, gör inte detta mot dina vänner och vänner som har hjärtsjukdom. Senare blir han sjuk, du blir till panik hahaha. Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan killar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found