6 bästa boxningsspel på Android 2019

Är du en bokälskare? Här är en samling spännande Android-boxningsspel som du kan spela offline och online. (Fri)

För dig som älskar sport och kampsport boxning eller boxning brukar titta på boxningstävlingar får oss att irritera oss själva för att vår hjälte förlorade.

Tja, istället för att du blir upphetsad är det bättre om du bara spelar boxningsspel på en Android-smartphone.

Japp, här har Jaka samlat 6 bästa boxningsspel eller boxningsspel på Android och iOS. I dessa spel utmanas du att skapa och träna din egen fighter för att möta tuffa motståndare och följa en dramatisk historia.

Kom och se helt!

Bästa boxningsspel på Android 2019

1. Real Boxing Manny Pacquiao

Real Boxing Manny Pacquiao är den tredje boxningsspelserien gjord av Vivid Games S.A. Det första spelet heter Real Boxing och det andra spelet är Real Boxing 2 Rocky.

Manny Pacquiao själv är en professionell boxningsvärldsmästare från Filippinerna. Det är dags att ta på dig dina boxhandskar, gå in i ringen för att vinna turneringen och bli mästare.

2. Real Boxing 2 ROCKY

Real Boxing 2 ROCKY är ett av de bästa boxningssportsimuleringsspelen på Android. Du kommer att spela som Rocky Balboa och ta emot legendariska motståndare inklusive Apollo Creed, Clubber Lang och Ivan Drago.

Utveckla din boxares styrka. Var det uthållighet, hastighet och förbättra din kampstil.

3. Boxning - Road To Champion

Nästa boxningssportsimuleringsspel är Boxning - Road To Champion, där du kan välja mer än 90 boxare för att bli mästare. Ja, det här är ett fantastiskt boxningsspel.

Du kan träna i gymmet, köpa nya kläder, förbättra dina färdigheter och slå utmaningar för att tjäna poäng. Du kan också titta på annonser för tjäna pengar i spelet för att köpa artiklar i spelet.

4. Street Boxing Fighter

Följande bästa offline boxningsspel på Android skiljer sig lite från de två spelen ovan. Street Boxing Fighter ha en dramatisk berättelse, det kommer du spela karaktären Joe som föddes i en politiskt stark familj.

Efter att ha bevittnat mordet på sina föräldrar lovade han som barn att hämnas mot brottslingar.

Joe utbildade sig också fysiskt och intellektuellt för att bli en pålitlig kämpe. Ja, boxning är oundvikligt. Med tvådimensionell grafik och ljud får vi oss att känna känner sig nostalgisk klassiskt spel

5. Tower Boxing

För dig som vill ha kul kan du prova spel Tower Boxing. Ja, Tower Boxing är ett spel arkad krossad med en grafisk visningsform pixel.

Du kommer att spela en roll jätte boxare i uppgift att förstöra skyskrapor, som aldrig kommer att ta slut.

Välj din favoritkaraktär och tryck vänster eller höger för att bryta ner tornväggarna beroende på hinder. Här måste du behåll boxarens huvud för att inte kollidera med att bygga balkonger eller andra föremål på himlen.

6. Punch Boxing 3D

För dig som vill ha ett extra realistiskt boxningsspel med svett som slår ner och blåmärken, måste du prova Punch Boxing 3D. Detta spel har smidiga animationer, detaljerad 3D-grafik och intuitiva pekskärmskontroller för att skapa boxliknande rörelser jabs, krokaroch versaler vilket känns naturligt och roligt.

Detta spel gör dig redo att slåss mer än 30 boxare från Bangkok, Las Vegas, London, Montreal och Washington. Använd snabba reflexer, speciella drag, hårda slag och knepiga kombinationer för att slå dina motståndare och bli kungen av boxning.

Det är 6 bästa boxningsspel på Android Mouse Street version. Vilken gillar du? Realistisk, lätt eller actionfylld? Eller har du ditt eget val? Bädda in din åsikt i kommentarfältet!

Läs också artiklar om spel eller artiklar från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found