skillnader i spelets fullständiga version, rip, alfa, demo och beta

Vill du köpa eller ladda ner spel? Det här är skillnaden mellan Full Version, Rip, Alpha, Demo och Beta-spel.

Har du någonsin hört orden Fullversion, RIP eller Portable när du köper eller laddar ner ett spel? Du kanske har hört talas om det, och många anser att det är detsamma, även om det är annorlunda.

Villkoren ovan är villkoren för de typer av spelförpackningar som utförs av utvecklare eller uppladdare som rymmer spelet.

Till exempel är den fullständiga versionen inte densamma som rip-versionen, där den fullständiga versionen är originalversionen och förpackningen direkt från utvecklaren. Medan rip-versionen är en version som har manipulerats av uppladdare eller en ompackare.

Så på grund av det kommer Jaka att förklara Speldifferenser Fullversion, Rip, Alpha, Demo och Beta det följande.

  • 5 gratis och pålitliga webbplatser för nedladdning av PC-spel
  • Så här laddar du ner Power Director Pro utan en gratis vattenstämpel

Speldifferenser Fullversion, Rip, Alpha, Demo och Beta

Fotokälla: Bild: lazyreviewzzz.com

Full version

Som Jaka förklarade ovan, Full version är den fullständiga versionen som släpptes direkt utvecklare eller utgivare. Så i den här fullständiga versionen kommer du att känna originalversionen av ett spel utan att minska och lägga till befintliga funktioner.

Och vanligtvis kan du få den fullständiga versionen av detta spel genom säkerhet, till exempel ett serienummer eller så kan det aktiveras omedelbart för de av er som använder en kassett för installatören.

Vila i frid

Fotokälla: Bild: thepcgames.net

Till skillnad från den fullständiga versionen är denna Rip- eller Ripped-version en genomgående version kompressionssteg eller nedskärningar genom att minska funktioner i något område, såsom ljud, funktioner, texturer, film eller kvalitet på ett spel. Vanligtvis gillas denna förpackning av många spelare som har lite kapital att ladda ner eller köpa ett spel.

Alfa

Alpha är en term för spel som fortfarande är försöksfasen för första gången. Så för dig som har provat Alpha-spel kan du stöta på många funktionsinkonsekvenser i det här spelet, och detta är vanligt i alfa-spel.

Demo

Demospel, är en förpackning gjord av utgivare för pre-lyriska ett spel, som vanligtvis används för speltestning utförs av parterna utgivare direkt till spelprovaren eller allmänheten. Vanligtvis har spel som detta fortfarande mycket buggar och halvfärdig.

Beta

Om den här versionen vanligtvis finns där just nu spelet släpps, man kan säga att rättegången och beta också är uppdelade i flera steg. Nämligen OBT (Open Beta Test), som just nu är ett spel redo att testas av allmänheten. För det andra är CBT (Close Beta Test), som är det sista steget i beta-testet och är redo för fullständig version.

Slutsats

Fotokälla: Bild: fullygamesdownload.com

Så innan du köper eller laddar ner finns det tillfällen när du vill var uppmärksam på förpackningen eller versionen som finns i spelet. För om något går fel kommer det att påverka din spelupplevelse.

Förstår du nu skillnaderna mellan Full Version, Rip, Alpha, Demo och Beta-spel? Förhoppningsvis blir det inget misstag senare. , glöm inte att lämna din spår genom kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found