hur man ändrar applikationsikonen på Android med egna foton utan root

I den här artikeln kommer jag att ge dig hur du ändrar applikationsikonen på Android med ett foto som du vill utan root med hjälp av appen Awesome Icons.

Finns det någon av er som någonsin har tröttnat på ikonen eller namnet på applikationen som är installerad på din Android? Har du någonsin tänkt på att inte vilja försöka ändra applikationens namn och ändra applikationsikonen själv med personliga foton, bilder av idoler eller använda dina egna skapelser men vet inte hur? Hmmm, det skulle vara kul om du kunde ändra namnet på applikationen och ikonen efter behag.

Ovanstående kan göras. I den här artikeln kommer jag att ge dig hur du ändrar applikationsikonen på Android med ett foto som du vill utan rot använder appen Fantastiska ikoner.

 • Så här ändrar du viktiga applikationsikoner så att människor inte hittar det
 • Så här ändrar jag ikoner på Android-startprogrammet
 • Hur man ändrar applikationsikoner på Android utan rot

Hur man ändrar applikationsikoner på Android med egna foton utan root

För att ändra ikonen för ett program på din Android med ditt eget foto är det först att ladda ner ett program som heter Fantastiska ikoner. Efter det, kör omedelbart applikationen.

1. Snabbstart

När du först öppnar den här applikationen dirigeras du omedelbart till en sida Snabbstart. På den här sidan ser du en lista över alla ansökningar med detaljerade applikationsnamn, utvecklare, och en bild av applikationsikonen. Dessutom finns det en ikonbild bredvid applikationsikonen kamera och ram.

 • Bildikon kamera ger dig åtkomst till att ändra programikonen genom att använda de foton du tagit direkt. Tja, här är det upp till dig vilket foto du ska använda.
 • Ikonbild ram i sig ger dig tillgång till direkt markerade bilder eller foton från ditt galleri.

2. Välj en bild som ska användas som en ikon

I själva verket kan du välja en bild eller ett foto som ska användas direkt genom ikonbilden kamera eller ram tidigare, men vad händer om du vill ändra programmets namn? Därför föreslår jag att du väljer den ursprungliga applikationsikonen som du vill ersätta (den ligger längst till vänster, om du inte ser det är det för mycket, hahaha). Här vill jag ändra applikationsikonen Abuget Jag:

 • Klicka på applikationens ursprungliga ikon (längst till vänster).
 • Du kommer att skickas till en sida Skapa genväg.
 • I avsnitt Lansera, välj det program som du vill starta. I det här fallet ändrade jag inte det eftersom jag verkligen ville starta mitt namngivna program Abuget.
 • Nästa, delvis Ikon, Du stannar här knacka på appens ursprungliga ikonbild och du kommer att bli ombedd att välja vilken typ av ikon du ska använda. Jag valde själv Bild som kommer att hämtas från mitt Android-galleri.
 • Välj sedan önskad bild och beskära efter behov.
 • Om så är fallet blir resultatet som bilden nedan. Den ursprungliga appikonen ersätts av den bild eller det foto som du just har lagt in.
 • Glöm inte att ändra namnet på din ansökan om det behövs. Här ändrar jag namnet på applikationen Abuget Blir AbugetRedigera.

3. Klar

Om du nu har följt stegen för hur du ändrar applikationsikonen på Android enligt proceduren tidigare är resten bara ett knappklick OK och bro, bara kontrollera resultaten. Detta är utseendet på mina experimentresultat.

Om du undrar varför det finns två applikationer, stämmer det. Så, Awesome Icons har sin funktion att skapa genvägsikon ersätta att vi kan ändra namn och bild på ikonen efter behag. Om du känner dig irriterad raderar du bara den ursprungliga ikonen för din applikation, det blir inget problem.