5 bästa spökefångande spel 2017, var en pålitlig spökjägare

Det bästa spökefångande spelet på Android. Lämplig för dig som gillar skräckspel.

Spöket är skrämmande varelse som strövar omkring oss. Dess närvaro kommer säkert att vara mycket skrämmande och också oroande om vi kan se det. Har du någonsin tänkt att rota allihopa? Om du inte kan göra det i den verkliga världen, varför deltar du inte i spöken med dessa 5 skräckspel för Android?

Allt du behöver är en smartphone för att delta i detta spännande och roliga äventyr. Om du är intresserad, kom igen fånga spöken som strövar med Dessa 5 skräckspel för Android. Garanterat att vara spännande och spännande!

  • 5 demoner i skräckspel som är mest irriterande och irriterande
  • Just Released, FPS Horror Outlast 2 Game på PC Omedelbart kapad!
  • Eftersom Outlast-spel är så läskiga finns det speciella blöjor!

Fånga det vandrande spöket! Här är de 5 bästa GhostBuster-spelen för 2017

1. Ghostbusters: Slime City

Spel som erbjuds av Activision Publishing, Inc. den har ett uppdrag att rädda staden New York och Manhattan från paranormal aktivitet och attacker av spöken. Här kommer du att gå med i laget spökjagare att jaga spöken och få belöningar.

Teamwork är det viktigaste. Cool och tydlig grafik gör det här spelet ännu mer intressant att spela. Med en filstorlek på 165 MB, detta spel kan du spela på Android med operativsystemet 4.0.3 till högre.

2. Playmobil Ghostbusters

Playmobil Ghostbusters uppmanar dig att välja eller bilda ditt eget team för att fånga spöken som är fria från interneringsenheten på grund av en brand som bröt ut. Ditt jobb är fånga alla spöken och ta dem till en ny interneringsenhet.

Detta spel använder timing som varje gång det tar slut, kommer mer och mer spöken som dyker upp. Du kan fly efter att ha fångat många spöken genom att använda en brandsläckarstolpe. Detta spännande spel du kan ladda ner med en liten filstorlek och låg vikt.

3. Ghost Go

Ghost Go låter oss se dem med hjälp av Ghost Radar. Använd kameran för att öppna gardinerna till en annan värld. Du kan bli en demonjägare genom att välja ett läge Ghost Radar psykisk du vill ha.

4. Ghost Hunter In City Simulator

Nästa är skräckspel som erbjuds av Vasya Bond och har laddats ner mer än en miljon gånger. Detta spel inbjuder dig att jaga spöken som strövar omkring i parker, hus och vägar.

Spöken kommer att göra det poppar upp överallt med en läskig form. Du måste fånga alla spöken i staden med utvalda vapen för att skydda alla du älskar.

5. Ghost Train Subway Simulator

Spel från Aploft detta sätter dig på tunnelbana som är full av spöken. Detta tåg är transparent och låter dig göra det se vad som händer under fötterna.

Här måste du fånga spöken och zombier attackera för att samla mynt och kontanter och lås sedan upp nya tåg. Detta spel har laddats ner mer än 10 tusen gånger med en filstorlek på ca. 72 MB.

Så det här är de 5 spökfångare skräck spel för Android som du kan prova om du verkligen gillar skräck spel. Av de fem spelen, vilken vill du spela? Dela gärna i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found