10 bästa galleriappar för att spara foton på Android

Även om de har samma funktion, är inte alla Android-galleria-appar kvalitet. Vissa tenderar att fungera riktigt bra med bra mönster och hastigheter. Men det finns också de som inte rekommenderas.

Även om den har samma funktion, men inte alla applikationer Android-galleri kvalitet. Vissa tenderar att fungera riktigt bra med bra mönster och hastigheter. Men det finns också de som inte rekommenderas.

Nu av alla galleriapplikationer på marknaden. Den här gången vill ApkVenue sammanfatta bara några som är tillräckliga värt att överväga. Istället för att dröja längre, låt oss bara titta på följande ApkVenues recension!

  • 15 Android-tips som alla Android-användare måste veta
  • Hur man döljer "hemliga" foton i mobiltelefongalleriet utan att fångas av din pojkvän
  • 50+ tips och tricks för de senaste funktionerna i WhatsApp 2021, sällan känt!

1. A + Galleri

Fotokälla: Bild: Google Playstore Även om det ser enkelt ut, har denna galleriapplikation stöd för att ansluta Dropbox, Amazon Cloud och Facebook. Med den kan du spara både foto- och videofiler på ett sätt off-line eller uppkopplad. Denna applikation har också de bästa säkerhetsfunktionerna där du kan dölja privata foton. Denna applikation är tillgänglig gratis och betalas för premiumfunktioner.

2. F-Stop Gallery

Fotokälla: Bild: Google Playstore Som en av de äldsta galleriapparna, F-Stop Media Gallery har en enkel och ren design som förstärks av förstklassiga funktioner. Du kan sök efter foton baserat på metadata (inklusive: EXIF, XMP och IPTC). Med funktionen "Smart Album" kan du justera fotolagring manuellt. Det mest populära med den här applikationen, nämligen kan spela GIF.

3. Fokusera

Fotokälla: Bild: Google Playstore Från alla listor, Fokus bildgalleri är den mest omfattande applikationen eftersom den har en myriad av de bästa funktionerna. Nyckeln till denna applikation är att du kan skydda galleriet från nyfikna ögon Genom ljusa och mörka teman finns det till och med en extra säkerhetsinställning som låter dig ändra ikoner. Appen är tillgänglig gratis och en prenumeration på 1,13 USD / månad.

4. FOTO Galleri

Denna applikation erbjuder möjligheten att organisera tusentals foton som lagras genom dess sorteringsfunktion. Du kan tagga foton, organisera album och det finns till och med en tjänst tillgänglig Chromecast. Du kan också skapa privata album. Den fria versionen har många kompletta funktioner men om du bestämmer dig för att betala kommer du att vara fri från annonser.

5. Galleri Arkiv

Fotokälla: Bild: Google Playstore Är du den integritetsmedvetna typen? Gallery Vault har ett personligt valv för fotobeställning svårt att förfölja. På det här sättet kan du dölja foton, videor och andra filtyper som appen stöder. Du kan också dölja ikoner så att ingen vet hur du får åtkomst till dem, förutom dig. Det ger till och med säkerhet med support fingeravtryck för Samsung-enheter.

6. Google Foto

Fotokälla: Bild: Google Playstore-applikationen Google Foton Är baserad moln, där vi kan ladda upp så många foton och videor som önskas enligt datalagringskapacitet. Den enda nackdelen är att bilder och videor kommer komprimerad i inställningen för Google Hög kvalitet. De flesta användare som använder denna applikation har också andra galleriapplikationer.

7. Fotogalleri HD & Editor

Fotokälla: Bild: Google Playstore Den här applikationen är inte bara för att lagra foton utan också för att redigera videor med tillräcklig lagring lätt och enkelt. Du kan göra grundläggande saker som att flytta foton, radera filer, uppstart tapet, ställ in favoriter och dela filer. Med 'Redaktör', kan du göra grundläggande ändringar, som att beskära, rotera, vända och tillämpa filter eller till och med klotter om du vill. Den här appen laddar bilder snabbt och det är ganska populärt bland många människor. Denna applikation är tillgänglig gratis men innehåller reklaminnehåll i den.

8. PhotoMap

PhotoMap är kanske en av de konstigaste galleriapparna eftersom det tillåter användare ta en bild och spara den via plats. Du kan använda kartan för att visa foton baserat på var de togs. Denna GPS-baserade galleriapp är förmodligen den bästa bland andra. Du kan ladda ner den gratis eller betala för pro-versionen för $ 2,99.

9. Bilder

Fotokälla: Bild: Google Playstore Bilder är en av de enklaste galleriapparna med en mängd funktioner. Du kan sortera foton efter olika saker, till exempel plats och du kan också dölja album så att människor inte ser dem. Denna applikation fungerar bäst på en större skärm, så att lämplig för iPad eller surfplatta. GIF- och Chromecast-stöd finns också. Denna applikation har också touch gest baserade kontroller vilket är lätt att använda.

10. QuickPic

Fotokälla: Bild: Google Playstore QuickPic var en gång en av de mest populära indie-galleriappen, men så småningom köptes av Cheetah Mobile. Med den här tjänsten kan du säkerhetskopiera foton till 'Moln'. Funktioner finns också redaktör enkelt internt foto, stöd för det mesta filer multimedia och grundläggande funktioner, som att byta namn på foton, skapa album och stödja olika tjänster 'Moln'.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found