hur man kan minska mp3-filer utan att minska kvaliteten på dem

Har du någonsin känt att lagringsutrymmet på din PC eller smartphone tar slut på grund av de mp3-filer du har lagrat? Tja, ApkVenue finns det ett sätt att minska storleken på mp3-filen utan att minska dess kvalitet.

Musik är ett universellt språk. Vi släpper nästan inte att lyssna på musik när som helst, till och med vår hjärtslag är som musik. Och Jaka är säker på att det måste finnas mycket musik på din smartphone.

Problemet uppstår, har du någonsin förbrukat mycket lagringsutrymme av sångfilerna som du lagrar? Ta det lugnt, ApkVenue kommer att dela tips om hur du kan minska MP3-storleken och den goda utan att kvaliteten på låten minskar. På detta sätt kommer vårt minne att bli lättare.

  • Hur konverterar du videofiler till MP3 på Android
  • 5 bästa gratis nedladdningsapplikationer för musik på Android

Hur man minskar MP3-storlek och upprätthåller kvalitet

Genom att minska storleken på MP3-filen, när den sätts in i en smartphone, tar den inte upp för mycket lagringsutrymme. Som ett resultat kan du skriva in fler låtar på din smartphone. Det är bara att ibland när MP3-storleken minskar, minskar kvaliteten.

Nå, nu kan du minska storleken på MP3-filen, men ljudet är fortfarande kvalitet. Hur? Det är väldigt enkelt. Du behövde tidigare hjälp programvara vilket namn är MP3-kvalitetsmodifierare. Ladda ner MP3 Quality Modifer från länk som ApkVenue tillhandahåller.

Ladda ner InspireSoft video- och ljudappar

Om du har laddat ner och installerat programvara MP3 Quality Modifer, bara öppna den programvara-hans. Följ sedan dessa steg:

  • På huvudmenyn i MP3 Quality Modifer hittar du följande skärm:
  • Klicka på om du vill ange en MP3-fil som du vill minska Lägga till filer. Hitta sedan den MP3-fil du vill ha.

  • Klicka sedan på rutan bredvid MP3-filen tills en bock visas.

  • Klicka på avsnittet Förinställa, välj sedan "kompromiss". Detta är användbart för att minska filstorleken, men ligger fortfarande inom komprometterade kvalitetsgränser.
  • Vänta sedan tills den valda MP3-storleksminskningsprocessen är klar. Och resultaten kommer att visas på skrivbordet, mappnamnet är "output".

Gjort. Differentiera storleken på MP3-filer som inte har minskats från MP3-filer som har reducerats med programvara MP3-kvalitetsmodifierare. Resultaten måste se annorlunda ut. Känn sedan ljudkvaliteten också. Lycka till!

Notera: