5 bästa programvaran mot skadlig kod 2016 gratis

Ibland tror vi att antivirus och antimalware är samma sak, även om de är två olika saker. Här är de 5 bästa antiprogramvaran gratis 2016.

Kanske många tror det Skadlig programvara och Virus det är samma. Skadlig programvara i sig är en programvara dator som är skadlig. Eftersom skadlig kod kan radera, modifiera och även hämta måldatafiler utan datorägarens vetskap. Skadlig programvara kommer i allmänhet från applikationer som vi laddar ner (.exe), men ibland kan det också komma från annonser som visas när vi surfar på internet. Så det kan sägas att Viruset är en del av skadlig programvara.

Hittills har många antivirusmedel visat sig vara effektiva för att upptäcka och ta bort virus. Och ibland tror vi att antivirus och antimalware är samma sak, men de är två olika saker. Ofta har antivirala medel inte visat sig vara effektiva för att utrota dem skadlig kod. Så här kommer jag att dela med mig av anti-malware som har visat sig vara effektivt när det gäller att förstöra skadlig programvara ondska. Vill du veta något? Här är listan.

  • 6 mest effektiva sätt att skydda smartphones från skadlig programvara
  • 7 sätt att skydda din PC-webbläsare från virus-, skadlig- och adware-attacker
  • 10 bästa Android-antivirusprogram för din smartphone

Bästa antiprogramvaran 2016

1. IObit Malware Fighter

IObit Malware Fighter är en antiprogramvara Det bästa av 2016 tillhör IObit. programvara detta är faktiskt en programvara dessutom som ett komplement till antivirus. IObit Malware Fighter själv har visat sig vara effektivt för att utrota skadlig kod såväl som spionprogram ondska. programvara Den använder också BitDefenders anti-malware-teknik. Så du behöver inte tveka längre när du använder den programvara detta.

2. Malwarebytes Anti-Malware

Om antivirusprogram för skadlig kod det bästa av detta är ingen tvekan om dess förmåga. programvaraMalwarebytes Anti-Malware har en uppföljningsdetektering mot skadlig kod vilket är ganska högt. Så skadlig programvara även dolda kan detekteras med den här applikationen. Malwarebytes kan också blockera webbplatser som misstänks innehålla skadlig kod, så du behöver inte vara rädd för att bli träffad igen skadlig kod. Och använder redan en teknik som heter Kameleont som fungerar i ordning skadlig kod kan inte infektera Malwarebytes.

3. Emsisoft Anti-Malware

programvara Det här bästa antivirusprogrammet och anti-malware övervakar alla processer som sker på en färdig dator programvaraEmsisoft Anti-Malware arbeta på ett sätt realtid. Funktioner som ingår i programvara detta är förmodligen helt komplett. En av fördelarna med Emsisoft Anti-Malware är dock programvara detta går realtid, programvara detta håller datorn stabil så att den inte stör datorprocesserna. programvara det kan upptäcka olika slag skadlig kod som spionprogram, adware, trojaner och bakdörrar.

4. Norman Malware Cleaner

Norman Malware Cleaner är en av programvara bäst på att upptäcka och radera skadlig kod. programvara Anti-malware tar automatiskt bort skadlig kod upptäcktes utan att fråga datoranvändaren. Norman kommer också att stoppa den misstänkta processen skadlig kod och kommer tillbaka register som är smittade skadlig kod till rätt värde. programvara detta håller också prestanda dator för att hålla den stabil.

5. Hitman Pro

Den sista är där Hitman Pro. programvara det är bärbara och Cloud Scanner-baserad, så du måste vara ansluten till internet för att kunna använda den. Även Hitman Pro använder två motor på en gång är det motor ägs av BitDefender samt Kaspersky. Hitman Pro har visat sig kunna utrota olika hot som rootkits, trojaner, adware och Worms. programvara Detta kan också användas för att skanna vilken Flashdisk som helst som kommer in i användarens dator. '

Nu är det några av de bästa anti-malware. Ännu bättre mjukvaror ovan används som en antivirus-följeslagare för att bättre skydda det maximala. Hoppas det är användbart!