hur man gör en webbplats till en Android-applikation utan kodning

Naturligtvis har du favoritwebbplatser som du öppnar varje dag, eller hur? För att göra det mer spännande har ApkVenue ett enkelt sätt att göra en webbplats till en Android-applikation utan kodning. Det är väldigt enkelt, så är det här.

Naturligtvis har du favoritwebbplatser som du öppnar varje dag snälla du, till exempel Street Rat och Facebook. Som du vet tillhandahåller Facebook en applikation som är kraftfull för Android- och iOS-smarttelefonanvändare.

Tyvärr är Facebook-appen också känd för att vara mycket slöseri med lagringsutrymme och batteri. Inse detta, Facebook släppte äntligen en ansökan Facebook Lite den lättare.

Men inte alla våra favoritwebbplatser erbjuder applikationer för smartphones och inte alla applikationer på smartphones har en lätt version som Facebook Lite.

Rapportering från Wonderhowto, ApkVenue hittade något riktigt coolt. Gör det möjligt för dig att förvandla din webbplats till en Android-applikation på bara några sekunder. Är du nyfiken? Följande hur man gör en webbplats till en Android-applikation.

  • 5 enkla sätt att skapa Android-applikationer utan kodning
  • Hur man skapar en egen Android-chattapp utan kodning
  • Hur man skapar en enkel Android-applikation gratis, klicka bara!

Hur man skapar en webbplats som en Android-applikation

1. Installera Hermit - Lite webbläsarappar

För att göra webben till en Android-applikation behöver vi applikationshjälp Eremit - Lite webbläsarappar som du kan ladda ner på JalanTikus eller i Google Play Butik. Med den här applikationen kan du göra webben till en Lite-applikation.

Appar produktivitet Chimbori LADDA NER

2. Göra webben till en Android-applikation

När du har laddat ner den och öppnat den klickar du på den Feature Tour, det finns 6 sidor som kort förklarar fördelarna med Hermit-applikationen. Väl, För att göra webben till en Android-applikation väljer du knappen Lägg till längst ned till höger.

Därefter går du in webbadress gå in i fältet högst upp på skärmen, till exempel JalanTikus.com eller välj en av de populäraste rekommendationswebbplatserna från Hermit.

När Jakas webbplats öppnas kan du ändra namnet Lite applikation som du skapar. Klicka sedan på knappen Lägg till så visas den dyka upp Bekräftelse och klicka skapa.

Nu har JalanTikus Lite-applikationen skapats och du hittar den på hemskärm.

3. Anpassa utseendet på Lite-applikationen

Härifrån kan du anpassa Lite-applikationen som du har skapat. Du kan tända dra för att uppdatera, scrolla till toppen, fullskärmoch ramlös. Flera alternativ inkluderar för laddat innehåll Blockera annonser, Ladda bilder, Öppna länkar i Lite App, Spåra inte, Stationär webbplatsoch Data Saver-läge.

Dessutom kan du också hantera behörigheterna för Lite-applikationen. Såsom tillgång till plats, foton, videor, kameror och mikrofon. Om Jakas förslag är det viktiga att sätta på det helskärmsläge och ramlöst lägeför att få en upplevelse som att använda en riktig applikation.

Åh ja svep åt sidan, det finns en flik Teman, där du kan ställa in färgen för statusfältet, åtgärdsfältetoch välj programikonen som du vill. Sedan finns det flikar Integration som låter dig ställa in aviseringar och sökfunktioner.

4. Bläddra bland favoritwebbplatser utan annonser och spara batteri

Hur, hur man gör en webbplats till en Android-applikation ovan är väldigt enkelt, eller hur? Nu kan du vara mer nöjd och bekväm att surfa på dina favoritwebbplatser som är annonsfria och mer batterieffektiva.

Åh ja, om till exempel genväg Lite applikationer verkar inte hemskärm. Lösningen du kan ersätta launcher andra, kom ihåg mycket launcher nu är det bara ett lager.

5. Lär känna JalanTikus Web App

Du vet redan snälla du, om JalanTikus är 'mejeng' på Google I / O 2016. JalanTikus.com är den första webbplatsen i Indonesien och den andra i världen som implementerar PWA (Progressiv webbapp).

En av de största fördelarna med att använda denna PWA (Progressive Web App) är att den kan komma åt JalanTikus PWA även när du inte är ansluten till Internet.

Du gör detta genom att öppna //app.jalantikus.com i din Android Chrome-webbläsare, nästa Lägg till på hemskärmen. Nu kan du komma åt JalanTikus som en Android-applikation utan att behöva eremitapplikationen. Det är verkligen galet? Lycka till.

Läs också artiklar om Ansökan eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found