hur man återställer raderade filer på Android utan root

Om du vill veta hur du korrekt återställer data på Android kan du göra metoden som beskrivs i den här artikeln.

Som smartphone-användare, ofta raderar du olika filer, vare sig det är avsiktligt eller av misstag. Du gör det vanligtvis för att undvika datainsamling i internt minne och externt minne. Så din lagring på din smartphone är säker att använda när som helst och var som helst.

Å andra sidan måste du dock ha ångrat att du har tagit bort filen från din smartphone, vare sig det är ett foto av din ex-pojkvän eller till och med något som du inte har gjort ännu. säkerhetskopiering. Därför gav ApkVenue det genom den här artikeln hur man återställer raderade filer på Android utan rot.

  • Hur man återställer permanent raderade filer på en bärbar dator
  • [UPPDATERING 2015] Så här återställer du permanent borttagna filer på en dator
  • Enkla sätt att visa tillbaka borttagna Android-aviseringar

Så här återställer du borttagna filer på Android utan rot

Det är sant att inte få av Android-smarttelefonanvändarna har upplevt händelsenförlorade viktiga filer i lagringsminnet smartphone. Sedan, om det inte redan är på säkerhetskopiering, eller har inte ens en annan kopia, vad ska du göra? Koppla av, ApkVenue har olika sätt att återställa raderade filer på Android för dig att göra.

Hur man återställer förlorade data på Android

Sättet att återställa förlorade data på Android är faktiskt enkelt att göra. Du behöver inte bry dig om att vara förvirrad eller snyftande på grund av dataförlust. Du behöver bara ladda ner en programvara använda sig av FonePaw Android Data Recovery. Följ sedan nästa steg.

  • Öppen programvara FonePaw Android Data Recovery. Anslut din Android-smartphone till datorn. Om det inte upptäcks, anslut sedan manuellt. Åh ja, glöm inte att aktivera USB felsökning.
  • Det kommer att finnas olika alternativ. Kontrollera alternativet för filtyp som du vill återställa via FonePaw Android Data Recovery. Klicka sedan Nästa.
  • Därefter ser du de raderade data som skannats med programvara FonePaw Android Data Recovery. Välj sedan de filer som du vill återställa. Fortsätt, klicka Ta igen sig.
  • Därefter är allt du behöver göra att vänta på att filerna du väljer ska återgå till PC-mappen du ska.

Hur förstår du hur man återställer förlorade data på Android att använda FonePaw Android Data Recovery? Koppla av, om du känner dig mindre bekväm att använda programvara ApkVenue har dock fortfarande andra sätt att återställa raderade filer på Android utan rot.

Så här återställer du borttagna foton, musik och videofiler på Android

Filer som vanligtvis raderas på Android är foton, musik och videor. Sant eller inte? De flesta smarttelefonanvändare måste uppleva detta mycket ofta. Detta kan hända avsiktligt eller av misstag, eller så vet du inte ens varför data går förlorade. Så, för att återställa raderade data på Android som foton och kontakter, måste du göra stegen nedan.

  • Ladda ner programvara Recuva först nedan.
Piriform-rengörings- och tweaking-appar LADDA NER
  • Anslut sedan Android-minneskortet som du har till datorn via Kortläsare. När du har anslutit den till datorn är det bara att öppna den programvara Recuva.
  • Välj sedan ett av alternativen i Recuva. Klicka sedan Nästa.
  • Därefter väljer du var du vill hitta filen du vill söka efter. Tricket, klicka På en specifik plats.
  • Sedan, Bläddra för att bestämma platsen för den platsen. Klicka sedan Nästa.
  • Glöm inte att kryssa Aktivera Deep Scan. Klicka sedan Start.
  • Vänta på att processen ska skanna den.
  • Om så är fallet visas olika filer som har tagits bort. Välj vilken du vill returnera och klicka sedan på Ta igen sig.

Det är hur man återställer raderade foto-, musik- och videofiler på Android. Från och med nu kan du samla alla foton på ditt ex igen Okej. Var inte ledsen längre killar för att du har tappat bort foton av ditt ex. Gör ovanstående metod för att återställa raderade data på Android.

Så här återställer du borttagna kontaktfiler på Android

Om du fortfarande vill prova andra applikationer måste du försöka återställa raderade kontaktfiler på den här Android-filen. Men innan det måste du ladda ner programvaran MobiKin Doctor för Android först killar. När du har laddat ner den kommer du att vara uppmärksam på stegen nedan.

  • När du öppnar MobiKin Doctor för Android körs den automatiskt programvara kommer skanningsenhet ansluten till datorn.
  • Sedan efter en lyckad skanning, sedan allt raderade kontaktfiler och annan data på Android visas.
  • Välj vilka filer du vill återställa och välj sedan Ta igen sig.

Vänta bara på processen, det gör du få tillbaka raderade filer på Android lätt. Är det fortfarande för svårt för dig? Om du har ett sätt att återställa raderade filer på Android utan rot andra som är mer effektiva och enkla, skriv i kommentarerna nedan killar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found