hur man får reda på svaren på hjärndueller för att vinna kontinuerligt

Du måste vara irriterad om du fortsätter att förlora när du spelar Brain Duel, eller hur? Så, vad händer om ApkVenue berättar hur du hittar svaret på Brain Duel? Du vill?

Efter du läst strategier för att alltid vinna fortsätter att spela Brain Duel, hur är resultatet när duellar med dina vänner? Om du alltid förlorar kanske det beror på att det är riktigt svårt. Så, vad händer om ApkVenue berättar hur du hittar svaret på Brain Duel? Vill du ha detta Brain Duel-trick?

  • Dessa tre sätt är bevisade för att du ska vinna i hjärnduell
  • Bästa strategin att alltid vinna på DUEL BRAIN Game
  • Den bästa strategin att alltid vinna på DUEL BRAIN Games (del 2)

Som ett interaktivt spel skapas Brain Duel noggrant i ett spel uppkopplad. Som ett resultat ser det ut som omöjligt att fuska. Men vem skulle ha trott att hjärnduellen kunde riggas?

Hur man vet svaren på hjärnduellen att vinna

Det är irriterande om du fortsätter att förlora när du spelar Brain Duel med vänner. Det verkar som om vi är mer dumma än våra vänner. Tyvärr, även om vi i grunden är dumma, vill du inte fortsätta se dumma ut. ApkVenue får dig att se smart ut med hur man får reda på svaren på Brain Duel.

Ladda ner Brain Duel

För att ta reda på svarsnyckeln till Brain Duel måste du först ladda ner Brain Duel-apk från länk vilken ApkVenue tillhandahåller och installerar den på din Android. Koppla av, Brain Duel-apk som ger Jalan Tikus är garanterat fri från skadlig kod och alla slags virus som hotar din Android ändå.

Games Trivia FEO Media AB LADDA NER

Hur man känner till svaren på hjärnduellen

Så att du ser smartare ut kan du utmana dina vänner till en duell. Naturligtvis känns den inbjudande bra, eller hur? Men du kan också använda vägen för att ta reda på nyckeln till denna hjärnduell när en vän utmanar dig till en duell.

  • Först och främst, gärna spela Brain Duel med dina vänner. Kan utmana dina vänner eller acceptera dina vänners utmaningar.
  • Dessutom, när det är din tur att spela, stäng av din internetanslutning. Välj sedan problemkategorin. Eller så kan du också välja problemkategorin först och sedan stänga av dataanslutningen.
  • Det är i detta skede som är viktigt. Där du kan svara på alla frågor som du vill, men du måste komma ihåg alla rätt Brain Duel-tangenter. Även om ditt svar är fel kommer ditt svar inte att spelas in på Brain Duel-servern. Så det finns ingen anledning att vara rädd.
  • Om du kommer ihåg svaret är du det rensa data Brain Duel. Vägen in Inställningar - Appar - Brain Duel och välj sedan Rensa data. Eller så kan du använda en annan metod, det viktiga är att ta bort Brain Duel-data på din Android.
  • När du har tagit bort Brain Duel-data kan du starta om dataanslutningen på din Android. Snälla logga in tillbaka till att använda ditt Facebook-konto eller Brain Duel-konto. Koppla av, data från duellen mot dina vänner som tidigare sparats.
  • Fortsätt, fortsätt duellen mot dina vänner. Eftersom du redan vet svaret kan du enkelt svara på alla frågor som ges.

Lätt rätt? Så att dina vänner inte blir misstänksamma är det en bra idé att svara på några frågor med fel svar. Även om du fuskar ser du åtminstone smart ut, eller hur?

Måste komma ihåg

För att tillämpa detta Brain Duel-trick finns det några saker du måste komma ihåg. Det är:

  • Du kan bara göra tio gånger logga in Hjärnduell på en dag. Så använd detta Brain Duel-trick klokt.

  • Du kan se Brain Duel-tangenten två gånger i flera frågekategorier efter din väns tur och din nya tur. Så i ett spel kan du använda den här metoden att veta svaret på denna hjärnduell tre gånger så att du alltid vinner.

Nu när du vet hur du hittar nyckeltricket för detta Brain Duel-svar, vad tycker du? Kommer du att använda den bästa strategin för att alltid vinna i Brain Duel som Jaka har delat, eller använda den här metoden för att vinna kontinuerligt i Brain Duel mot dina vänner?

Namnet är också ett spel, det blir mer spännande om det spelas rättvist och utan fusk. Lycklig duell!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found