hur man skapar ett linträd på Instagram & Olshop [2021]

Hur man gör en professionell och cool Linktree? Lär dig hur i följande artikel. Gör din Instagram bio och olshop ännu snyggare!

Hur man gör Linktree för sociala medier är det nu alltmer efterfrågat och efterfrågat, särskilt av konsumenter influencer inte heller ägaren onlinebutik.

Linktree i sig är verkligen mycket lämpligt för kändisar såväl som Olshop på olika sociala medieplattformar som Instagram för här kan du sätta länk WhatsApp, e-handel, fram tills länk innehåll som du skapar.

Om du vill försöka skapa Linktree på Instagram har ApkVenue förberett det steg för steghur man gör Linktree Line, WA och mer på Instagram. Lätt och garanterat att arbeta!

Hur man skapar WhatsApp, Line och Shopee Linktree på Instagram

Med Linktree kan du sätta en mängd länk på Instagram bio eller på andra sociala medier. Personen som klickade länk det kommer också att omdirigeras till länk Övrig.

Förutom att vara mycket effektiv för onlinebutik, Linktree är också användbart för dig som vill dela ditt arbete eller innehåll genom att placera länken på sociala medier.

Inledande steg för hur man ställer in linktree

Innan du går in i en diskussion om hur du skapar Linktree WhatsApp, Line och plattform Andra sociala medier för Instagram-bio, naturligtvis måste du känna till de inledande faserna i att använda Linktree.

Från och med kontoregistrering till att göra visningsinställningar innan du äntligen kan börja lägga till länkar sociala medier efter behov.

Nu, för mer information, här har ApkVenue förberett stegen endast för dig.

 1. Öppna Linktree-webbplatsen (//linktr.ee/), klicka på knappen Kom igång gratis för att börja registrera ett konto.

 2. Fyll i fälten E-post, Användarnamn och Lösenord. Klicka på knappen Registrera och följ nästa instruktioner för att slutföra.

 1. Välj meny Utseende.
 1. Tryck på knappen Välj en bild för att ändra Linktree profilfoto.

 2. Välj önskat Linktree-tema.

 1. Öppna menyn Länkar att börja göra länk Linktree.

För dig som gör Linktree för affärsändamål, försök i steg 4 att göra en logotyp så attraktiv som möjligt med hjälp av en applikation för logotillverkare som ska användas som profilfoto.

Tja, för att skapa etapper länk Nästa länkträd, du kan se ApkVenues förklaring nedan.

Samling av sätt att skapa linktree för Instagram Bio

Förvirrad hur man gör Linktree WA på IG? Eller hur man gör en Linktree Line och sådant? Tyst! För den här gången kommer ApkVenue att ge dig en lösning.

Så att det inte tar lång tid, förklarar Jaka här samling av sätt att skapa Linktree på Instagram och andra sociala medier. Kom igen, gäng!

1. Hur man skapar WhatsApp Linktree

För er som är nyfikna på hur man skapar WhatsApp Linktree på Instagramkan du följa stegen nedan. Använd inte komplicerat, verkligen!

 1. Besök webbplatsen Linktree (//linktr.ee/) från webbläsarprogrammet.

 2. Logga in Linktree-konto som skapades i föregående steg.

 1. Klick Lägg till ny länk.

 2. Ange en titel och länk WhatsApp din. Läs instruktionsartikeln länk WA om du inte vet.

 3. Se till att knappen är på vänster sida länk WhatsApp är grönt som ett tecken på framgång.

 1. Klicka på knappen Kopiera att kopiera länk Linktree.
 1. Öppna sidan miljö Instagram-konto profil.

 2. Klistra in länken i avsnitt Hemsida.

Det var så man kunde göra det länk WA på Linktree. Senare klickar någon annan länk i din Instagram-bio kommer du att kontaktas via WhatsApp.

2. Hur man gör Linktree LINE

Hur man gör Linktree LINE också samma som att göra Linktree WhatsApp, gäng. Du går bara in länk ditt LINE-konto så att andra kan kontakta dig via LINE Messenger.

 1. Öppna Linktree-webbplatsen och ange ditt konto.
 1. Klick Lägg till ny länk.

 2. Ange en titel och länk LINJER din genom att skriva //line.me/ti/p/~ följt av din ID-linje.

 3. Se till att knappen är på vänster sida länk LINE är grön som ett tecken på framgång.

 1. Klicka på knappen Kopiera.
 1. Klistra in länken Linktree på Instagram eller andra sociala medier.

Genom att inkludera länk LINE på Instagram eller andra sociala medier kan människor kontakta dig via LINE lättare genom Linktree som du inkluderar.

3. Hur man skapar en Shopee Linktree

För er som har uppkopplad shopee, Shopee är en köp- och försäljningsapplikation uppkopplad mest populära som kan användas som ett mycket lönsamt affärsområde.

Tja, här vill Jaka berätta för dig hur man gör Shopee Linktree.

 1. Öppna Linktree-webbplatsen och ange ditt konto.
 1. Klick Lägg till ny länk.

 2. Ange en titel och länk ditt Shopee-konto.

 3. tryck på knappen skjutreglage tills den blir grön för att aktivera länk.

 1. Tryck på knappen Kopiera.
 1. Klistra in länken på den sociala medieplattform du väljer.

Genom att skapa Shopees Linktree på Instagram, konsumenter som vill handla på onlinebutik din kommer att omdirigeras till shoppingapplikationen uppkopplad Shopee.

4. Hur man skapar Tokopedia Linktree

Förutom Shopee kan du också prova hur man gör Linktree Tokopedia på Instagram som vad ApkVenue sammanfattar nedan, gäng. Försök, låt oss!

 1. Besök Linktree-webbplatsen och ange ditt konto.
 1. Klick Lägg till ny länk.

 2. Ange en titel och länk ditt Tokopedia-konto.

 3. Tryck på knappen skjutreglage bredvid den tills den blir grön.

 1. tryck på knappen Kopiera.
 1. Klistra in länken Linkträd vid plattform ditt val.

Att skapa Tokopedias Linktree på Instagram kommer säkert att göra det lättare för konsumenterna att besöka ditt Tokopedia-konto via din Instagram-bio. Enkelt och enkelt, eller hur?

Alternativ Länkverktyg Bästa bortsett från Linktree

Inte intresserad av att registrera dig för Linktree? Vill du välja en annan alternativ webbplats som inte är mindre bra och naturligtvis gratis?

Förutom Linktree finns det faktiskt flera alternativa platser för länkverktyg den här typen av saker du kan använda, gäng. Linktree är dock verkligen en av de bästa och populära bland användarna.

Tja, om du har problem med att hitta det bästa alternativet förutom Linktree, här har vi några rekommendationer.

1. Biolänk

Det första Linktree-alternativet finns Biolänk (//biolinky.co/) som du också kan använda gratis eller gratis.

Sättet Biolinky i sig fungerar är exakt detsamma som Linktree där du kan kombinera flera länk i ett, så det ser snyggare ut och användarvänlig.

För att få det att se mer professionellt och vackert ut kan du också lägga till en logotyp eller profilfoto efter din smak.

Intressant kan du göra det också spårning Biolinkys prestanda och länka den till Google Analytics. Men för att få den här funktionen måste du registrera dig för ett premiumkonto.

2. Linkin.bio (Senare)

Nästa finns Linkin.bio (//later.com/linkinbio/) som är en av funktionerna som erbjuds på webbplatsen Senare.

Nästan lik den tidigare webbplatsen, på Linkin.bio kan du också kombinera flera länk i en och lägg den i din bio eller kanske utfodra Instagram.

Inte bara det, för de av er som vill börja en karriär som kändis och tänker vara flitiga att publicera på IG, har Later.com också funktioner Schemaläggare så det kan vara one stop-lösning för sina användare.

Åh, ja, för mer kompletta funktioner måste du tyvärr registrera dig för ett senare premiumkonto, gäng.

3. Camping

Tja, om den här har ett utseende som nästan liknar Linktree. Camping (//campsite.bio/) i sig är ganska populärt att använda, särskilt för människor som arbetar som Social Media Specialist.

Här kan du inte bara kombinera länkar endast sociala medier, men också länk andra som e-post. För att göra det mer attraktivt, här är du också välkommen att göra anpassningar.

Börjar från att ändra bakgrunden, lägga till ett profilfoto eller en logotyp, teckensnitt och många andra.

Det var det hur man gör linträd gratis på Instagram. Förutom WhatsApp, Line, Shopee och Tokopedia Linktree kan du också skapa andra Linktree genom att gå in länk som ska länkas.

Att använda Linktree har också potential att öka ditt företag eftersom konsumenter enkelt kan kontakta dig via olika länk som är länkad på Linktree, gäng.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.