25 bästa Android-casualspel 2019, gör dig beroende!

Gillar du att spela spel som är avslappnade och inte gör dig mer stressad? ApkVenue har den här rekommendationen för de bästa casual-spelen på Android 2019. (gratis)

Att vara en av spelgenren som är ganska populär i Google Play Store, avslappnat spel eller casual games, har många speltitlar som du kan ladda ner och spela gratis.

Bevisad, Android casual spel ganska gillade av många människor eftersom de inte har gameplay komplicerat och lätt att spela.

För de av er som gillar att spela casual genrespel, här ger ApkVenue några rekommendationer för de bästa Android-casual-spelen som kan spelas direkt på din Android-smartphone eller surfplatta.

Kolla in följande fullständiga recensioner:

Det coolaste avslappnade Android-spelet

1. Raging Gods - Crazy Gods

Dewa Ngamuk - Crazy Gods, ett nytt enkelt RPG-spel som släpptes i början av oktober har sin egen unikhet, som är som en karaktär som görs rolig och rolig hämtad från hänvisningar till flera legendariska figurer i Three Kingdom-berättelsen och berömda anime-karaktärer.

I spelet Rage God, karaktärerna beskrivs som människor som är roliga och konstiga. Men gör inget misstag det här spelet kan sägas ingå i kategorin _ hardcore _ också.

För att kunna tävla på arenan måste du kunna strategisera som att förbereda utrustning och -kombohjälte_ som gör ont.

Vill prova spel Crazy Gods? Du kan ladda ner gratis här: Crazy God - Rage God

RPG Maingames NEDLADDNING

2. Dream Eleven

Spelet heter Dream Eleven detta kommer att bjuda in dig att bli en person chef för fotbollslaget i LaLiga (spanska ligan).

För att bygga den bästa strategin i anfall och försvar för ditt lag är Dream Eleven väldigt roligt att spela. Dream Eleven-spel har också attraktivt utseende och skiljer sig från andra bollhanteringsspel.

Nedladdningslänk: Dream Eleven

LADDA NER Maingames Sports Games

3. Stapla

Stack är ett spel som syftar till ordna tornet så högt som möjligt. Skapade spel utvecklareKitchapp Det ser enkelt ut, men byggstenarna som du staplar rör sig åt vänster och höger så att du måste sätta blocken i rätt riktning.

Om det inte är rätt blockerar det trunkeras automatiskt, så ju högre desto mindre och nästa stack blir svårare.

Nedladdningslänk: Stack

4. Combo Critters

Genom combo Critters, är du inbjuden att samla olika monster som kallas Smådjur gå igenom ett avslappnat RPG-äventyr för att erövra universum. I Combo Critters finns äventyr på sex olika planeter där du kan samla mer än en 70 typer av Critter.

Inte bara utforska och samla, du kan också kombinera Critter-samlingar för skapa en ny typ starkare och större.

Nedladdningslänk: Combo Critters

5. Maestria

Maestria är en pusselspel som är temaljud och musik. Här måste du förresten hjälpa Fuga att återställa harmonin i de åtta magierna följ tonen och spela upp den genom att lösa pussel. Det låter kanske enkelt, men det finns där 160 nivåer tabletter som definitivt inte är lättbehandlade.

Nedladdningslänk: Maestria

6. 17s

17-talet är ett av de konstgjorda avslappnade spelen på Android utvecklare Indonesien. Ha gameplay I likhet med Dumb Ways To Die innehåller det här avslappnade Android 17-spelet olika typer av spel som vanligtvis ifrågasätts just nu Republikens Indonesiens självständighetsdag. Börjar från att höja flaggor, täpptävlingar, säckracing, fånga ål och många fler.

Här är videorecensionen:

31 MB i storlek, Android 17s casual spel kan spelas off-line alias utan internetanslutning. Om du inte har en adekvat internetanslutning och vill spela casual Android-spel kan du prova detta 17-spel.

Nedladdningslänk: 17-talet

7. Alphabear

Alphabear är ett spel ordpussel som är gjorda Spry Fox nämligen prisvinnaren bästa utvecklaren i spelet Triple Town. I Alphabear stavar du ord genom att markera bokstäverna på rutnätet. Om du får högsta poäng får du en björn permanent. Dessa björnar kan användas som powerups! Det är inte så enkelt som du tror, ​​ApkVenue är säker på att du har svårt att gissa ordet. Lycka till!

Nedladdningslänk: Alphabear

Fox Spry Puzzle LLC LADDA NER

Nästa spellista

8. Erövring 3 riken

Spel Gratis att spela den har en bakgrund om 3 kungarikets historia. Du har möjlighet att gå med i ett av tre länder, nämligen Shu, Wuoch Wei. Detta avslappnade Android-spel kräver solidaritet mellan spelare i varje land innan de attackerar i krig. Så individuell styrka garanterar inte att du kan bli en vinnare i det här spelet!

Nedladdningslänk: Erövring 3 kungariken

Maingames Strategispel LADDA NER

9. Looney Tunes Dash

I Looney Tunes Dash gjord Zynga Här hittar du seriefigurer som dekorerade tv-skärmar som barn, som Bugs Bunny, Tweety Bird, Road Runner och många andra som kommer att följa med dig i det här spelet.

När du har slutfört nivån låses andra karaktärer från Looney Tunes-tecknad serie upp. Detta är ett spel löpare i syfte att undvika hindren framför genom att springa, hoppa, smash, eller glida

Nedladdningslänk:Looney Tunes Dash

Zynga äventyrsspel LADDA NER

10. Crossy Road

Hipsterval bevisa att gamla idéer fortfarande kan vara roligt när de är förpackade ordentligt. Om du har spelat Frogger som släpptes för mer än tre decennier sedan är du säkert inte främmande för spelet Crossy Road.

Utgångspunkten som bärs är fortfarande densamma, nämligen att styra en karaktär över en upptagen väg tills den är säkert till andra sidan. Men Crossy Road har en mängd nya element på vägen gameplay denna Frogger-stil som tar spelet till nästa nivå.

Det är inte bara de trånga gatorna som kycklingen kommer att möta. Det finns också floder och järnvägar som alla behöver timing rätt att korsas säkert. Att korsa floden med flytande stockar kräver planering eftersom din rörelse kommer att begränsas av längden på stockarna du trampar på.

Du måste också vara uppmärksam på järnvägssignaler för att förutsäga ankomsten av tåg som passerar lika snabbt som blixt medan du spelar det här bästa avslappnade Android-spelet.

Nedladdningslänk: Crossy Road

Games Trivia Skin Pack LADDA NER

11. Legion Hunters

Om du gillar att spela avslappnade Android-spel medan du skärper hjärnan och testar smidigheten i dina händer, Legion Hunters är ett spel som är värt att prova.

Fiendens attackmekanism som håller på att förändras gör att du inte kan svika din vakt när du spelar. Du måste också använda matriser skicklighet rätt att kunna besegra fienden perfekt. Gratis att spela? Självklart!

Några tips för att spela Legion Hunters som du bör prova:

  • Hur man slår Final Boss kapitel 1 i Legion Hunters
  • Hur man slår Final Boss kapitel 2 i Legion Hunters

Nedladdningslänk: Legion Hunters

RPG Maingames-spel LADDA NER

12. Capsa Royale

Capsa Royale är fortfarande ett av de bästa casual spelen som du kan spela på Android. Online-kortspel uppkopplad, Capsa Royale kan spelas direkt med dina vänner.

Förutom att spela spel kan du också få gratis kredit när du spelar Capsa Royale. Intressant kan du få denna gratis kredit direkt utan att dras.

I Capsa Royale-spelet finns det också olika typer av andra avslappnade minispel som kan spelas, dessa avslappnade spel inkluderar, Capsa Susun, Capsa Banting, BlackJack till Gissa fotbollsmatchresultatet! Åh ja, för er som vill få iPhone 7 gratis, det finns en händelse intressant att du kan prova.

Händelse gjord av Capsa Royale Magnifik 7 detta vinner en iPhone 7 och miljontals rupier i pengar. Hur man följer händelsedet är ganska enkelt också. Intresserad av att prova det? Du kan läsa mer info här: Spela spel på Android Har du en iPhone 7 och miljoner rupier? Här är hur!.

Nedladdningslänk: Capsa Royale Android eller Capsa Royale iOS

Kasinospel 88 Underhållning LADDA NER

13. 50 50

50 50 är också ett av de bästa avslappnade spelen 2016. Speldet kan se lätt ut, men när det spelas är det ganska svårt. I det här spelet måste du skära något på mitten.

De två objekten som klipps måste dock ha samma del, vilket är 50% - 50%.

Om du är expert på att förutsäga något kan du spela följande spel. Hittills har det avslappnade spelet Android 50 50 installerats mer än 1 miljon gånger i Google Play Butik.

Nedladdningslänk: 50 50

14. Zombie Tsunami

Nästa Android-avslappnade spel är Zombie Tsunami. Även om titeln är hemsk men det här spelet är riktigt roligt och underhållande. Alla du går förbi kommer att förvandlas till zombies och följa dig bakom.

Ditt mål är att överleva så länge som möjligt. Då och då kommer det starta upp vilket kan göra dig till en spelare fotboll eller lejondansen, riktigt kul. Det finns 300 uppdrag fördelade på 11 platser runt om i världen.

Nedladdningslänk: Zombie Tsunami

15. Klä upp dagboken

Gillar du att spela casual mode-tema spel? Det betyder att du måste prova de senaste spelen nedan. Som heter Klä upp dagboken, detta Android-modespel kan göra dig beroende medan du spelar det. Dress Up Diary kan spelas via din Android-smartphone när som helst och var som helst.

Nedladdningslänk: Klä upp dagboken

Maingames Simuleringsspel LADDA NER

16. Bullet Boy

Bullet Boy är ett spel som testar noggrannhet och timming rätt. I ett konstgjort spel Kongregate Här måste du hjälpa den modiga pojken Bullet Boy när han skjuter från fat till fat, för att samla in bitar av skatt längs vägen så får du massor av explosioner.

Nedladdningslänk: Bullet Boy

17. Dumb Ways to Die 2: The Games

Dumma sätt att dö 2 är ett Android Casual-spel skapat av Metro tåg, det här spelet ser enkelt ut men ganska spännande för dig att spela.

Här spelar du en mängd olika minispel som är ganska intressanta och gör olika andra aktiviteter, som alla kräver interaktion med den gadgetenhet du håller.

Nedladdningslänk: Dumma sätt att dö 2

Metro Train Sports Games LADDA NER

18. Hill Climb Racing

Hill Climb Racing är ett avslappnat Android-spel skapat av Blue River Arts och presenterar en extrem presentation med snygg grafik låg poly som dekorerar hela miljön liksom fordonen i spelet.

Din uppgift i det här spelet är att klättra upp på berget så fort som möjligt genom att utföra några coola knep i luften.

Nedladdningslänk:Hill Climb Racing

Fingersoft Sports Games LADDA NER

19. Fast Like A Fox

Fast Like A Fox är en plattformsspelare tillverkad av Fingersoft. Du kommer att springa och samla så många mynt som möjligt medan du ibland hoppar för att passera genom raviner eller branta kullar.

Det som är intressant i det här spelet är ett mycket innovativt kontrollschema som du måste göra knacka upprepade gånger på baksidan av smarttelefonen för att få räven att springa och knacka på framsidan av smarttelefonen för att hoppa.

Nedladdningslänk: Fast Like a Fox

Fingersoft Arcade Games LADDA NER

20. OuO

OuO är ett Android-avslappnat spel skapat av elPatrixF. För dig som gillar att spela Tamagotchi kommer du definitivt att gilla det här spelet. I det här spelet kan du interagera med skärmen.

Smartphone-skärmen kommer att uttrycka ett annat ansikte. Börjar från glad, ledsen, gråter och många fler.

Nedladdningslänk: OuO

21. Paperama

Paperama är ett nytt spel i sitt slag pussel du måste försöka. I ett konstgjort spel FDG Entertainment GmbH & Co.KG Du kommer att bli ombedd att lägga papperet i en förutbestämd form.

Det finns dock en gräns för hur många gånger du kan lägga papperet. Sättet att spela är att använda slag och det känns väldigt naturligt som om du viks riktigt papper.

Nedladdningslänk:Paperama

Strategispel FDG Entertainment GmbH & Co.KG DOWNLOAD

22. Dark Echo

Dark Echo är ett unikt spel med skräcktema, med ett minimalistiskt utseende skapat av RAC7. I det här spelet måste du använda ljud som ett verktyg för att upptäcka miljön omkring dig. Vi kan skapa ljud genom att göra knacka på skärmen visas en grafisk animation i form av rader.

I grund och botten måste du fly från osett ondska, utforska mörkret, lösa pussel och kämpa för överlevnad.

Nedladdningslänk: Dark Echo

23. Beach Buggy Blitz

Kommer du ihåg Crash Bandicoot? Detta spel är ett tävlingsspel. Det finns sex olika tävlingslägen i Beach Buggy Blitz. Det finns ett vanligt racingläge där du måste tävla till mållinjen före dina motståndare.

I tidsförsök läge, du kommer att köra ensam och tiden du kommer till mållinjen kommer att ställas mot andra spelare.

Det finns också ett läge där du måste förstöra så många objekt i banan som möjligt. Då är det läge som inte är mindre spännande boss kontra och samla objektlägen.

I det här läget måste du följa vägen din motståndare har gått exakt så att du kan samla föremål som din motståndare har gett ut.

Nedladdningslänk: Beach Buggy Blitz

Vector Unit Racing Games DOWNLOAD

24. Stridskatterna

The Battle Cats är ett spel gjort PONOS som presenterar en konstig kattfigur. I det här spelet kommer du att slåss mot figurerna av djur och andra konstiga och onda varelser. Du måste strategisera din konstiga kattarmé för att rädda världen från förstörelse.

Intressant är att i spelet The Battle Cats kommer katter att kunna utvecklas till drakar, änglar, älvor, lejon och robotar.

Nedladdningslänk:The Battle Cats

25. Altos äventyr

Altos äventyr är ett Android-avslappnat spel skapat av Noodlecake Studios Inc.. Detta spel har gameplay form oändlig löpare blandat med träning åka snowboard.

Med utsikt sidrullning Du måste kontrollera huvudpersonen för att täcka det största avståndet medan du samlar högsta poäng genom att göra alla slags knep åka snowboard.

Dessutom är skönheten i den visade grafiken huvudattraktionen i Altos äventyrsspel.

Nedladdningslänk: Altos äventyr

Noodlecake Studios Inc-spel LADDA NER

Det är ett brett utbud Bästa Casual Android-spel som du kan försöka spela. Om du har rekommendationer för andra avslappnade spel, glöm inte att dela med sig i kommentarskolumnen.

Nu för de av er som känner att du saknar listan över 25 avslappnade spel ovan, här är en uppföljningsartikel killar:

VISA ARTIKLAR

Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found