hur man gör rörliga emojis på whatsapp android

Genom att göra följande tips och tricks kan du ta reda på hur du gör rörliga emojis på WhatsApp på en Android-mobiltelefon och gör chatt ännu mer spännande!

WhatsApp som också är en av de mest populära chattapplikationerna i världen, har massor av tips och tricks som du kanske inte känner till.

En av dem är att skapa och skicka rörliga emojis på WhatsApp. Är du nyfiken på hur?

Den här gången kommer ApkVenue att granska hur man får WhatsApp-emojis att röra sig i sin helhet. Kom igen, låt oss lyssna!

Samling av sätt att göra WhatsApp rörliga emojis på Android-telefoner!

Fotokälla: blog.getemoji.com

Senare, om du redan känner till stegen för att göra rörliga emojis på WhatsApp, kan du chatta mer och mer med din förälskelse, arbetsvänner och familj. killar.

Det finns också två sätt att få WhatsApp-emojis att flytta. Läs bättre dem båda nedan.

1. Hur man gör ett rörligt hjärta-emoji på WhatsApp

Först kan du göra rörande hjärtemoji på WhatsApp med några enkla och praktiska steg. Följande är en genomgång av stegen:

  • Steg 1: Först öppnar du chatsidan, både privat och grupp. Precis som stegen för att skicka en vanlig emoji är du där knackaemoji-ikon som ligger bredvid meddelandefältet.
  • Steg 2: Du kommer att få olika emojis från olika kategorier. För att få en hjärtemoji måste du bara välja flik bredvid flaggikonen.
  • Steg 3: Välj bara rött hjärta emoji som ligger på första raden. För att se resultaten måste du bara skicka WhatsApp-meddelandet. Se resultaten!
  • Notera: För att få denna WhatsApp rörliga emoji är den röda hjärtan emoji ett måste skickas i en separat chatt och ingår inte i en serie meningar. Endast de röda emojierna har animationer, resten inte.
VISA ARTIKLAR

2. Hur man gör rörliga emoji på WhatsApp via GIF

Då kan du också använda WhatsApp GIF-funktionen för att skicka intressanta animationer till chatten. Denna animation kan också röra sig, så du kan välja vad du vill!

  • Steg 1: Precis som den tidigare metoden, knacka emoji-ikon bredvid fältet skicka meddelande. Skillnaden här är att du byter till GIF-funktionen med knackaGIF-ikon som ligger på den nedre raden killar.
  • Steg 2: Här får du ett stort urval av intressanta GIF-animationer som du kan använda. För att välja en rörlig emoji-animation, knacka ikon Sök nere till vänster.
  • Steg 3: Så här behöver du bara ange sökordet "uttryckssymbol" eller mer specifikt som "ledsen emoji" eller "glad emoji". Sökfunktionen ger automatiskt lämpliga animerade GIF-alternativ och väljer ett.
  • Steg - 4: Då kommer du att ges förhandsvisning visa den animerade GIF som du vill skicka. Du kan också lägga till en beskrivning. Senast du stannade knacka ikon Skicka och emoji skickas automatiskt till WhatsApp-chatten.
VISA ARTIKLAR

Den senaste samlingen av WhatsApp-funktioner och tips 2018!

Hur man skapar en ny rörlig WhatsApp-emoji, ett av de tips och tricks som du kan göra i denna chattapplikation. Även om det fortfarande finns en myriad av andra funktioner som du kan njuta av på WhatsApp.

Är du nyfiken på vilka funktioner? Du kan gå direkt till artikeln nedan för att ta reda på det Senaste WhatsApp-funktionerna 2018 här.

VISA ARTIKLAR

Så det är hur man skapar och skickar en rörlig WhatsApp-emoji på en Android-smartphone. Så enkelt och lätt att öva, eller hur?

Om du har andra WhatsApp-tips och tricks, tveka inte att skapa dem dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found