så gör du din egen karta på google maps

Platsen du letar efter kan inte hittas på Google Maps? Lägg bara till det på sättet att skapa en plats på Google Maps. Garanterat, enkelt!

Google Maps-applikation det är till stor hjälp för oss att hitta en plats eller guide. Förutom att ha utmärkta funktioner, får den här tjänsten alltid uppdateringar om de senaste platserna och vägarna från Google.

Även om det alltid får uppdateringar från Google betyder det inte att platsen som tillhandahålls av Google alltid är komplett i Maps-tjänsten. Det finns tillfällen när vi är det hittade inte en väg eller en plats vad vi vill gå till i Google Maps-applikationen.

  • Den fruktansvärda upptäckten av Google Earth 2017
  • Varför ska du använda Google Maps? Detta är anledningen och dess överlägsna funktioner!
  • De 14 mest absurda objekten som Google Maps någonsin har fångat

Så här skapar du din egen karta på Google Maps

Även om det är komplett har du säkert hittat en situation där gatan och platsen du letar efter inte finns på Google Maps. Men lugna ner, du kan lägga till gatunamnet och platsen för hur den passerar hur man skapar en plats på Google Maps.

Det är väldigt enkelt, du behöver bara installera appen ** Mina kartor ** på din Android. Den här applikationen utvecklades av Google för dig som vill skapa egna kartor som kan användas i Google Maps-applikationen.

Detta är hur man skapar en egen karta på Google Maps, följ bara det direkt, hur man gör det:

1. När du har installerat appen Google My Maps öppnar du appen och trycker på Acceptera och fortsätt, hoppa bara över nästa sida.

2. Du kommer att ställas inför den här applikationens huvudsida. Tryck på för att lägga till en ny karta plus-ikonen i det nedre högra hörnet.

3. Ange en titel och beskrivning av kartan du vill skapa.

4. Sedan tryck på plusikonen igen i det nedre högra hörnet så får du två val. välja Lägg till en ny rad för att lägga till en sökväg och välj Lägg till en ny punkt för att lägga till platser, som hus, offentliga anläggningar, bås och andra.

5. Om du väljer att lägga till en väg behöver du bara ansluta linjerna för att ange gatunamnet.

För att göra detta, ange startpunkten för vägen du vill lägga till genom att hålla muspekaren över X-markören och sedan starta den tryck på plusikonen och dra markören i den riktning du vill ha. Gör det flera gånger tills den sökväg du vill ha är klar.

6. För att lägga till en plats behöver du bara placera den punkt där du vill ha den och tryck sedan på Välj den här platsen.

7. Sedan kommer du in på sidan för att ange identiteten på artikeln som du skapade tidigare. Ange ett namn och en beskrivning av dessa två föremål.

8. Om du har angett information om artikeln sparas kartan automatiskt i ditt Google-konto. Du kan komma åt den via alternativ Skapad av Me eller via applikationen Google Maps> Min plats> Kartor.

Det är hur man skapar en plats på Google Maps enkelt genom att använda My Maps-appen från Google. Nu behöver du inte vara förvirrad längre om du inte hittar en gata eller plats på Google Maps?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found