5 coola Android-spel "copycat" clash of clans

Ju mer populärt Clash of Clans är, desto mer imiterar det det. Här är en lista över 5 Android-spel som liknar Clash of Clans-spelet.

Om du är en spelälskare och spelare på Android är du säkert redan bekant med spelet Clash of Clans (COC). Clash of Clans är ett av de berömda spelen från SuperCell. Med den ökande populariteten för spelet Clash of Clans finns det naturligtvis många utvecklare andra som gör spel som Clash of Clans.

För närvarande finns det många spel som Clash of Clans eller Clash of Clans Offline och Online copycat-spel som du kan ladda ner i Play Store. Av de många Clash of Clans copycat-spelen imiteras de flesta gameplay-hans. Förutom gameplay, inte minst utvecklare andra som kopierar karaktärerna som används i Clash of Clans.

  • Tips för att spela Clash of Clans som du måste veta
  • Hur man gör Clash of Clans alltid online utan att spela
  • Mystery of COC ANGARKEY RIKHI's Ghost Account i DENDAM77BERADIK-klanen

Nyfiken på alla Android-spel Clash of Clans copycat, här är hela recensionen:

Android-spelet "Copycat" Clash of Clans

1. X-War: Clash of Zombies

Clash of Zombies är ett futuristiskt temaspel och är modernare än liknande spel. Förutom det, i det här spelet kommer du också att ha en hjälte. Om hjältarna i Clash of Clans är Barbarian King och Archer Queen, finns det 10 hjältar i Clash of Zombies. Från Hulk, Goku, Madara, Thor, Ichigo och många fler.

Läs också: Build Item Bruce Lee

Om spelet i allmänhet inte har många priser. I Clash of Zombies Här kan du hitta många priser som ges av administratören som Daily Rewards, Invite Friends, Daily Quest och många fler. Förutom de generösa priserna, systemet Köp inom appen i Clash of Zombie kan du inte bara köpa med kreditkort, här kan du köpa det med Paypal.

Recension: Clash of Zombies, Build Your City så att du inte attackeras av zombies

Ladda ner Clash of Zombies

CAESARS STUDIO Strategispel LADDA NER

2. Castle Clash

Castle Clash eller på indonesiska är Castle Conflict ett Android-spel med spel som liknar nästa Clash of Clans. Huvudskillnaden mellan Castle Clash-spelet och Clash of Clans-spelet är den hjälte som den har. Det finns tre nivåer av hjältar i Castle Clash, vanliga hjältar, elithjältar och legendhjältar. Hjältarna här kan användas för att attackera eller försvara.

Om vi ​​i Clash of Clans kan få ädelstenar genom att hugga ner träd, gräs och förstöra stenar i spelet Castle Clash eller den här slottskonflikten kan du få olika pärlor händelse. Från dagliga frånvaro, inloggningspriser, händelse årlig (jul) eller när den inträffar underhåll.

Castle Clash-funktioner

  • Bygg och uppgradera din oövervinnliga fästning.
  • Baskontrollerna är enkla och lätta att använda
  • Skapa en armé av förstörelse från dussintals vilda arméer
  • Snabbt, roligt och riktigt slåss
  • Visa upp dina hjältefärdigheter med andra spelare i stridsarenan (Battle Arena)
  • Tryck och spendera all din kunskap för att avslöja kraftfull magi
  • En fri-att-spela fantasistrategi

Ladda ner Castle Clash

LADDA NER IGG-spel

3. Siegefall

Siegefall är ett spel gjort av Gameloft med en strategigenre som liknar Clash of Clans som presenterar nya funktioner som Heroes som du kan styra, kort magioch en utmaning från fienden.

Spelare kommer in i krigets värld med ett snabbt tempo, i kombination med olika taktik för att bryta ner motståndarens bas med olika typer av trupper och magi som är tillgängliga. Om du fortfarande inte är nöjd presenterar detta spel en kamp mot användare från hela världen, plus sökande som du kan spela mot datorn

Recension: SIEGEFALL, CLASH OF CLANS Strategispel med Magic Card Feature!

Ladda ner Siegefall

Gameloft Strategispel LADDA NER

4. Clash of Lords 2

Clash of Lords 2 är ett spel som gjorts av IGG Developer, ett utvecklare med Castle Clash. Precis som liknande spel måste du i detta Clash of Lords 2-spel bygga en by, attackera andra byar och även bygga en by. gille (klan).

Det som skiljer detta spel från Clash of Clans är att vi inte behöver vänta på skapandet av trupper när vi vill attackera. Vi kan använda hjälten så länge hjälten fortfarande lever. När hjälten dör kommer han att återupplivas till hemstad under viss tid.

Ladda ner Clash of Lords 2

IGG Strategispel LADDA NER

5. Clash of Vikings

Clash of Vikings är ett konstgjort kompositspel utvecklare LINE messenger-applikation med utvecklare berömda spelet PT. Kreon. Precis som Clash of Clans måste du i det här spelet bygga ett slottförsvar så att det inte lätt förstörs när det attackeras av inkräktare. Dessutom måste du träna vikingatrupperna så starka som möjligt så att det är lätt att attackera din motståndare.

Ladda ner Clash of Vikings

Strategispel av PT. CREON LADDA NER

Det är 5 Android-spel som liknar Clash of Clans. Om du känner till andra spel kan du dela med sig i kommentarskolumnen.