De 50 bästa och mest fenomenala videospel 2017

Under 2017 har många spel släppts från olika plattformar. Från PC-spel, stationära eller bärbara konsoler och till och med smartphones. Med unika spel och egna egenskaper, här är de 50 bästa och mest fenomenala videospel 2017. Vilken är din favorit?

Under hela 2017 kan du hitta mycket Videospel som har släppts på olika plattform. Börjar från datorer, stationära eller bärbara konsoler till och med mobila enheter som smartphones och surfplattor.

Att ha ett unikt spel och sina egna egenskaper gör naturligtvis att videospelet ligger under mycket intresse för sina spelare. Rapportering från Polygon, här är det 50 bästa videospel och det mest fenomenala under 2017.

  • 7 bästa spelsökmotorer för att hitta superspel
  • 7 bästa PSVR-spel genom tiderna
  • 10 av de bästa utländska temaspelen för Android

De 50 bästa och mest fenomenala videospel 2017

1. Legenden om Zelda: Breath of the Wild

Fotokälla: Foto: zelda.com

För er som känner fanboy Nintendo kommer naturligtvis att vara bekant med franchise Zelda. På den senaste och fenomenala konsolen kommer denna Nintendo Switch också Zelda med det senaste i serien The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Detta bästa spel rekommenderas också för dig som gillar äventyrsgenren. Förutom det är spelet ännu mer spännande tack vare närvaron av pussel och olika uppdrag som du måste möta.

2. PlayerUnknown's Battlegrounds

Fotokälla: Foto: gamezone.com

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) i själva verket är det tillräckligt för att fånga uppmärksamhet från spelare från hela världen. Även om du måste spendera en hel del för att spela det, kan det här fenomenala spelet till och med slå DoTA 2s popularitet.

DoTA 2 som faktiskt är ett spel gratis att spela var mindre populär än PUBG med antalet aktiva spelare på en gång upp till 3,1 miljoner spelare. DoTA 2 kan bara tränga igenom 1,29 miljoner spelare.

3. Super Mario Odyssey

Fotokälla: Foto: nintendo.co.uk

Du är ägaren till Nintendo Switch-konsolen, det verkar som om du verkligen behöver spela det här spelet. Anledningen har just släppts, spelet Super Mario Odyssey kunna uppnå perfekta poäng från olika spelrecensenter runt om i världen.

Hur kunde du inte, i det här bästa spelet är du inte längre bara rörmokare. Du kan utforska och utforska den större världen av Mario med Cappy killar.

4. NieR: Automata

Fotokälla: Foto: uk.gameplanet.com

NieR: Automata vara ett genrespel Action äventyr du kan inte missa att spela. Eftersom det bästa spelet 2017 är resultatet av samarbete mellan Square Enix och utvecklare de berömda platinaspelen.

Med inställningen 11945 kommer du att möta en turbulent krigsmaskin. Kombinerat med grafisk kvalitet och ganska sexiga karaktärer, vill du fortfarande missa det här spelet?

5. Resident Evil 7

Fotokälla: Foto: gameworld.com

I början av 2017, spel Resident Evil 7 framgång ger en ny spänd atmosfär inuti franchise detta mest populära skräckspel. Anledningen är inte längre att ta ett koncept tredje person shooter precis som föregående serie lyckades Resident Evil 7 få en alltmer spänd atmosfär.

Eftersom Resident Evil 7 ger ett koncept förstapersonskjutare du vet. Även enligt producenten, Masachika Kawata, med ett sådant koncept gör skräckspel ännu mer episka och kan ge gåshud. Våga spela?

6. Persona 5

Fotokälla: Foto: playstation.com

Persona 5 är ett RPG-spel utvecklat av utvecklare Atlus speciellt för PlayStation 3 och PlayStation 4. Konsolen är själva det sjätte i serien franchise Den första personan som släpptes.

Spelet som förutspås vara det bästa RPG-spelet genom tiderna har faktiskt släppts sedan 15 september 2016 i Japan. Den internationella versionen släpptes dock först 4 april 2017, killar.

7. Byte

Fotokälla: Foto: playstation.com

Kombinerat med element av skräck, gör Byte vara det bästa spelet du måste spela nu. Börjar stjäla uppmärksamheten sedan E3 2016-evenemanget, Prey presenterar en siffra Morgan Yu försöker hantera en attack mot Talos I, ett gigantiskt rymdskepp.

Tja, om du tittar på eller spelar det kommer du att inse att Prey har detaljer gemensamt med franchise Vanärad. Ta det lugnt, för båda dessa spel är båda utvecklade Arkane Studios du vet.

8. Horizon Zero Dawn

Fotokälla: Foto: ebgames.com.au

Det kan inte förnekas att spel från Sony och Guerilla Games kan få perfekta poäng från olika spelgranskare. Horizon Zero Dawn ger nya spel- och grafiska erbjudanden som förstör dina ögon.

Horizon Zero Dawn handlar om Aloys liv, som nämner Rost mitt i Metal World, en värld som styrs av robotformade djur där du måste erövra.

9. Allt

Fotokälla: Foto: allt-game.com

Som namnet antyder, Allt det låter dig spela nästan alla element i spelet. Från djur, insekter, bakterier till och med planeter. Inte illa för att bara koppla av.

Spelet som utvecklats av David Oreilly och Double Fine Productions har tagline _ Everything is a game for everybory _ vilket betyder att vem som helst kan spela det här spelet.

10. Wolfstein 2: The New Colossus

Fotokälla: Foto: monstervine.com

Med bakgrunden från USA 1961 lyckades de inte Wolfstein 2: The New Colossus med gamla vapen och gevär. Faktum är att du hittar sofistikerade vapen som ibland ligger utanför dina sinnen, killar.

I det här spelet kommer du att agera som BJ Blazkowicz, en amerikansk hemlig agent som konfronterar nazistiska styrkor i sin egen styrka. För de av er som gillar FPS-spel med hög brutalitet, prova att spela!

Förutom de 10 bästa spelen ovan finns det fortfarande ett antal videospel som du förtjänar att spela. Finns det något? Kom igen, så se hela listan i följande tabell.

Nej.Bästa videospel 2017
11Fjärilsoppa
12Destiny 2
13Vad återstår av Edith Finch
14Cuphead
15Assassin's Creed Origins
16Väster om avsky
17XCOM 2: War of The Chosen
18Lone Echo
19Gravity Rush 2
20Fire Emblem Heroes
21Det onda inom 2
22Bål
23Natt i skogen
24Hellblade: Senuas offer
25Blackwood Crossing
26Emily är också borta
27Små mardrömmar
28DiRT 4
29Sonic Mania
30Metroid: Samus Returns
31YS 8
32Rakuen
33Mario + Rabbids: Kingdom Battle
34En annan förlorad telefon
35Gorogoa
36Komma över det
37Universal Gem
38Sista dagen i juni
39Snälla slå på min dörr
40Vapen
41Hidden Folks
42Nioh
43Splatoon 2
44Yakuza 0
45Den sexiga brutala
46Observatör
47Uncharted: The Lost Legacy
48Snipperclips - Klipp ut det tillsammans!
49Madden NFL 18
50En Motician's Tale

Så det är de 50 bästa och mest fenomenala videospel 2017 Polygon. Har du spelat något i raden av spelen ovan? Eller till och med bara vill komma in i listan önskelista du? Kom igen dela med sig i kommentarfältet killar!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found