Så här gör du en flashdisk till ett sofistikerat antivirusprogram

Förutom att det är lättare eftersom det inte är direkt installerat på en dator, är det också mer praktiskt att använda en Flashdisk som ett antivirusprogram eftersom det kan skanna virus på andra datorer

Många virus attackerar PC, allt från spionprogram, maskar och trojaner. Hur man förhindrar det bland annat genom att installera ett antivirusprogram. I allmänhet installeras antivirus vanligtvis direkt på datorn. Men inte bara datorer som kan installeras med antivirus, flashdisk kan också installeras med Antivirus.

Förutom att det är lättare eftersom det inte är direkt installerat på en dator, är det också mer praktiskt att använda en flash-disk som antivirus eftersom den kanskanna virus på andra datorer. Tja, för de av er som vill använda en blixt som ett antivirusprogram, följ dessa steg för att skapa ett antivirusprogram på blixt.

 • Spara din Android från ett nytt virus: Quad Rooter Exploit innan det är för sent
 • Så här blir du av med virus på bärbara datorer och datorer enkelt, 100% effektivt!
 • [UPPDATERA] SEREM! Här är 20 farliga datavirus genom historien

Så här skapar du ett Flashdisk så avancerat antivirusprogram

 1. Ladda ner Antivirus Mx One är här. Eftersom webbplatsen fortfarande är på spanska, vänligen välj Mx One Antivirus Para USB.
 2. Ange blixten som du ska installera antivirusprogrammet på hamn Din USB-dator.
 3. Öppna RAR-filen som du laddade ner tidigare.
 4. Öppen USB-installationsfil och välj språk, klicka på OK.
 5. Välj ett alternativ Nästa.
 6. välja enhet eller blixt som du kommer att använda som ett antivirusprogram. Klick Nästa.
 7. Vänta tills installationen är klar.
 8. Klick Avsluta.

Om den är installerad kan du använda blixten för att bli antivirus genom att öppna blixten och sedan öppna applikationen Mx One.exe.

Nu kan din blixt ta bort viruset. Förutom att kunnaskanna virus som tillhör din dator själv kan denna antivirusblixt också användas för att ladda nerskanna Din väns eller andra familjs PC! Förhoppningsvis är detta användbart.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found