hur man laddar ner och använder den genomskinliga facebookapplikationen på Android

Är du uttråkad av samma utseende som Facebook? Du kan ändra Facebook så att det är transparent med den transparenta Facebook-applikationen, du vet! Så här laddar du ner och använder den.

Som ett av de mest populära sociala nätverken har Facebook massor av roliga funktioner. Men har du någonsin känt dig uttråkad av bakgrundsskärmen eller bakgrund Är det vad det verkar som Facebook?

Även om det vore ännu mer spännande om Facebook-bakgrunden kunde ändras eller till och med göras transparent. Ja, du kan använda transparent Facebook-applikation du vet! Nästa ApkVenue berättar hur.

  • Hur man laddar ner Facebook-videor på Android 2018
  • 5 sätt att ta bort foton på Facebook enkelt, på ingen minut!
  • Hur man tystnar på Facebook utan blockering och ovänligt

Hur man laddar ner och använder den transparenta Facebook-applikationen på Android

Du kan ändra Facebooks utseende så att det blir transparent. Med andra ord kan du ändra Facebook-bakgrunden, som vanligtvis bara innehåller blå och vita färger bakgrund innehåller foton eller bilder efter din smak.

VISA ARTIKLAR

Du behöver bara en ansökan Facebook är transparent. Ansökan är en transparent Facebook-bakgrund. För att ta reda på applikationen, hur du använder den och dess funktioner, ta en titt på den fullständiga recensionen nedan.

Ladda ner Transparent Facebook-applikationen (FB Transparent Background)

Facebook Transparent Background är en transparent Facebook-applikation Android tillverkad av en utvecklare som heter Styawane21 som du kan installera gratis i Play Store eller genom att trycka på en knapp ladda ner under.

Transparenta Facebook-appar för sociala och meddelanden LADDA NER

När du väl har installerat kan du omedelbart försöka skriva in programmet. Som att använda Facebook i allmänhet måste du göra logga in först genom att ange e-postadressen eller telefonnumret som du använde för att skapa ditt Facebook-konto tillsammans med lösenordet.

Transparenta Facebook-applikationsfunktioner (FB Transparent Background)

I enlighet med ditt ursprungliga syfte är Facebook Transparent Background en applikation som kan ändra Facebook till att vara transparent. Efter dig logga in, då visar din Facebook både _feed _ och profilsidan visas transparent som visas nedan.

Inte bara det, andra skärmar som meddelanden till meddelandeinkorgen verkar också transparenta. Med andra ord, visa bakgrund Du kan anpassa Facebook som helhet efter din smak med denna applikation. Ta det lugnt, alla Facebook-funktioner kan fortfarande fungera normalt som vanliga Facebook.

Så här laddar du ner och använder transparent Facebook-applikation för att ändra din Facebook-bakgrund för att bli mer attraktiv. Ta reda på och fortsätt uppdatera olika andra roliga Facebook-tricks från JalanTikus!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found