De 10 bästa GBA-spelen genom tiderna | gör nostalgi!

Vem har spelat Game Boy Advance aka GBA? Här är de 10 bästa GBA-spelen genom tiderna av ApkVenues version som får dig att känna dig nostalgisk!

Game Boy Advance eller ofta förkortas som GBA är en bärbar konsol som producerades av Nintendo 2001 som en ersättning för Game Boy Color.

Totalt så har denna konsol sålt över 500 000 dollar 80 miljoner enheter runt om i världen. 2004 ersattes GBA av nästa generation, Nintendo DS.

Det finns dock fortfarande många roliga GBA-spel att spela. Det följande 10 bästa GBA-spel Jakas version!

  • 12 bästa gratis onlinespel 2020 på Android, PC och PS4
  • 10 bästa offline-robotspel för Android | Fri!
  • 20 av de bästa onlinespelen 2018 som är roliga för dig

10 bästa GBA-spel 2018 Street Mouse Version

Bland de tio bästa spelen kanske du har spelat många. De flesta av dessa spel är GBA RPG-spel vilket är väldigt spännande att avsluta.

Åh ja, siffror visar inte rankningen va gäng!

GBA RPG-spel

1. Golden Sun

gyllene sol anses ofta vara det bästa GBA-spelet någonsin. Producerad av Camelot Software Planning, detta spel försöker ta spel som Final Fantasy till bärbara konsoler.

Med huvudpersonen som heter Isaac och tre andra äventyrare är detta spel centrerat på ett världsräddningsuppdrag Weyard. Många Final Fantasy-element ägs av detta spel.

Kalla det berättelsen för att rädda världen, en kamp slumpmässig turbaserad, ända ner till förmågan att göra kalla. Bortsett från det har detta spel också en mängd utmanande pussel och en djupare historia.

Informationgyllene sol
UtvecklaCamelot Software Planning
Utgivningsdatum1 augusti 2001
GenreKonsol Rollspel
LADDA NERLÄNK

2. Final Fantasy Tactics Advance

Vem är ett spelfläkt som inte vet Final Fantasy? För GBA-konsolen är den som anses bäst Final Fantasy Tactics Advance.

Detta spel berättar historien om fyra barn som bor i en liten stad som heter St. Ivalice. Efter att ha hittat en gammal bok flyttade de plötsligt till riket som har samma namn som deras stad.

Som ett GBA RPG-spel tillåter detta spel spelare att bilda klaner. Fokus för detta spel är episk stridsåtgärd och spelarnas frihet att bestämma sin klass, förmåga och karaktärsstatistik.

InformationFinal Fantasy Tactics Advance
UtvecklaFyrkantig produktutveckling
Utgivningsdatum14 februari 2003
GenreStrategi Rollspel
LADDA NERLÄNK

3. Pokémon Ruby & Sapphire

För fans Pokémon, troligtvis har de spelat spelen på GBA-konsolen. En av de bästa är en serie Pokémon Ruby & Sapphire.

I början av spelet kan vi välja mellan två karaktärer, nämligen Brendan och Maj. Spelare kommer att åka på äventyr i regionen Hoenn och kommer att slåss Team Aqua eller Team Magma, beroende på vilken serie du spelar.

Dessutom kan vi också välja en av de tre pokémonerna förrätt i början av spelet, det vill säga Treecko grenrör, Torchic apotypen och Mudkip vattentyp **

InformationPokémon Ruby & Sapphire
UtvecklaGame Freak
Utgivningsdatum21 november 2002
GenreRollspel
LADDA NERLINK (Ruby Version)


LINK (Safirversion)

4. Castlevania: sorgens aria

Spel Castlevania: sorgens aria är en serie Castlevania tredje och sista för GBA-konsolen. Detta spel betraktas ofta som en av serierna Castlevania någonsin.

Till skillnad från föregående serie sätter detta spel spelarna som Soma Cruz, en tonåring med övernaturliga krafter som kan åstadkomma reinkarnationen av Dracula.

Detta GBA RPG-spel har ett stort urval av coola vapen och fruktansvärda bossstrider.

InformationCastlevania: sorgens aria
UtvecklaKCET
Utgivningsdatum6 maj 2003
GenreAction äventyr
LADDA NERLÄNK
VISA ARTIKLAR

5. The Legend of Zelda: The Minish Cap

Zelda är ett äventyrsspel designat av Shigeru Miyamoto och släpptes på Nintendos konsoler. En av de bästa i GBA-konsolen är The Legend of Zelda: The Minish Cap.

Detta roliga GBA-spel att spela får spelarna att flytta huvudpersonen som heter Länk. Han räddade en magisk hatt som kan få honom att retas Minish.

Äventyr på Hyrule blev annorlunda från tidigare Zelda-spel tack vare den hatten. Han måste spara Prinsessan Zelda som hade förvandlats till sten av den antagonist som heter Vaati.

InformationThe Legend of Zelda: The Minish Cap
UtvecklaCapcom


Flaggskepp

Utgivningsdatum4 november 2004
GenreAction äventyr
LADDA NERLÄNK

6. Legenden om Zelda: En länk till det förflutna och fyra svärd

De andra Zelda-serierna som anses vara de bästa är The Legend of Zelda: A Link to the Past and Four Swords. Serier En länk till det förflutna ursprungligen släppt för konsoler Super NES, under tiden Fyra svärd är ett GBA-spel för flera spelare.

I A Link to the Past berättar om försvagningen av namnet på fiendens sigill Ganon och ta över tronen Hyrule av en trollkarl som heter Agahnim som kidnappade de sju ättlingar till Sage inklusive dotter Zelda.

Under tiden i de fyra svärden, som hände före händelsen Ocarina of Time, berätta en historia om Länk som drog ut de fyra svärden och fick dess trippeltvillingar att dyka upp. De fyra måste kunna besegra ärkefiender i spelet Zelda, Vaati.

InformationThe Legend of Zelda: A Link to the Past and Four Swords
UtvecklaNintendo


Capcom

Utgivningsdatum2 december 2002
GenreAction äventyr
LADDA NERLÄNK

7. Advance War

Nästa GBA-spel som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Advance War. Spelgenre turbaserad taktik den släpptes ursprungligen bara i Japan, innan den slutligen släpptes också i Amerika.

Målet med spelet är att besegra fiendens trupper på två sätt: förstöra varje fiendens enhet på kartan eller ta kontroll över motståndarens bas. Vissa kartor har dock olika uppdrag.

Det finns flera spellägen som du kan välja mellan, till exempel Fältutbildning, Kampanjläge, fram tills Krigsrum. I det här spelet finns också ett rankningssystem (100 till 1).

InformationAdvance War
UtvecklaIntelligenta system
Utgivningsdatum10 september 2001
GenreTurbaserad taktik
LADDA NERLÄNK

8. Metroid Fusion

Ett av de legendariska spelen som finns på GBA är Metroid Fusion. Spelgenre Action äventyr detta ger spelaren kontroll över en namngiven karaktär Samus Aran, en bounty hunter.

Metroid Fusion-skärmar öppen värld vilket är mycket brett, så att spelare fritt kan utforska och hitta hemligheter som kan hjälpa dem att avsluta det här spelet.

Utvecklat av ett team Nintendo FoU 1, detta spel förfinar stridslägena i föregående serie och introducerar många power-ups nytt spel som gör det här spelet ännu mer intressant att spela.

InformationMetroid Fusion
UtvecklaNintendo FoU 1
Utgivningsdatum18 november 2002
GenreAction äventyr
LADDA NERLÄNK

9. Metroid: Zero Mission

En annan Metroid-serie som du bör prova är Metroid: Zero Mission. Detta spel är en nyinspelning från det första Metroid-spelet som släpptes 1986 och är en genre action-äventyr rullning.

Precis som Fusion kommer spelare att flytta namngivna karaktärer Samus Aran som besöker planeten Zebes efter att veta Space Pirates gör experiment med Metroids.

Spelsjälv fokuserar på utforskning. Spelare måste kunna söka power-ups för att nå oåtkomliga områden. Serier nyinspelning Det har också nya artiklar, ytterligare områden och olika svårighetsgrader.

InformationMetroid: Zero Mission
UtvecklaNintendo FoU 1
Utgivningsdatum9 februari 2004
GenreAction äventyr
LADDA NERLÄNK

10. Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3

Det sista spelet som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3. I det här spelet kan spelarna kontrollera Mario eller Luigi till äventyr i de åtta riken Svampvärlden.

Spelare måste slå sju Koopa Kids och Bowser. Du kan använda grundläggande Super Mario-tekniker, som att springa, hoppa och simma.

Detta spel underhåller ett system power-ups för att förbättra hans karaktärs förmågor, såsom Super svamp, Eldblomma, Stjärnman, Super Leaf, Tanooki-kostym, Groda kostym, fram tills Hammer Bros.

InformationSuper Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3
UtvecklaNintendo R & D2
Utgivningsdatum11 juli 2003
GenreSpelplattform
LADDA NERLÄNK

Tja, där är han gänget 10 bästa GBA-spel Jakas version. Jaka själv gillar att spela Pokémon mest, särskilt när han samlar in pokemon.

Vilken är du, gäng? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah