det enklaste sättet att logga ut på mobiltelefoner och datorer (uppdatering 2020)

Vill du veta hur du loggar ut från LINE utan att ta bort chatten? Du kan följa hur du loggar ut Line på Android-telefoner, iPhones och datorer från ApkVenue nedan.

Vill du veta hur du loggar ut från LINE på en mobiltelefon eller PC utan att radera programmet? Den här saken som låter nästan omöjlig visar sig vara lätt.

Du vill logga ut från din LINE Messenger eftersom hänga? Undvik kontakt / chatta med någon på LINE ett tag så att du måste logga ut från din LINE tillfälligt?

LINE kan vara populärt bland många människor på grund av dess intressanta och roliga klistermärkefunktioner, men det finns definitivt saker som bör få dig att logga ut från ditt LINE-konto.

Om du vill veta hur du loggar ut från ditt LINE-konto på din enhet är det perfekt! Den här gången kommer ApkVenue att diskutera fullständigt hur man loggar ut från LINE utan att radera applikationen!

Hur man loggar ut LINE på alla enheter med lätthet

LINE Messenger finns för både Android, iPhone och datorer! Denna chattapplikation är verkligen mycket och älskas av många människor!

Även om det är mycket efterfrågat är det här applikationen känt för att vara ganska tungt att köra på en mobiltelefon på grund av de många funktionerna det erbjuder.

Ät det, du behöver veta hur man loggar ut från LINE på en mobiltelefon eller till och med en PC, så när programmet känns tungt kan du tillfälligt stänga det utan att behöva radera det.

I princip den här applikationen ger inte möjlighet att logga ut på menyn, men med lite tweaks från ApkVenue kan du enkelt logga ut från LINE.

Så här loggar du ut från LINE utan att radera chattar

Inte bara LINE, andra chattapplikationer som WhatsApp tar vanligtvis bort konversationsdata när användaren loggar ut från applikationen.

Så, kort sagt, det finns inget sätt att logga ut LINE utan att radera applikationen. Men du kan spara säkerhetskopior av dina konversationer på din mobiltelefon eller på specialmedier från LINE.

Genom att göra säkerhetskopiering först dina konversationsdata minnesvärd och vill inte att den ska tas bort kan sparas.

Sedan hur man gör det säkerhetskopiering LINE konversationsdata? Ta bara en titt på den här artikeln från ApkVenue som specifikt diskuterar detta trick.

VISA ARTIKLAR

Så här loggar du ut LINE Android

Till skillnad från sociala medier som Facebook eller Twitter, hur loggar du ut på LINE kan inte göras inom applikationen de.

Så här loggar du ut från LINE på den här Android dra nytta av luckor i Android-systemet för att få appen att se ut som om den bara hämtades.

Metoden är mycket lätt att göra. Här är stegen du måste ta för att logga ut från ditt LINE-konto:

Steg 1 - Öppna inställningsmenyn

För att logga ut från din LINE, öppnar du först menyn Inställningar. Sedan Välj Installerade appar.

ApkVenue försökte logga ut LINE på Xiaomi-mobiltelefoner för den här artikeln och det fungerar naturligtvis på alla andra Android-telefoner.

Steg 2 - Radera data som ett sätt att logga ut på en Android-telefon

Hitta och välj LINE-applikationen för att ta bort data och välj sedan menyn Radera data.

Synerna på andra Androids kan skilja sig, men är mer eller mindre desamma i steg.

Steg 3 - Verifiera Radera data

Om du har Radera data / radera data LINE, när du öppnar LINE-applikationen igen är du redan i enlogga ut

Så här loggar du ut LINE på iPhone

Om du vill veta hur du loggar ut LINE på iPhone utan att avinstallera är det här tills nu kan det inte göras.

Det enda sättet du kan logga ut från ditt LINE-konto på iPhone är att ta bort appen. En av nackdelarna med iPhone är det finns inget system radera data som på Android.

Så, för att logga ut från LINE på din iPhone behöver du bara den avinstallera ansökan först sedan du installera om gå tillbaka och logga in som vanligt.

Kombinationen av ett mer slutet iOS-system utan val av hur man loggar ut från LINE på en iPhone HP gör det omöjligt för iPhone-användare att logga ut utan att radera applikationen.

Hur man loggar ut LINE på PC

För att göra det lättare för sina användare att få åtkomst till de chattjänster de skapat har LINE också släppt en PC-version av deras applikation.

LINE PC är ett program som har en liknande karaktär förlängning på grund av dig kan använda LINE på PC och mobiltelefon samtidigt, utan att behöva logga ut på någon av enheterna.

Olikt hur man loggar ut på en Android- eller iPhone-mobiltelefon, LINE PC-användare kan enkelt logga ut eftersom det här alternativet är tillgängligt i programmet.

Stegen du måste ta för att logga ut från LINE PC är mycket enkla. Här är de fullständiga stegen.

Steg 1 - Klicka på Three Dots-logotypen

Klick trepunktslogotyp längst ned till vänster på din LINE för PC.

Steg 2 - Logga ut från LINE-konto från PC

Därefter måste du bara välja menyn Logga ut finns redan där. Gjort! Mycket lätt, eller hur?

Det var sättet att logga ut för LINE som du kan göra på Android, iPhone och PC / Laptop.

Det är väldigt enkelt, eller hur? Det har varit tyst ett tag nu, just nu, för att din LINE är utloggad?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om LINE Messenger eller andra intressanta artiklar från Naufal.