titta på konosuba-filmen! - legend of crimson (2020)

Är du nyfiken på den senaste isekai-anime med många roliga scener? Låt oss titta på Konosuba! - Legend of Crimson (2020) via länken i den här artikeln.

Jämfört med andra filmgenrer är anime en filmgenre som sällan visas i indonesiska biografer eftersom antalet tittare är mindre än Hollywoodfilmer som Birds of Prey.

Goda nyheter för animeälskare på grund av Konosuba! - Legend of Crimson finns i teatrar just nu.

Den här filmen, som berättar historien om Kazumas och hans kompisers äventyr, har lyckats vinna framgång i Japan.

Sammanfattning av filmen Konosuba! - Legend of Crimson

I den här filmen måste Kazuma och hans vänner resa till byn där Megumin bor på grund av dem fick ett varningsbrev om en allvarlig fara som byn kommer att möta.

Nyheten om denna fara förmedlades av Yunyun som också var medlem i samma by som Megumin.

Trots att de lyckades ta reda på att detta varningsbrev bara var ett upptåg från någon som ville bli författare, bestämde gruppen sig fortfarande för att åka till Megumins by.

I den här filmen kommer du berättas om Megumins bakgrund och byn där hon bor tillsammans med alla Megumins närmaste människor som fortfarande bor där.

Vilken verklig fara väntar Kazuma och hans vänner i byn?

Konosuba Film Roliga fakta! - Legend of Crimson

Den här filmen är en fortsättning på den andra säsongen av den populära anime Konosuba. Historien är inte bara intressant, det visar sig att den här filmen också innehåller olika unika fakta som du behöver veta.

Här är några unika fakta om Konosuba-filmen! - Legend of Crimson.

  • Konosuba är en animation anpassad från den populära ljusromanen med samma titel och försäljningen har översteg 8,5 miljoner kopiera.
  • Den här anime är isekai tema anime där huvudpersonen går in i en annan värld som skiljer sig mycket från moderna människors värld.
  • Röstaktörerna eller röst från denna anime hade trott det den här filmen är den sista filmen i Konosuba-serien! Eftersom det inte finns någon tydlig plan angående möjligheten säsong Nästa.
  • Röstaktörerna i denna anime till och med hade en chans att ha en dricksfest tillsammans som ofta görs av karaktärer i denna anime som en form av deras avskedsfest.
  • Direktören för denna anime sa det möjlighet säsong om det finns eller inte beror på framgången med den här filmen.

Titta på Konosuba-filmen! - Legend of Crimson

TitelKonosuba!: Guds välsignelse över denna underbara värld! - Legend of Crimson
leva8 februari 2020
Varaktighet1 timme och 30 minuter
ProduktionJ.C. Personal
DirektörTakaomi Kanasaki
KastaJun Fukushima, Sora Amamiya, Rie Takahashi, et al
GenreAnimering, Äventyr, Komedi, Fantasy

>>> Titta på Konosuba-filmen! - Legend of Crimson (2020) <<<

För er animefans är den här filmen perfekt för att titta på. Den fräscha humor och en berättelse som är smaksatt med olika överraskningar i denna film kommer att kunna lindra din trötthet.

Glöm inte att klicka på länken ovan för att titta på Konosuba-filmen! - legend av Crimson, gäng!

Det är sammanfattningen och intressanta fakta från filmen Konosuba! - Legend of Crimson som förhoppningsvis kan vara en illustration för dig hur bra den här filmen är.

Dess framgång med att visa på teatrar kan också vara en övertygande indikator på att den här filmen inte kommer att kunna ses.

Den här filmen är perfekt för dig som behöver underhållning för att lindra stress och är uttråkad av dagliga aktiviteter.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found