De fem senaste Facebook-applikationerna är lättare och sparar kvoter

Facebook har nu många funktioner, men är det tyngre och extravagant? Lösningen är att använda en alternativ Facebook-applikation som är lättare och sparar data. Här är 5 applikationer.

Facebook utan tvekan ett av de mest populära sociala nätverken i världen. Nästan alla som är anslutna till internet måste ha ett Facebook-konto. Sedan lanseringen 2004 har Facebook-användare nu nått hundratals miljoner.

Ändå har de olika funktionerna som Facebook nu erbjuder några negativa konsekvenser för sina användare, bland andra vikt och extravagant. De många funktionerna i det gör att Facebook känns tyngre att använda både från en dator och använda en applikation på en smartphone. Dessutom klagar Facebook-användare ofta över den slösaktiga batterikvoten och internetdatakvoten.

  • Sofistikerad! Nu kan du beställa mat direkt från Facebook
  • Hur du återställer ett hackat Facebook-konto
  • Hur man ändrar Facebook-utseende med coola teman

5 senaste Facebook-applikationer, lättare och spara kvot

För att lösa problemen ovan kommer ApkVenue att ge tips i form av alternativa applikationsval för Facebook-användare. Med dessa alternativa applikationer kan användare fortfarande njuta av Mark Zuckerbergs sociala nätverk utan att oroa sig för att vara tung och slöseri. Följande fem alternativa Facebook-applikationer som är lättare och sparar kvoter.

1. Facebook Lite

Du måste ofta ha hört talas om den här alternativa Facebook-applikationen. Facebook Lite ursprungligen skapat för att tillåta smarttelefonanvändare med mediokra specifikationer att få tillgång till Facebook bekvämt. Inte lika komplett som standard Facebook, den här applikationen visar bara ett enkelt flöde men det är lättare, snabbare och sparar definitivt batteri och kvot.

Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

2. Metal för Facebook

Den här alternativa applikationen är väldigt lätt eftersom storleken inte ens är upp till 3 MB! Otroligt nog ger applikationen med denna lilla storlek en lätt version för honom samtidigt sociala nätverk, Facebook och Twitter. Metall driver Facebook mycket smidigt och utan att belasta RAM, batteri och data. Även om denna applikation har en nackdel, nämligen den innehåller annonser som ibland är irriterande.

Sociala och meddelandeprogram Nam Nghiem LADDA NER

3. Vänligt för Facebook

Även om det bara är en alternativ applikation, Vänligt för Facebook det ger faktiskt många funktioner i den. Du kan ändra ditt Facebook-tema, ladda ner foton eller videor, blockera annonser och säkra ditt konto med en fingeravtryckssensor. Med de många funktionerna som erbjuds är den här applikationen fortfarande lättare och sparar naturligtvis din kvot (om den inte används för att ladda ner massor av videor).

Sociala och meddelandeprogram Vänliga App Studio LADDA NER

4. Swift för Facebook Lite

Denna applikation erbjuder faktiskt en look och funktioner som är nästan samma som den vanliga Facebook-applikationen. Men med funktioner för att chatta, skicka eller ladda ner foton och videor, push-meddelanden, till videosamtal, Swift för Facebook Lite förbrukar bara cirka 20 MB RAM-kapacitet.

Sociala appar och vanliga meddelanden Nice Guy LADDA NER

5. Enkelt för Facebook

Som namnet antyder, Enkelt för Facebook gör användningen av Facebook väldigt enkelt alias enkelt. Ger bara funktioner som är klassificerade som viktiga som statusuppdateringar och chatt, den här applikationen är lämplig för de av er som alltid är på till poängen varje gång du öppnar Facebook.

Sociala appar och meddelanden Creative Trends Apps LADDA NER

Det är fem alternativa Facebook-applikationer som garanterat blir lättare och sparar kvoter. Du kan välja den som bäst passar dina Facebookbehov och vanor. Nu behöver du inte längre vara rädd för att din smartphone blir långsam eller att din kvot tar slut snabbt. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.