7 av de bästa och gratis nattvisionsapparna på Android!

Vill du testa tarmarna på natten? Glöm inte att ta med tillräckligt med utrustning som följande nattvisionsapplikation!

Gillar du att gå ut på promenader på natten? Behöver en ansökan nattseende som kan användas av din mobiltelefon?

Att resa på natten är väldigt spännande och en utmaning i sig. Förutom att spela skräckspel kan du utforska lugna platser för att testa ditt mod i mörkret.

Förutom att bära en ficklampa, nattseende också mycket välbehövlig. Inte bara för att se vägen utan också för att övervaka de olika främmande varelserna framför dig.

ApkVenue har en applikationsrekommendation nattseende som du kan försöka använda på din mobiltelefon gratis. Kom igen, se hela listan nedan!

Den bästa nattvisionsappen på Android

Night Vision aka nattvision är en förmåga eller funktion som kan se i en mörk miljö. Denna vision delas inte bara av nattliga djur utan också genom teknik.

Mänsklig syn kan bara uppfatta ett begränsat antal elektromagnetiska vågor. Med hjälp av teknik nattseende sedan vågorna infraröd eller ultraviolett kan också fångas bra.

Teknologi nattseende används ofta i ett antal militär utrustning eller för att jaga nattliga djur. Inte bara det, CCTV använder också denna teknik för säkerhet på mörka platser.

Utrustning nattseende säljs vanligtvis till ett högt pris. Nu finns det applikationer som kan använda kameran på din mobiltelefon för att bli ett verktyg nattseende.

Vilka är applikationerna? Kom igen, se nedan:

1. Nattkamera

Först är ansökan Nattkamera som du kan använda för att spela in mörka platser med HP-kameran. Du kan välja två typer nattseende, nämligen Thermal A och B.

Du kan se objekten i stil med effekten termisk eller grön förstärkning. Bortsett från det finns det också en långzoomfunktion och effektinställningar termisk.

Genom att använda Night Camera kan du också spela in bilder med foton och videor. Testa applikationen direkt, gäng!

LADDA NER appar
DetaljNattkamera
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.6 (12,085)
Spelstorlek6,6 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

2. Night Vision Camera Simulation

Nästa är Night Vision Camera Simulation som använder färgfilter för din kamera. Även om det bara är en simulering har denna applikation olika intressanta funktioner.

Du kan också välja mellan tre typer av färgfilter nattförbättringsfilter som kan göra mörka delar av inspelningen ljusare. Användningen av den här funktionen kan visa objekt som inte är synliga för ögat.

LADDA NER appar
DetaljNight Vision Camera Simulation
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.2 (45,918)
SpelstorlekVarierar
Android minimumVarierar

3. Night Vision Simulated

Tja, om Night Vision Simulated Detta är en nattvisningssimulering som ger dig ett distinkt grönt utseende och kan användas för att se föremål i mörkret.

Denna applikation har bara en typ av filter med en funktion för att lägga till ljusintensitet i inspelningen. Det finns också en funktion för att ta bilder.

Denna applikation använder fortfarande teknik på din mobiltelefonkamera, ju bättre kameran du har, desto bättre syn på natten.

LADDA NER appar
DetaljNight Vision Simulated
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.7 (11,541)
Spelstorlek3,5 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

4. Night Vision Camera från Appsbaba

Night Vision Camera från Appsbaba den har kompletta funktioner med tre typer nattseende nämligen Night Vision Camera, Thermal Vision Camera och Shady Vision Camera.

Night Vision gör inspelningsvisningen lite blå som du kan öka ljusstyrkan. Under tiden Thermal Vision för temperaturvision av föremål.

Slutligen kommer Shady Vision att göra inspelningsdisplayen svartvitt. Denna nattvisionskamera ger också möjlighet att ta bilder.

LADDA NER appar
DetaljNight Vision Camera
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.6 (5,655)
Spelstorlek5,3 MB
Android minimum4.0.3 och uppåt

5. VR termisk kamera och nattvisionssimulerad kamera

Vill du testa tarmarna på natten?

Ofullständig om du inte använder VR Thermal and Night Vision Camera Simulated. Den här appen har olika färgfilter för visning i mörker och VR-funktioner.

Du kan installera den här applikationen på din mobila VR-enhet och sedan aktivera VR-läge. Denna applikation innehåller också fem typer av färgfilter som du kan använda.

Denna applikation kan också användas för att spela in videor, du vet, gäng! Bra!

LADDA NER appar
DetaljVR Thermal and Night Vision Camera Simulated
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat4.0 (4,341)
Spelstorlek6,9 MB
Android minimum4.3 och uppåt

6. Night Vision Capture Z12

Precis som alla andra applikationer, Night Vision Capture Z12 den har också en mängd intressanta funktioner för att bättre se objekt på natten.

Denna applikation har en mängd olika färgfilter och stöds med zoom upp till 45x. Med den kan du se mystiska föremål på avstånd.

Vem vet, du kan få humör med den här applikationen, gäng. Kom igen, prova ansökan!

LADDA NER appar
DetaljNight Vision Capture Z12
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.6 (4,763)
Spelstorlek6,9 MB
Android minimum4.1 och uppåt

7. Color Night Vision Camera VR

Sista är Color Night Vision Camera VR som ger funktioner nattseende komplett med ett antal färgfilter som är lätta att justera.

Det finns två typer av färgfilter som du kan använda, nämligen grönt och svart vit. Förutom att använda filter har denna applikation också tekniken för att ge bra bildresultat under förhållanden svagt ljus.

Det stannar inte där, det finns också ett VR-läge som du kan använda. Denna applikation har också ett gränssnitt enkel och minimalism.

LADDA NER appar
DetaljColor Night Vision Camera VR
BetygBetygsatt för 3+
Granskningsresultat3.9 (527)
Spelstorlek3,9 MB
Android minimum5.0 och uppåt

Det är nattvisionsapplikationen för Android som du kan använda gratis. Vilken applikation har du provat, gäng?

Skriv din åsikt i kommentarfältet, ja. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Android-applikation eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi