applikation för att söka efter wifi-hotspots

Idag som inte frestas av gratis WiFi? Den här gången delar ApkVenue 3 applikationer för att hitta WiFi-hotspots var som helst.

Idag som inte frestas av gratis WiFi? Även om det finns många olika modemenheter tillgängliga med buntning ett pirrande internetpaket, om du fortsätter att förlita dig på internetpaket kan du verkligen bryta din plånbok. Gratis WiFi är ett sätt att spara en förnuftig kvot förutom att använda en datalagringsapplikation på Android. Den här gången kommer ApkVenue att dela 3 applikationer för att söka efter WiFi-hotspots när som helst och var som helst.

Försök ett ögonblick att glömma satiren "Letar du alltid efter WiFi, när letar du efter hans fru?"först. Tja, följande applikation gör det lättare för dig att hitta hot spot WiFi runt dig.

  • Hur får man gratis WiFi-hotspot
  • 15 enklaste sätten att stärka WiFi-signalen, strömma smidigt Jaya!
  • 5 tips om WiFi som du förmodligen inte visste

3 WiFi Hotpot Finder-appar

1. WeFi Pro - Automatisk Wi-Fi

Denna applikation visar en karta över din plats och visar WiFi-platserna hot spot andra tillgängliga runt dig. Så det är lätt att hitta hangout-platser som har WiFi med bästa internetanslutning. Denna applikation är också utrustad med en funktion som automatiskt ansluter din enhet till det bästa WiFi-nätverket på alla platser du besöker.

Genom att välja pilen på fliken Hotspot List guidas du till platsen hot spot de. WeFi Pro själv har mer än 200 miljoner WiFi-poäng som du kan använda för att surfa i cyberspace.

Ladda ner WeFi-nätverksappar

2. Instabridge

Med den här applikationen kommer du inte bara att få hjälp att få platspunkter med gratis WiFi-nätverk, du kan till och med få lösenord från privat WiFi på den platsen. Eftersom Instabridge låter dig ansluta till en grupp som delar lösenord från privat WiFi som finns på en plats.

Du kan också dela lösenord från privat WiFi som du använder på en plats med det här programmet. Så när någon annan använder det här programmet vet de redan lösenordet. Ju fler människor som använder den här applikationen, desto större är gruppen av gratis WiFi-sökare och desto större är chansen att hitta den hot spot Gratis WiFi var som helst. Instabridge används i mer än 200 länder.

Kom ner och ladda ner andra WiFi-sökare!

Instabridge Apps Networking DOWNLOAD

3. WiFi Finder

Med WiFi Finder kan du enkelt hitta många WiFi-poäng, antingen gratis eller betalda (eller låsta) som finns runt dig. När du har installerat den här applikationen, så snart du öppnar den, erbjuder programmet automatiskt att ladda ner databas från hot spot WiFi runt dig. Efter nedladdningsprocessen databas klar kan du använda den här applikationen för att söka efter närvaron av ett WiFi-nätverk off-line.

Du kan också sortera efter plats med gratis eller betalt WiFi, vilket gör det lättare för dig när du vill välja en plats som du tycker är lämplig.

JiWire Inc. nätverksappar LADDA NER

Om du har en annan WiFi-sökapplikation eller hittar en plats med bra WiFi, dela med sig via kommentarskolumnen ja.

Läs också artiklar om Gratis wifi eller andra intressanta artiklar från Naufal.