så är det enkelt att kontrollera specifikationer för mobiltelefoner

Vill du veta specifikationerna som vilken mobiltelefon har du nu? Läs bara, hur man enkelt kan kontrollera mobiltelefonspecifikationer på Android.

När köp en Android-smartphone, det första man måste vara uppmärksam på är specifikationerna för mobiltelefonen, eller hur? Uppfyller det våra önskningar och kan utföra olika typer av uppgifter som vi vill göra.

Men kanske många Android-användare är fortfarande förvirrade över hur hur man kontrollerar specifikationer på sin smartphone. Den här gången kommer JalanTikus att dela hur man kontrollerar HP-specifikationer du lätt.

  • Köp inte en smartphone med dessa 5 HARAM-specifikationer!
  • Google släpper officiellt den bärbara versionen av Google Pixel, här är dess avancerade specifikationer!
  • PC-specifikationer för att spela PES 2018, behöver 8 GB RAM!

Hur man enkelt kontrollerar mobiltelefonspecifikationer

För er som vill veta hur man kontrollerar specifikationerna för en Android-mobiltelefon Du, här är några applikationer som kan visa dina mobiltelefonspecifikationer. Vill du veta vilka applikationer är? Kom igen, lyssna direkt!

1. AnTuTu-riktmärke

Den första och mest populära applikationen är AnTuTu-riktmärke eftersom det kan visa de fullständiga specifikationerna. Dessutom finns det funktioner där du kan testa HP dig att se prestandapoäng och jämföra det med andra mobiltelefoner.

FördelarBrist
Visar de fullständiga specifikationernaStorleken är den största av de andra applikationerna för specifikationskontroll
Övervakar CPU-användning och batteritemperatur online realtid via meddelandefältetKräver ytterligare applikationer när du vill testa din mobiltelefon
Testfunktion för att testa HP: s förmåga och se poängen
Kan jämföra din mobiltelefons förmånspoäng med andra HP-märken
Det finns en indikation på batteriets hälsa
Det finns en verifieringsfunktion för att se om vår mobiltelefon är äkta eller falsk
Appar Produktivitet AnTuTu LADDA NER

2. CPU / RAM / enhetsidentifierare

Förutom att kontrollera specifikationerna för din smartphone kommer denna applikation också att förklara information från specifikationerna själva, t.ex. information om CPU används av din smartphone. Så den här applikationen är naturligtvis väldigt informativ för dig som vill lära dig djupare om HP inre.

FördelarBrist
Visar de fullständiga specifikationernaUtseendet är mindre snyggt
Information om mer ingående specifikationerFörvirrande appnavigering
Ger information om CPU-användning
Davy Bartolonis produktivitetsappar DOWNLOAD

3. CPU-Z

CPU-Z är en av de bästa apparna för visning HP Android-specifikationer "". Förutom att visa hela din inre på din mobiltelefon, har denna applikation också ett snyggt utseende ** skiljer flera kategorier av information dina mobiltelefonspecifikationer.

FördelarBrist
Snyggt utseendeDet finns annonser i applikationen
Enkel applikationsnavigering
Visar fullständig specifikationsinformation
Det finns information om sensorerna på din mobiltelefon
Liten applikationsstorlek
Appar Produktivitet CPUID NEDLADDNING

4. Droid hårdvaruinfo

Precis som applikationen ovan tidigare kan den här applikationen användas för att kontrollera fullständiga specifikationer för din mobiltelefon. Du får information om enhet, system, minne, kamera, temperatur, batteri och sensorer. Det coolaste är att du kan exportera information om din mobiltelefon i formuläret PDF-rapport.

FördelarBrist
Visar de fullständiga HP-specifikationernaDet finns en annons i form av en video som är väldigt irriterande
Ett snyggt utseende med flera kategorier av specifikationerBegära tillstånd till internet, något misstänkt och onödigt
Övervaka temperatur, CPU-användning och batteritillstånd online realtid
Kan exportera HP-information som en PDF-rapport
Apps Utilities InkWired DOWNLOAD

5. Aida64

Man kan säga att denna applikation för att kontrollera HP-specifikationer är avsedd för experter. Eftersom, Aida64 har den informationen ganska komplett, med början från hårdvara till programvara. Så för de av er som vill veta djupgående information om din mobiltelefon är den här applikationen perfekt för dig att installera.

FördelarBrist
Informationen som visas är mycket komplett, från hårdvara till programvaraDet finns annonser, men inte en stor sak
Enkelt utseende
Mycket enkel appnavigering
Devi Browser Apps NEDLADDNING VISA ARTIKLAR

Saker att leta efter angående smartphone-maskinvara

När du ser specifikationerna för din mobiltelefon genom applikationen ovan, vad är det du behöver var uppmärksam i den informationen?

1. Skärm

På information skärm eller skärm måste det finnas information om skärmupplösningen på din mobiltelefon, till exempel 240 x 320, 640 x 480 och så vidare. Siffrorna illustrerar vad är antalet pixlar på den skärmen. Ju större det är, naturligtvis blir din mobiltelefonskärm ljusare.

2. Processor

Processorn eller själva processorn kallas ofta hjärnan på din mobiltelefon eftersom den gör sitt jobb för att köra processen och HP-arbetsstyrenheter du. Ju mer antal kärna processor kan arbetet delas med andra kärnor jämnt och känns lättare. Men alla återgår till hastigheten för deras respektive kärnor som betecknas med HZ aka Hertz.

3. GPU (grafisk bearbetningsenhet)

GPU i sig är en en speciell processor för grafiken 3D från mikroprocessor. Själva GPU-styrkan bestäms av frekvensen MHZ (mega Hertz), GFLOPS (Floating Point), Direct X, Open GL ES, Open CL och andra.

4. RAM

RAM är det som ofta kallas riktmärke kraften i en smartphone. De flesta kommer att tro att ju mer RAM, desto bättre är mobiltelefonen.

Du måste veta, det finns flera faktorer som kan avgöra om RAM på din mobiltelefon är bäst eller inte, nämligen RAM-typ, RAM-konfigurationoch RAM-frekvens. För mer information om smarttelefonspecifikationer kan du läsa de befintliga JT-artiklarna nedan, killar.

VISA ARTIKLAR

Det är några hur man kontrollerar HP-specifikationer använd ett program som du kan ladda ner via Playstore. Alla applikationer som JT nämnde ovan är riktigt bra, de återgår alla till sina respektive val. Så, tillbaka till varandras smak.