De tio dyraste actionfigurerna och dockorna genom tiderna, nej. 2 riktigt lyxiga!

Gillar du actionfigurssamlingar? Kanske är du intresserad av samlingen av actionfigurer och dockor på den här listan, men priset är riktigt dyrt, upp till miljarder rupier!

Har sett en animerad film Toy Story 4? Kanske filmen om dessa leksaker gör att du vill samla leksaker.

En av leksakerna som ofta används som en samling är actionfigur. Det här objektet är verkligen ganska populärt och lämpligt att användas som skärm.

Den här gången vill ApkVenue ge dig en lista 10 actionfigur dyraste genom tiderna vilket kan kosta upp till miljoner dollar!

10 Actionfigur Dyraste

På den här listan inkluderar ApkVenue inte bara den actionfigur, gäng. Jaka inkluderade också en docka i den här listan.

Anledningen är bra actionfigur och dockor har också ett högt värde för att användas som samlarföremål.

Förutom det har i princip de två objekten samma väsen.

Rapportering från doyouremember.com, här är 10 actionfigur och den dyraste dockan genom tiderna!

10. Original Superman Action Figur - 25 tusen USB

Fotokälla: YouTube

En av de mest kända superhjältar är Stålman, särskilt om vi frågar våra föräldrar om det.

Supermans popularitet har gjort att försäljningsställen för varor relaterade till honom säljer bra, inget undantag actionfigur-hans.

Bahlan, actionfigur Superman-originalen tillverkade på 1940-talet har faktiskt sålts för en förmögenhet 25 tusen dollar eller motsvarande 352 miljoner IDR!

9. Lösa actionfigurer i Star Wars - 32 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Som en av de mest populära Sci-Fi-filmserierna genom tiderna, Stjärnornas krig har en fantastisk fansbas. Tills nu, franchisehenne fortsätter.

Om du är en av hans fans kanske du är intresserad av att samla in en uppsättning actionfigur från detta Star Wars, gäng.

Du behöver bara spendera så mycket 32 tusen eller 450 miljoner IDR att kunna ha en uppsättning actionfigur Detta Star Wars.

8. Michael Laus trädgårdsmästarbror - 35 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Kanske kommer du att höja ögonbrynen lite förvånad över att se actionfigur den här. Är detta actionfigur från Samuel L. Jackson som Nick Fury?

Nej, det här är actionfigur gjord av kända artister Michael Lau baserat på serier i tidningar Varje beröring.

Det finns bara några få kopior av actionfigur detta, vilket gör att priset når 35 tusen dollar (492 miljoner IDR).

Andra åtgärdssiffror . . .

7. Transformers Generation 1 Collection - 40 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Transformatorer är en av de mest populära leksakerna som utnämns till storbildsskärmen. Filmerna har haft en hel del titlar, för att inte tala om den animerade serien.

Det var en gång Transformers leksakstillverkare, Hasbro, i samarbete med ett japanskt leksaksföretag, Takara Tomy att skapa en uppsättning Transformers 1984.

Som ett resultat dök en uppsättning upp actionfigur Transformatorer med fantastiska detaljer och avtagbara tillbehör.

Priset i sig är ca. 40 tusen dollar eller IDR563 miljoner, gäng!

6.1959 Barbie Doll Set - 161 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Docka Barbie har blivit en av de mest kända leksakerna i historien. Barbie är älskad av många tjejer, komplett med olika tillbehör.

En som har högt historiskt värde är en uppsättning Barbie-dockor som släpptes 1959. Denna uppsättning uppskattas 161 tusen dollar eller Rp2,2 miljarder rupier.

Det höga priset på den här klassiska Barbie-dockansatsen visar hur värdefull samlingen är.

5. Steiff Limited Edition Diamond Eyes Bear - 193 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Vid första anblicken verkar det som om det inte finns något speciellt med denna nallebjörn. Den här artikeln ser ut som de vanliga dockorna som vi kan köpa för att behaga vår förälskelse.

Men det visar sig att det finns något annat i munnen och ögonen, gäng. Dess ögon är gjorda av safir och dess mun är gjord av guld!

Denna docka gjordes av ett tyskt leksaksföretag för att fira en födelsedag Nallebjörn den 125. Priset är fantastiskt, det vill säga 191 tusen dollar alias RP6,6 miljarder.

4. G.I Joe Prototyper - 200 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Det finns inget speciellt med denna G.I Joe-prototyp, förutom att ha 21 avtagbara delar.

Dessutom var de slitna kläderna handsyda. Actionfigur den är också utrustad med hjälm och kantina.

Ändå när priset auktionerades ut actionfigur detta når 200 tusen dollar! Det motsvarar ** IDR 2,8 miljarder *, gäng.

Vinnaren av denna auktion var en man som heter Stephen Geppi.

3. Diamond Barbie - 302 tusen USD

Fotokälla: YouTube

Tidigare såg vi en uppsättning barbiedockor som kostade miljarder rupier. Men tänk om det finns en Barbie-docka som kostar mer?

Barbie docka mästerverk Stefano Canturi, en australisk smyckedesigner, gör en barbiedocka extremt värdefull.

Med pris 302 tusen dollar (IDR 4,2 miljarder), är denna docka utrustad med klänning svart och 1 karats ädelstenar pryder halsen.

2. Madame Alexander Eloise - 5 miljoner USD

Fotokälla: YouTube

Vid första anblicken liknar denna docka Ria Enes Susan docka som var populär på 90-talet. Denna docka är dock ganska sällsynt eftersom det bara finns fem i världen.

Denna docka gjordes för en välgörenhetsauktion 2000 och släpptes framgångsrikt till ett pris 5 miljoner dollar eller IDR 70 miljarder.

Denna docka har Harry Winston-tillverkade diamanter, päls från Oscar de la Renta, kläder från Christian Dior och Swarovski-kristaller! Lyxen spelar inte, eller hur?

1. L'Oiseleur docka - 6,25 miljoner USD

Fotokälla: YouTube

Den plyschdocka som ligger på andra plats är fortfarande billigare än den här dockan, gänget. Priset är inte heller att spela spel, nämligen 6,25 miljoner dollar eller IDR88 miljarder.

L'Oiseleur docka eller fågel tränare är den dyraste dockan i världen. Vi kan se dockan är ganska kuslig den spelar en flöjt tillsammans med ett par fåglar.

Denna docka kan flyttas med tänderna i kroppen. Dessutom är denna docka gjord av 2340 delar. Inte konstigt att det är dyrt!

Efter att ha tittat på listan tidigare kanske du funderar på att behålla dina gamla leksaker. Vem vet, i framtiden kommer priset att vara många gånger över.

Kanske kan du också bryta ner lagret som tillhörde din mormor eller farfar. Det kan vara så att du hittar gamla leksaker som samlas in.

Att ha föremål att samla är en naturlig sak, gäng. Ursprung, gå inte utöver din ekonomiska förmåga, va!

Läs också artiklar om Leksak eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found