hur man ställer in ljud på Android om volymknappen är trasig

Oavsett hur sofistikerad en smartphone är, är det fortfarande en elektronisk produkt som är benägen att skada. Så om din hårdvaruvolymknapp plötsligt går sönder, här är ett nytt sätt att justera volymknappen.

På tal om smartphones spelar det ingen roll hur sofistikerade de är. Smartphone-vistelse elektroniska varor, som är benägen att skada. Även om du köper de dyraste och mest sofistikerade produkterna idag, till exempel Samsung Galaxy S7, Apple iPhone 6s, LG G5 och smartphones. flaggskepp Övrig. Släpp den avsiktligt ur fickan och du kan behöva köpa en ny smartphone igen. Även om du använder den mycket noggrant, finns det fortfarande en chans att vissa delar plötsligt går sönder.

Citerat från DroidViews är ett av de vanligaste problemen som smarttelefonanvändare möter är knappen hårdvara vilket inte fungerar. Ett exempel här är volymkontrollknappar plötsligt oanvändbar. Bli inte avskräckt först, följ JalanTikus ger dig ett sätt så att du fortfarande kan justera volymen även utan att trycka på en knapp hårdvara.

  • Gammalt fingeravtryck, låt oss ändra tid och datum för att låsa smartphone!
  • Inte magiskt men magiskt. Så här slår du på din smartphone utan att trycka på strömbrytaren
  • Hur man använder Android som mikrofon för datorer

Så här justerar du ljud på Android om volymknappen är trasig

1. Installera volymapplikationen ChopCUT

Naturligtvis är det ganska besvärligt om knappen hårdvara volymen kan inte fungera, den lösning du kan använda ett program som heter ChopCUT-volym. Denna app låter dig styra ljudnivån via meddelandefältet. Det finns fyra huvudfunktioner, efter JalanTikus beskriv en efter en.

Ladda ner ChopCUT-volymen.

2. Grundläggande anmälan

Grundläggande avisering det är ett mycket lätt alternativ med en mycket enkel visning i meddelandefönstret. Du kan justera volymen på media, ringsignaler, larm, telefonsamtal eller flera funktioner samtidigt som tillhandahålls av programmet. Till exempel ringsignaler, larm och media i en vy.

3. Utökad anmälan

Utökad anmälan den har ett mer attraktivt och interaktivt utseende. Dra bara meddelandefältet så kan du omedelbart justera volymen direkt utan att behöva extra steg. Eftersom det finns en upp- och nedknapp för att kontrollera volymen.

4. Flytande widget

Som namnet antyder, Flytande widget lagt till en widget som flyter på skärmen och kan dras var som helst. Den här widgeten kommer fortfarande att visas även om du öppnar ett annat program så att det alltid kommer att finnas ovanpå varje program. Du kan välja ett antal ikoner, ikonstorlek och transparens som också kan justeras. När du trycker på widgeten kommer åtkomst till medievolymkontroller, larm, ringsignaler och telefonsamtal att visas.

5. Flytande equalizer

Flytande equalizer Detta är förmodligen en experimentell funktion som ger dig tillgång till equalizer via widgetikonen som alltid flyter på skärmen. Du kan dra den var som helst och när du trycker på den visas en rad lista inställningar för equalizer.

Förutom alla de alternativ som JalanTikus nämnde ovan kan du också integrera VolumeChopCUT med Google Nu och du kommer att kunna kontrollera volymen via röstkommandon. För att göra detta måste du ge åtkomst till tillgänglighetsinställningar. Så du behöver inte köpa en ny smartphone bara på grund av knapparna hårdvara volymen är skadad. Om du har ytterligare tips eller andra knep, berätta för oss i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found