14 minnesbesparande Android-spel på en 256 MB RAM-smartphone (del 2)

För dig som använder smarttelefoner som vill spela spel på din smartphone men är begränsade av minne, här berättar ApkVenue dig en lista över minnesbesparande Android-spel. ja!

Som tidigare diskuterat skulle vem som helst älska att spela spel, inklusive de av er som fortfarande använder smartphones med begränsat minne. Tidigare har ApkVenue diskuterat minnesbesparande Android-spel som kan spelas på Android RAM 256 MB, och i del 2 kommer ApkVenue att diskutera resten.

Finns det spel som kan spelas på smartphones med smala minnesspecifikationer? Det finns. Tro inte? Yu, titta tillsammans 14 minnesbesparande spel som kan spelas på en Android-smartphone med 256 MB RAM (del 2).

  • 5 sätt att ändra Android så cool utan rot
  • Ocean King: Fishing Arcade, det senaste spelet som har många coola priser
  • De 7 bästa FPS-spelen med zombietema för Android 2017

14 Minnesbesparande Android-spel på en 256 MB RAM-smartphone (del 2)

8. Hay Day

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Hay Day är det första spelet som släpptes SuperCell som släpptes den under 2012 sedan på temat jordbruk. I enlighet med temat kommer du att inbjudas till ta hand om jordbruk och boskap med allt i det, som husdjur, att hantera miljön, sälja grödor och så vidare som gör att du känner dig bekväm och beroende.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik Supercells simuleringsspel LADDA NER

9. Fara Dash

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Danger Dash är ett minnesbesparande Android-spel med teman oändlig körning eller springa utan att stanna som Subway Surfer och Temple Run. Liksom temat, i det här spelet kontrollerar vi bara spelaren som fortsätter springa och samlar ibland mynt och går in mystiska platser vilket säkert kommer att öka spänningen i detta spel.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik Gameloft Arcade Games LADDA NER

10. Flödesfritt

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Detta spel är en minnesbesparande Android-spel Väldigt kul. Dessutom kan du få en sida roligt när du spelar det kan du också finslipa ditt sätt att tänka för att slutföra varje nivå.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik VISA ARTIKLAR

11. Städer

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

För er som ofta eller har spelat Simcity kommer definitivt att anpassa sig till spelet Townsmen detta. Townsmen är i princip samma som Simcity-spelet eftersom ni båda är ansvariga för bygg ett område så att befolkningen kommer att blomstra och utvecklas. Men skillnaden är att Townsmen tar en bakgrunddålig mitten av franska revolutionen med en växande ekonomi och glada medborgare.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Bland dessa invånares försörjning gruvdrift, skogar, jordbruk och fiske vars resultat används till förmån för befolkningen.

HandyGames Simuleringsspel LADDA NER

12. Reaper: Tale of a Pale Swordsman

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Spel Reaper: Tale of a Pale Swordsman är ett minnesbesparande Android-spel med RPG-tema. I det här spelet kommer du att spela som person fäktare som måste döda alla fiender i strävan att bli sann svärdman.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Detta spel kommer med 2D-plattform fantastisk, full av äventyrselement. Detta spel har omfattande historiefunktioner med systemet utjämning särskild. Tyvärr, du måste betala för att fortsätta spelet.

Hexage Arcade Games LADDA NER

13. Colossatron

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Colossatron är ett spel där du kommer spela rollen som en främling som attackerade jorden. Denna främling är formad som en jättejärnorm med en modulär kropp så att den kan förenas eller separeras när som helst.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Denna jätte orm kommer bli galen och förstöra vad som helst som går igenom. Den modulära kroppsdelen är ingen ringare än skjutande fordon och kallas powercore i det här spelet.

14. Inotia-serien

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Och avslutningen av denna artikel är spel Inotia-serien som har haft fyra serier hittills, men vad som finns kvar i Play Store är bara den 4: e serien, nämligen Inotia 4: Assassin of Terj. Detta spel är ett RPG med ett totalt tema 6 klass som du kan välja att bli Kiyan-klassen, huvudpersonen, nämligen Black Knight, Warlock, Assassin, Ranger, Priest, Warrior. Var och en har bygga och olika initialstatus.

Fotokälla: Foto: Google Play Butik

Vad som gör Inotia 4 annorlunda än de flesta Android RPG-spel, här kan dufest från 3 till 6 personer, så det hjälper dig att slutföra varje uppdrag.

Det är de spel som kan spelas på Android som har 256 MB RAM-minne. Naturligtvis, alla spel som ApkVenue hade förmedlat i den föregående delen såväl som denna del hade Jaka försökt själv. Resultatet, lumayan slät, även om det finns några som iblandeftersläpning om det har spelat länge länge. Om du känner till andra minnessparande Android-spel än vad ApkVenue sa ovan, fortsätt dela med sig i kommentarfältet ja.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found