hur man ändrar Gmail-lösenord på mobiltelefon och bärbar dator

Hur man ändrar Gmail-lösenord på mobiltelefoner och bärbara datorer är väldigt enkelt! Här är en komplett handledning för dig som vill ändra ditt Gmail-lösenord.

Hur du ändrar Gmail-lösenord det är faktiskt inte något som är svårt att göra, men tyvärr glömmas det ofta av användarna. Du är en av dem?

Faktum är att byta Gmail-lösenord regelbundet har många fördelar, du vet, gäng. Förutom att förhindra hackareattacker kan du också skydda din Gmail-kontoinformation genom att ändra ett nytt lösenord.

Men vad tycker du om hur du ändrar Gmail-lösenordet på mobiltelefoner och bärbara datorer? För de av er som inte vet hur, den här gången kommer ApkVenue att diskutera det helt speciellt för dig.

Kom igen, se hela handledningen nedan!

Samling av sätt att ändra Gmail-lösenord på de senaste mobiltelefonerna och bärbara datorerna 2020

Inte mycket annorlunda än hur man gör ett e-postmeddelande på en mobiltelefon eller bärbar dator, hur man ändrar ett glömt Gmail-lösenord är faktiskt väldigt enkelt att göra.

Du behöver inte ett särskilt tilläggsprogram, för allt görs bara via inställningsmenyn för Gmail-kontot.

Istället för att vara nyfiken har ApkVenue här förberett en handledning hur man ändrar Gmail-lösenord på de senaste mobiltelefonerna och bärbara datorerna 2020 i sin helhet.

Det finns också en handledning hur du ändrar Gmail-lösenordet på den glömda mobiltelefonen om du har det här problemet. Kolla in det!

1. Hur du ändrar Gmail-lösenord på HP

Inte bara knep för att ändra WiFi-lösenord som kan göras via mobiltelefoner, gäng. Du förstår, du kan också dra nytta av det här kraftfulla objektet för att ändra ditt Gmail-lösenord.

När det gäller metoden är det inte svårare än hur man byter Instagram-lösenord eller något, vet du.

Nyfiken? Här är stegen hur du ändrar Gmail-lösenordet på den glömda mobiltelefonen i sin helhet.

 1. Från Gmail-appen på din Android- eller iOS-telefon loggar du in på det Gmail-konto du vill ändra lösenordet för.
 1. När du har loggat in på kontot trycker du lätt på burger meny ikon i det övre vänstra hörnet och välj sedan 'Inställningar'.
 1. Välj ett Gmail-konto vars lösenord du vill ändra om du har fler än ett konto.
 1. Välj meny 'Hantera ditt Google-konto'. Välj sedan menyn 'Personlig information'.
 1. Välj på sidan Personlig information 'Lösenord' och gör Kontoinloggning igen för att se till att det är du.

 2. Här behöver du bara ange lösenordet för Gmail-kontot. Välj i så fall knappen 'Nästa'.

 1. Ange det nya Gmail-lösenordet två gånger för att bekräfta. Tryck sedan på knappen 'Ändra lösenord' för att avsluta hur du ändrar det nya Gmail-lösenordet.

Åh ja, stegen ovan kan också göras på alla märken eller typer av mobiltelefoner, inklusive de av er som letar efter hur du ändrar Gmail-lösenordet påHP vivo, gäng.

Riktigt enkelt, eller hur? Nu är ditt Gmail-konto säkrare mot hot hackare som tittar på ditt konto.

2. Hur man byter Gmail-lösenord på en bärbar dator

Spenderar du mer tid framför en bärbar datorskärm än HP? Koppla av, för naturligtvis kan du också ändra Gmail-lösenordet på en bärbar dator.

Hur du ändrar Gmail-lösenordet på din egen bärbara dator liknar nästan när du gör det på en mobiltelefon, men för mer information kan du se följande steg.

 1. Logga in på ditt Gmail-konto.
 1. Klicka på din profilikon och välj ett alternativ 'Hantera ditt Google-konto'.
 1. Välj meny 'Personlig information' för att fortsätta för att ändra Gmail-lösenordet på nästa bärbara dator.
 1. Klicka på alternativ 'Lösenord' för att börja ändra det nya lösenordet.
 1. Precis som hur du ändrar ett Gmail-lösenord via mobiltelefon, i detta skede måste du också logga in på ditt Gmail-konto igen som ett verifieringssteg, gäng.

 2. Ange bara ditt Gmail-lösenord och klicka på knappen 'Nästa'.

 1. Ange ett nytt Gmail-lösenord som kommer att användas två gånger för bekräftelse. Klicka i så fall på knappen 'Ändra lösenord'.

3. Hur man ändrar glömt Gmail-lösenord

Om de två tidigare metoderna är specifikt för er som fortfarande minns det gamla lösenordet för Gmail-kontot, kommer nu ApkVenue också att diskutera hur man ändrar ett glömt Gmail-lösenord, gäng.

Kanske finns det fortfarande många av er som tvingas skapa ett nytt Gmail-konto för att ni har glömt lösenordet, eller hur? Tja, även om du inte behöver göra det eftersom det finns knep för att övervinna det.

Nyfiken? Här är stegen hur du ändrar Gmail-lösenordet på den glömda mobiltelefonen. Lyssna noga, ja!

 1. Öppna Gmail-kontot från Gmail-applikationen på HP. Tryck därefter på din profilikon och välj ett alternativ 'Hantera ditt Google-konto'.
 1. Öppna menyn 'Personlig information' och välj ett alternativ 'Lösenord'.
 1. Precis som de vanliga knep som används för att ta reda på glömda Facebook-lösenord väljer du i detta skede ett alternativ "Glömt ditt lösenord?".
 1. Om du verkligen inte kommer ihåg ditt gamla Gmail-lösenord på den här återställningssidan kan du åtgärda det genom att välja alternativet 'Prova på ett annat sätt'.
 1. Återställningsalternativ visas, bland dem skärmlås, HP-verifiering, skicka en verifieringskod via e-post, samt skicka en verifieringskod via Sms eller ring.
 1. Till exempel, här använder ApkVenue alternativet för kontoåterställning på ett sätt skicka en verifieringskod via SMS, ja, gäng.

 2. När du har valt det här alternativet får du ett SMS som innehåller en Google-verifieringskod. Kopiera verifieringskoden till den angivna kolumnen och tryck sedan på knappen 'Nästa'.

 1. Ange ett nytt lösenord Tryck två gånger på knappen 'Spara lösenord' för att slutföra processen för hur du ändrar det glömda Gmail-lösenordet.

Åh ja, det här tricket används faktiskt vanligtvis av dem som letar efter sätt att ändra andras Gmail-lösenord, men ApkVenue rekommenderar inte att du gör det här, va!

Om du vill veta hur du ändrar ett annat glömt Gmail-lösenord kan du läsa ApkVenues följande artikel: Hur man kan övervinna glömt Gmail-lösenord.

VISA ARTIKLAR

Nåväl, det är så att ändra Gmail-lösenordet och hur man ändrar Gmail-lösenordet på en mobiltelefon som jag glömde från ApkVenue den här gången, gäng.

Det är inte svårare än att se ditt eget Gmail-lösenord, eller hur? Tja, nu måste du bara öva det själv på ditt Gmail-konto!

Hoppas det hjälper och ses i nästa artikel om ApkVenue!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found