hur man installerar många chattapplikationer (whatsapp, line, etc.) på en dator

Det finns tillfällen när du känner dig uttråkad eller dina ögon är för trötta för att läsa de små inläggen på Facebook-status eller fylla i dina vänners WhatsApp-chattar. Du vill också skriva med ett stort tangentbord och en bred skärm. ApkVenue har en sula

Sociala medier har verkligen blivit en oskiljaktig del av våra liv idag. Beviset är att när du vaknar är det första du gör att öppna din smartphone och sedan öppna sociala medieapplikationer som Facebook, WhatsApp, Line, Instagram och så vidare. Du måste leta efter nya meddelanden eller inte, eller hur?

Det finns tillfällen när du känner dig uttråkad eller dina ögon är för trötta för att läsa de små Facebook-statusinläggen eller fylla i chatt WhatsApp din vän. Du vill skriva med tangentbord stor skärm och bred bildskärm också. ApkVenue har en lösning för hur man installerar Facebook, WhatsApp, Line och andra sociala medieapplikationer på en dator.

 • Hur man chattar BBM utan att behöva bjuda in BBM PIN
 • SPÄNNANDE! Så här chattar du med Pokemon GO-spelare över hela världen

Så här installerar du Facebook Messenger, WhatsApp, Line och andra snabbmeddelanden på PC

1. Facebook Messenger

Android-applikation Facebook Messenger är en applikation chatt skapad av Facebook. Först tillhandahöll Facebook bara en meddelandefunktion och du kunde bara vänta på att andra skulle svara på dina meddelanden, liknande sms på en Android-smartphone. Men nu med denna Facebook Messenger-applikation kan du chatt direkt med dina vänner. Förutom det kan du skicka uttryckssymbol ett roligt ögonblick chatt med denna Facebook Messenger-applikation.

Hur man installerar Facebook Messenger på en dator är väldigt enkelt, allt du behöver göra är att skriva webbadressen //www.messenger.com/ i webbläsaren du använder. Därefter kommer du att bli ombedd logga in med ditt Facebook-konto och du kan chatt med Facebook Messenger på PC precis som du chatt med Facebook Messenger på din Android-smartphone.

Tja, för de av er som redan använder operativsystemet Windows 10 kan du nu installera det officiella Facebook Messenger-programmet från Microsoft. Det ser likadant ut när du använder Facebook Messenger-applikationen på din Android-smartphone eller iPhone.

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

2. Instagram

Instagram är ett socialt media som är mycket populärt idag. Unika funktioner som bara Instagram kan posta foton eller videor med din egen unika mening som är Instagrams huvudattraktion.

Att installera Instagram på en dator är väldigt enkelt. Du behöver bara besöka den officiella Instagram-webbplatsen. Sedan logga in med ditt Instagram-konto.

Det finns dock även Instagram Desktop-applikationen för MacBook- och Windows 7.-användare. Namnet på Instagram-applikationen på datorn är Ramme. Nåväl, Instagram ser coolare ut på din dator efter logga in med den här Ramme-applikationen, eller hur? Men återigen kan du bara lämna kommentarer. Till posta Foton eller videoklipp kan endast ske via appen Android för Android eller iOS.

Foto & bildbehandling Instagram-appar LADDA NER

3. WhatsApp

Precis som hur man installerar Facebook Messenger och Instagram på den tidigare datorn. Hur man installerar WhatsApp på PC är lika enkelt. Du måste bara besöka WhatsApp-webbplatsen. Men villkoret är att du först måste installera WhatsApp Android-applikationen på din Android-smartphone eller iPhone senare skanna koden som visas på webbplatsen med hjälp av WhatsApp-applikationen som har installerats på din Android-smartphone.

Så här installerar du WhatsApp på en dator enligt följande:

 • Öppna WhatsApp Android-applikationen
 • välja Fliken Chattar
 • Tryck sedan på menyn till höger
 • Sedan välj "WhatsApp Web"
 • Skanna kod det finns på webben
 • Och gjort
Appar Sociala & Meddelanden WhatsApp Inc. LADDA NER

4. Linje

Linje är en applikation för sociala medier som konkurrerar med Facebook och Twitter. Install Line skiljer sig lite från hur du installerar Facebook Messenger, WhatsApp eller installerar Instagram på en dator. Hur du installerar Line på en dator kräver att du först laddar ner installationsfilen från den officiella Line-webbplatsen. Line-applikationen för PC kan användas på operativsystem Mac, Windows 7, Windows 8 och Windows 10. Du kan kontrollera hur Line-applikationen installeras på en PC.

Du kan välja logga in Linje på PC med e-post eller logga in Line på PC med QR-kod. Sätt logga in Linje på PC med QR-kod väldigt enkelt, nämligen:

 • Öppna Android-applikationen Line
 • Gå till Mer-menyn och välj den Lägga till vänner
 • Välj sedan QR-kod Skanna QR-koden framväxande
 • Sista tryck på inloggningsknappen på Line-applikationen på din smartphone för att hämta den logga in Line på PC.
Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Slack, WeChat, HipChat, Telegram, Google Hangouts, GroupMe, Skype

Så för att installera andra snabbmeddelanden på en dator behöver du bara använda Franz-applikationen. Franz är ansökan chatt fri från Österrike. Du kan logga in många applikationer chatt som Slak, WeChat, HipChat, Telegram, Google Hangouts, GroupMe, Skype. Hur man installerar Franz är väldigt enkelt, du behöver bara ladda ner Franz-installationsfilen på den officiella webbplatsen och sedan installera som vanligt. Till logga in, du behöver bara välja vilken snabbmeddelande du vill använda.

Det var så man installerade Facebook Messenger, WhatsApp, Line och andra snabbmeddelanden på PC. Om du har ett annat sätt, kom igen dela med sig i kommentarskolumnen. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found