det här är skillnaden mellan emojis, uttryckssymboler och klistermärken

Naturligtvis vet du inte skillnaden mellan emojis, uttryckssymboler och klistermärken. Så, genom att läsa den här artikeln vet du vad skillnaden är.

Idag, vem gillar inte att chatta? Tillsammans med teknikutvecklingen växer meddelandetjänster också snabbt. Tidigare kunde du bara utbyta meddelanden med SMS-tjänster. Vem skulle ha trott, nu kan du göra detta gratis med en applikation.

Den här aktiviteten blev populär efter närvaron av BBM, WhatsApp, LINE och så vidare kom in på smarttelefonsystemet, så du behöver bara komma åt den i en hand. Ja, för att hantera det behöver du bara betala för ett internetpaket, då kan du utbyta meddelanden med vem som helst, när som helst och var som helst du vill genom dessa applikationer.

  • Inte bara LINE, det visar sig att WhatsApp också har GAY emojis!
  • Hur man installerar iPhone-emojis på en Android-smartphone

Skillnaden mellan emoji, uttryckssymboler och klistermärken

Med den aktiva aktiviteten i denna aktivitet finns det naturligtvis ofta missförstånd att göra sms. Detta händer vanligtvis på grund av tvåvägskommunikation platt, det finns inget känslomässigt inslag i det, för du kommer aldrig att känna utseendet på den andra personen du pratar med rätt? Så att skillnaden mellan din mening och honom inte ansluter kommer det att bli en kamp. Så för det är emojis, uttryckssymboler och klistermärken här för dig.

Vi kommer att diskutera dem en efter en, så att du inte är förvirrad över skillnaderna mellan dessa tre varelser, Hehehe.

1. Vem är emoji gjord?

Uttryckssymbol är en term från japanska som betyder en bild med en karaktär. I grund och botten används emojis på elektroniska sidor eller i utbyte av textmeddelanden. När emojis blev populära, med de ökande tiderna, exploderade emojis ur Japan. Wow!

Emoji-skaparen själv är Shigetaka Kurita på ca. 1998 - 1999. Han är en del av ett team som arbetar på en mobil internetplattform som ägs av NTT DoCoMo. Den första emoji är bara 12 x 12 pixlar i storlek. Från och med här började emoji-tillverkare öka från år till år.

2. Vem gör emoticons?

Uttryckssymboler i sig är en kombination av ord mellan 'känsla' vilket betyder känslor och 'ikon' vilket betyder bokstavligen en helgons bild. Att skapa uttryckssymboler har samma mål som emojis, men uttryckssymboler hänvisar mer till en symbol eller kombination av symboler som uttrycker mänskliga ansikten som innehåller känslor.

Många hävdar att de är både skapare och första användare av uttryckssymboler. Men av de många människor eller partier som påstår sig vara skapare, Scott Fahlman var den första som använde uttryckssymboler i formen ':-)' och ':-('.

3. Vad sägs om klistermärken?

Klistermärke är en detaljerad illustration av en karaktär som representerar de känslomässiga känslor och handlingar du vill vidta i en meddelandeaktivitet. Det är också en blandning av japanska karikatyrer och emojis som leendetecken. Emellertid är klistermärken mer olika än uttryckssymboler och emojis. Detta beror på att klistermärken inte bara visar ansiktsuttryck utan också kroppsreaktioner så att karaktären blir starkare.

Klistermärkena är från Japan som tillverkades 1999 2011, när företaget namngavs Naver börja utvecklas LINJE i Sakura-landet. I början av 2012 växte appen och profilkaraktärerna i LINE-klistermärkesamlingen snabbt. Inte bara i Japan utan också över hela världen och flera andra applikationer har också gått med på att använda klistermärken som ett sätt att kanalisera våra känslor i meddelanden.

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Förstår du ännu? Så skillnaden mellan emojis, uttryckssymboler och klistermärken är uppenbar, eller hur? Emoji är bilder som tenderar att bara visa ansikts känslor eller humör person. Men över tid har emojis också genomgått en hel del utveckling, det finns bilder av hjärtan, moln, telefonmottagare, klockor och så vidare.

Samtidigt är uttryckssymboler bara en kombination av symboler som finns tillgängliga var som helst, inklusive den smarta enhet du har. Kombinationen visar också en persons känslomässiga tillstånd, men tenderar inte att röra vid den andra personen. Då har klistermärket också samma figur, men karaktären den visar är mycket starkare. Du måste ofta använda klistermärken för att uttrycka känslor, eller hur? Hehehe.

Det är skillnaden mellan emojis, uttryckssymboler och klistermärken samt en inblick i deras historia. Även om de flesta av er inte bryr sig om denna skillnad, kan ni åtminstone förstå vad och veta om tre saker som är mycket bekanta i meddelandevärlden. mobil detta. Skriv din åsikt i kommentarerna nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found