7 läskiga skräckfilmer utan att någon dör, hur kommer det sig?

Till skillnad från andra skräckfilmer erbjuder följande sju skräckfilmer fortfarande en hemsk historia även utan karaktärernas dödshistoria, vet du!

Vem av er gillar verkligen att titta skräckfilmer? Även om det erbjuder en läskig historia, kan skräckfilmer fortfarande få en plats i sina fans hjärtan.

Bortsett från historien som gör dig nyfiken, görs ett antal scener i skräckfilmer i allmänhet mycket spända och hemska, inklusive en av dödsscenerna.

Men mitt i många skräckfilmer som gör dödscenen en källa till rädsla för publiken ser flera andra skräckfilmer faktiskt fortfarande hemskt ut utan en enda död, du vet, gäng.

Vill du veta vad dessa filmer är? Följande är en fullständig diskussion om hemsk skräckfilm även utan döden.

Hemsk skräckfilm utan karaktärens död

Att se annorlunda ut än andra kan vara ett sätt att få ett arbete att locka fans.

Om skräckfilmer vanligtvis alltid är synonyma med döden, visas följande fasansfulla skräckfilmer faktiskt utan att någon av karaktärerna är död.

1. Babadook (2014)

Den första skräckfilmen som dyker upp utan att någon av karaktärerna dör Babadook.

Till skillnad från andra skräckfilmer presenterar The Babadook en spänd atmosfär endast genom ett monster som blir centrum för karaktärernas rädslor.

Här kan du bara se historien om en ensamstående mamma som försöker skydda sin son från detta mystiska monster.

Även om utgångspunkten för historien låter kliché, är kvaliteten på skådespelarnas skådespelare och hoppscarescenerna i denna film tillräckligt för att få publiken att rysa av rädsla.

I själva verket är The Babadook utpekad som en av skräckfilmerna med de bästa hoppscarescenerna, du vet!

2. The Conjuring 2 (2016)

Släpptes 2016, The Conjuring 2 uppenbarligen fortfarande inte intresserad av att lägga till en dramatisk dödsscene med tanke på att den här filmen bygger på en sann historia.

Filmen själv följer fortfarande berättelsen om ett spökjägarpar; Lorraine Warren (Vera Farmiga) och Ed Warren (Patrick Wilson) medan han undersöker ett spöke som hemsöker en familj i Enfield, London.

Även om inga dödsolyckor drabbas av karaktärerna i berättelsen är det otäcka spöken i denna film tillräckligt för att ge tittarna en mardröm.

Faktum är att filmen The Conjuring 2 fick ett mycket bra svar från fans och filmkritiker, du vet, gäng!

3. De andra (2001)

En av anledningarna till att många skräckfilmer antar dödscenen som en del av berättelsen är på grund av mysteriet bakom händelsen som generellt skapar en spänd atmosfär för publiken.

Det här tricket verkar dock inte mer intressant än vad skräckfilmen heter De andra, gäng.

Anledningen är att en av filmerna med den galnaste twistplottet erbjuder en berättelse som är mycket mer spännande och inte mindre spänd än andra skräckfilmer.

Och vad som är säkert är att utan en av karaktärernas tragiska dödshistoria, ja!

4. The Amityville Horror (2005)

Med Ryan Reynolds och en serie andra kända Hollywood-skådespelare i huvudrollen, Amityville skräck bli nästa skräckfilm som kommer utan död av en enda karaktär, gäng.

Den här filmen berättar historien om skräck som ett gift par och deras barn upplever när de flyttar in i ett stort holländskt kolonialt hus i Amityville, New York.

Efter 28 dagars vistelse i huset började de långsamt känna konstiga saker kring deras nya hus.

Amityville Horror i sig sägs vara en skräckfilm baserad på verkliga händelser som inträffade 1975.

5. 1408 (2007)

Anpassad från en novell från 1999 av Stephen King, 1408 är en psykologisk skräckfilm som erbjuder en läskig historia utan spelarens karaktär, gängets dödscen.

Denna film berättar historien om en författare som heter Mike Enslin (John Cusack) som är skeptiska till spöken och försöker bevisa att figuren inte finns genom att bo på hotellrum.

Men stämningen blev omedelbart spänd när Mike faktiskt hemsöktes av olika skräckhändelser i rummet.

6. Blair Witch Project (1999)

Dessutom finns det en film som är en stor framgång utan en berömd roll med titeln Blair Witch Project en release från 1999.

Snygg film hittade bilder Det berättar historien om tre högskolestudenters äventyr som utforskar skogen för att göra en dokumentär om legenden om Blair Witch.

Även om de olika läskiga händelserna som inträffar bakom kameran aldrig uttryckligen visas på skärmen, känns den spända atmosfären väldigt tjock i den här filmen.

7. Poltergeist (1982)

Slutligen släpptes en film från 1982 med titeln Poltergeist som sägs vara inspirerad av den sanna historien om Hermanns-familjen i New York.

Den här filmen berättar historien om en medelklassfamilj som hemsöks av olika slags skräckhändelser i deras hus som visar sig vara byggda på en begravningsplats.

Även om i vissa scenscenen är en kort bortförande till andesriket, men i den här filmen får familjen Freeling äntligen veta att fly och överleva spöken.

Tja, det här är några skräckfilmer som fortfarande är hemska även om det inte finns någon berättelse om döden för någon av karaktärerna, gänget.

Ändå erbjuder skräckfilmerna ovan fortfarande andra saker som hoppscares, plot twist berättelser och så vidare som är mycket spännande att titta på.

Vilken är din favorit? Dela med sig i kommentarfältet nedan, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found