hur man registrerar Netflix utan det senaste kreditkortet 2020

Så här registrerar du dig för Netflix utan kreditkort. Garanterat lagligt eftersom du kan prenumerera på Netflix genom att betala med en bankomat eller mobiltelefon!

Hur man skall registrera Netflix utan kreditkort är fortfarande sällan känt av människor. Inte konstigt, många väljer att titta på olagliga webbplatser eftersom de inte har något kreditkort.

Men i slutet av 2019 igår blockerade regeringen aggressivt webbplatser som tittar på film olagligt ofta besökt av indonesiska nätbrukare.

Målet är bra, nämligen att skydda filmindustrin i Indonesien. Tyvärr är detta olyckligt eftersom människor inte har kvalitetsshower.

Istället för att leta efter piratkopierade filmer, titta på Netflix istället! Ingen anledning att förväxla, ApkVenue kommer att berätta hur du registrerar Netflix utan kreditkort.

Hur man registrerar Netflix 2020

Eftersom Netflix avblockerades av Telkomsel och IndiHome exploderade kunder som ville prova Netflix omedelbart.

Naturligtvis är detta goda nyheter för filmälskare som råkar använda de två leverantörerna ovan.

Inte konstigt, många letar efter sätt att registrera Netflix på Telkomsel eller andra leverantörer. Är det möjligt? Vilka är då kraven som måste uppfyllas?

Ta det bara lugnt! I den här artikeln kommer ApkVenue att tillhandahålla den mest kompletta guiden för hur du skapar ett Netflix-konto enligt policyerna per 2020.

Dessutom kommer ApkVenue också att förklara metoden hur man betalar Netflix utan kreditkort vilket är lätt att göra. Här är hela recensionen!

Vad är Netflix?

Netflix är den största filmströmningstjänsten i Amerika som grundades 1997. I början av sin verksamhet fokuserade Netflix på att hyra film-CD-skivor och DVD-skivor.

Netflix har 130 miljoner medlemskap i mer än 190 länder där det finns tillgängligt TV-serier, dokumentärer och långfilmer i olika länder, genrer och språk, inklusive Indonesien.

I Indonesien grundades Netflix officiellt 2016. Ursprungligen blockerades Netflix av flera operatörer och Internetleverantörer (Internetleverantör).

Men nu är Netflix inte längre blockerad och kan nås av operatörer och Internetleverantörer. Så du kan försöka registrera Netflix Telkomsel och IndiHome.

Netflix-innehåll varierar från land till land och anpassas till reglerna i det landet. I Indonesien visas till exempel inte pornografiskt innehåll och vuxeninnehåll på Netflix.

Hur man registrerar Netflix

När du känner till ins och outs från Netflix kommer ApkVenue att berätta hur du skapar ett Netflix-konto. Utan att behöva dröja längre, här är den kompletta guiden!

  1. Öppna webbplatsen Netflix Indonesien (www.netflix.com/id). Ange sedan din e-postadress och lösenord. Klick "Start".
  1. välja Netflix-paket som du vill njuta av. För att kunna njuta av alla Netflix-funktioner kan du välja ett paket Premieeller bara anpassa det efter dina behov.
  1. Fyll i fältet med fullständigt namn och kontrollera sedan dialogrutan ovan. När du registrerar dig för Netflix måste du ha ett kreditkort för betalningsändamål.
  1. Du har skapat ett Netflix-konto och du kan använda det. Du kan välja mellan en mängd spännande och populära filmer och TV-serier. Och titta på det när som helst, var som helst och med vilken enhet som helst.
  1. För att avsluta prenumerationen på Netflix kan du klicka länkNetflix avbryta plan (//www.netflix.com/CancelPlan?), Klicka sedan "Avsluta avbokning".

För en tid sedan kan du försöka hur du registrerar dig för Netflix gratis i 30 dagar med Gratis provperiod. Tyvärr, Netflix tog bort den kostnadsfria provperioden detta sedan oktober förra året.

Eftersom metoden att titta på Netflix gratis i 30 dagar inte längre är giltig måste du sedan börja skapa ett Netflix-konto omedelbart välja ett paket och göra en betalning.

Vad händer om du inte har ett kreditkort? Inga problem! För att ta reda på hur, ta en titt på nästa diskussion nedan!

Så här registrerar du dig för Netflix utan kreditkort

Nå, nu berättar ApkVenue hur du registrerar Netflix på din mobiltelefon utan kreditkort bara genom att använda tjänsten Geni från BTPN.

Med Jenius kommer du att få virtuellt kreditkort som kan användas för olika saker. I själva verket kan du också använda den för köp spel på Steam utan kreditkort, du vet.

Ändå måste du fylla på ditt virtuella kreditkortsaldo innan du kan använda det för att handla. Så här registrerar du ett Netflix-konto som du kan följa:

  1. Öppna Jenius-applikationen, välj trippelradslogotypen på vänster sida av din Jenius-applikation på din mobiltelefon. Välj sedan Card Center.
  1. välja e-Card-menyn för att göra din Jenius till ett Netflix-kreditkort.

  2. Du väljer Fyll på.

  3. Ange saldot enligt priset på det Netflix-paket du vill ha.

Du kan se listan över Netflix-prenumerationspriser nedan:

  1. införa kortnummer och CVV för Jenius-kort dig för din Netflix-kontobetalning.

Gjort! När Netflix betalningsmetod har lyckats kan du nu prenumerera på Netflix utan kreditkort alls!

Förutom hur man registrerar sig för Netflix utan kreditkort eller Jenius finns det också andra alternativ som du kan göra, nämligen via ett bankkort, du vet!

Hur man betalar Netflix med ett BCA-, Mandiri-betalkort och så vidare liknar metoden ovan. Skillnaden är att kortnumret kan ses på framsidan av ditt fysiska kort. Det är lätt?

Således Jakas artikel om hur man registrerar Netflix utan kreditkort. Hoppas den här artikeln hjälper dig! Så när prenumererar du på Netflix gör det titta på de bästa filmerna du?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Netflix eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found