7 webbplatser för att göra de bästa gratiswebbplatserna 2018

Du kan hitta webbplatser som är miljoner eller till och med miljarder i denna värld. Kommer att vara en livsnödvändighet, här är 7 webbplatser för att göra de bästa gratiswebbplatserna med ett charmigt utseende. Lämplig för dig med en tunn budget.

På internet kan du surfa i miljoner och till och med miljarder webbplatser runt om i världen. Du kan säkert få olika typer av information och behov, från nyheter, underhållning, till shopping efter dina behov.

Webbplatsen i sig verkar vara en av de mänskliga behoven i den moderna eran. Det är därför du bör skynda dig att skapa en webbplats. För dig som har en tunn budget är det här 7 webbplatser för att skapa en webbplats gratis med ett fängslande utseende!

  • Steg för att göra en webbplats enkel och gratis
  • Hur man tar reda på om en webbplats är nere på internet med lätthet

7 webbplatser för att göra den bästa gratis webbplatsen med en vacker look

1. Wordpress

Det första sättet att skapa en webbplats med en gratis webbplats är där Wordpress. Wordpress är den mest använda gratiswebbplatsen i världen med en befolkning på 24 procent.

Med stöd öppen källa Du kan tippa med inställningarna från teman, mallar, widgets och plugins. På WordPress får du också trafikinformation, tillsammans med 3 GB lagringsutrymme och obegränsad bandbredd.

2. Blogger

Nästa finns Blogger som du kan prova som ett alternativ till Wordpress. Du kan använda den här webbplatsen gratis genom att erbjuda ett lättförståeligt gränssnitt för nybörjare.

Dessutom, om du tänker tjäna pengar är Blogger perfekt eftersom det är väldigt enkelt att installera via Google Adsense.

3. Wix

Sedan finns det Wix vilket är perfekt för dig som är nybörjare att bygga webbplatser. För att ställa in layouten är allt du behöver göra att göra klicka och släpp så det är lika enkelt som att skapa PowerPoint.

När du använder Wix gratis får du 500 MB lagringsutrymme och 1 GB bandbredd.

4. Weebly

Precis som Wix, hur man skapar en gratis webbplats med Weebly använd också anpassningsmetoden Klicka och dra för att ställa in layouten. Du kan också redigera utseendet på Weebly direkt från mobilappen.

När du använder den får du 500 MB lagringsutrymme och obegränsad bandbredd.

5. Tumblr

Sedan finns det Tumblr vilket är lämpligt för unga människor som vill skapa en enkel gratis webbplats. Tumblr låter dig använda den som en dagbok och är perfekt för personliga bloggar.

Tumblr är helt gratis utan premiumalternativ. På så sätt kan du också få obegränsad hosting och bandbredd.

6. Squarespace

Squarespace kanske inte den bästa gratis webbplatsen för dig som gillar att blogga. Men Squarespace är mer för dig som vill presentera via webbplatsen för kunder.

Denna webbplats gör det enkelt att hantera innehåll som att skriva och videor utan kodfärdigheter. Du får bara två webbplatser med endast 500 besökare.

7. Yola

Slutligen finns det ett sätt att skapa en gratis webbplats via webbplatsen Yola. Yola ger dig möjlighet att skapa 5 webbplatser gratis. Yola är perfekt för dig som startar en online-verksamhet. Yola tillhandahåller också hosting med en lagringskapacitet på 1 GB, statisk webbplats och gratis baner och dyka upp annons.

Så det är 7 platser för att skapa den bästa gratiswebbplatsen med ett charmigt utseende som du kan prova. Om du vill bli mer expert kan du också lära dig färdigheter kodning för att göra utseendet ännu mer attraktivt. Förhoppningsvis användbart och lycka till!

Läs också artiklar om Hemsida eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.