hur man gör navigeringsknappar som iphone x

Navigationsgester diskuteras för närvarande. Du kan också prova, så här skapar du navigeringsknappar som iPhone X.

Varje Android-smartphone är vanligtvis alltid utrustad med 3 navigeringsknappar. Startknapp, Tillbaka-knapp och en knapp för att visa Senaste appar. Utseendet är styvt och precis så killar.

Nu kan du skapa vyer navigeringsfält så det är mer dynamiskt som gestnavigeringsknapparna på iPhone X och Android P. Du behöver bara installera ytterligare applikationer. Följande hur man gör navigeringsknappar som iPhone X.

  • Så här ändrar du Android-navigeringstangenter utan rot
  • Hur du får din Android-navigationsfält att se ut som Samsung Galaxy S8
  • Inte magiskt men magiskt. Så här slår du på din smartphone utan att trycka på strömbrytaren

Så här gör du navigeringsknappar som iPhone X

För att skapa coola navigeringsknappar som iPhone X behöver du bara ladda ner ett program som heter Navigationsgester. Denna applikation är gratis och kan användas på root-smartphones eller inte. Ladda ner applikationen här:

LADDA NER appar

Så här installerar du navigeringsgester på en smartphone som är rotad

Om din smartphone är rotad kommer processen att vara det lättare och snabbare. Så här i sin helhet:

  • Öppna först appen Navigations Gestures, sedan ser du en välkomstsida, tryck direkt Pilikoner till höger. Efter det kommer vi in ​​i menyn Tillgänglighet. Knacka Bevilja för att aktivera denna applikation på din Android-smartphone.
  • Därefter dirigeras du till inställningarna tillgänglighet på din smartphone. Aktivera Navigationsgester genom att skjuta vippan åt höger. Så det kommer att visas dyka upp bekräfta och välj OK.
  • Nästa process är säkerhetsinställningar, tryck på Bevilja att fortsätta. Om din smartphone har rotat trycker du på alternativ Använd Root för att aktivera navigeringsknapparna som iPhone X.
  • Då visas en avisering och Läs noggrantkillar. Om du inte gillar programmet och vill avinstallera det glöm inte att inaktivera Jag använde inställningarna tillgänglighet den här applikationen. Annars kommer smarttelefonen att skadas och navigering fungerar inte igen.
  • Den första installationsprocessen är klar, nu kan vi börja använda navigeringsknapparna som iPhone X på vår Android-telefon. Skjut växeln åt höger på markeringen Gest aktiverad att aktivera.
  • Du kan justera storleken, utseendet och funktionen för denna navigationsgest. Tricket är att trycka på inställningsikonen i det övre högra hörnet killar.

Hur man använder navigationsgester på en smartphone UTAN rot

Processen är relativt svårare och svårare killar. Du kommer behöver en dator för att aktivera applikationen. Processen skiljer sig endast i delar Skriv säkra inställningar, Välj ett alternativ Icke-rot. Du kan se den detaljerade processen via den här videon:

Så här ser Navigations Gesties Guys ut

Navigationsknapparna kommer att vara långsträckta och placerade på skärmen nedan. Du kan använda den för att gå tillbaka, visa den senaste appen, gå till huvudsidan och så vidare. Du kan ställa in det i inställningsmenyn.

Där är det killarhur man gör navigeringsknappar som iPhone X på en Android-telefon. Utseendet på dina navigeringsknappar kan vara coolare och enklare. Bara en knapp med olika funktioner.

Läs också artiklar om Navigeringstangenter eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found