en samling funktioner och fördelar med den senaste Android 10 2019

Google tillkännagav officiellt Android 10 att vara namnet på den nyaste Android Q. Bortsett från det, vad är funktionerna och fördelarna med Android 10? Kom igen, se recensionerna!

Du behöver inte vänta längre! Google tillkännagav överraskande det officiella namnet på Android OS som är efterföljaren till Android 9.0 Pie-serien.

Android 10 blev officiellt namnet Android Q och lämnade trenden att använda söta matnamn, som KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo, till Pie.

Varför bestämde Google sig då för att inte använda namnet söt mat längre? Och vad som helst Android 10-funktioner och fördelar vem kommer att presenteras? Kolla in recensionerna!

Google tillkännager att Android 10 är det officiella namnet på Android Q

Android Q Beta har släppts sedan dess 13 mars 2019 då och kan avnjutas på flera enheter, till exempel Google Pixel-serien serier, från den gamla serien till den senaste vid den här tiden.

Sedan dess har många spekulerat i namnet på den söta godis som kommer att markera denna nya Android OS-serie. Med början från Quiche, Queijadas, Queen of Puddings, och andra.

Rapportering från Gränsen, Google meddelade överraskande det officiella namnet på Android Q, som förväntas släppas officiellt under den torra säsongen i år.

Fotokälla: 9to5google.com

ja! Android 10 blev det officiella namnet på Android-operativsystemet och lämnade trenden med söta matnamn (efterrätt) som till och med har använts i åtminstone de senaste tio åren.

Detta innebär också att användningen av en serie med siffror i framtiden blir standard. Till exempel året med Android 11 etc.

Varför använder Android 10 inte längre namnet söt mat?

Starta uttalande Sameer Samat, VP för produkthantering Android sa att med namngivning efterrätt mindre bekant globalt, särskilt i flera länder.

Som "paj" som inte bara är söt mat, "klubba" vilket är svårt att uttala på grund av likheten i uttalet av "L" och "R" på flera språk, tills "marshmallow" vilket inte är välkänt i vissa länder.

Dessutom har Android nu blivit varumärke global lag som är obligatorisk att förstås av alla kretsar. Så i framtiden kommer Android att sorteras efter siffror, gäng.

Tillsammans med detta Google tillkännagav också "utvecklingen" av Android genom att göra några ändringar i logotypen och ikonerna de använder.

Som rapporterats från GSMArena, logotypskrivning "android" upplever förändringar på teckensnitt Begagnade.

Där det ser enklare ut med flera böjda sidor som speglar UI-designen som kommer att användas i framtiden.

Grön robot ikon genomgick också en förändring, där Android-logotypen den här gången bara använder huvudet. Medan kroppsdelen togs bort från användningen av logotypen.

Google ändrar också färg på ikonen till blågrön, vilket jämfört med den tidigare versionen blir lättare att se, särskilt för vissa färgblinda patienter.

Samling av funktioner och fördelar med den senaste Android 10 2019

Android Q Beta som har gått in i sin sjätte serie, har ett antal funktioner och fördelar jämfört med föregående serie.

Vilken kommer att vara huvudfunktionen i Android 10 senare?

1. Senaste mörka läget

Fotokälla: gadgethacks.com

Som känt har Android 9.0 Pie också ett mörkt läge eller Mörkt läge men fortfarande inte perfekt.

På Android 10 har Google förbättrat mörkt läge. Vita element blir mörkgrå och vissa element, som aviseringar och menyer, blir svarta.

Detta mörka läge fungerar också på andra applikationer, som Instagram och WhatsApp.

2. Mer komplexa aviseringsalternativ

Nästa senaste funktion i Android 10 är att den låter dig ignorera aviseringar med hårt slag till höger.

Tidigare bra med hårt slag vänster eller höger kan du ignorera meddelandet. Men på Android 10, nu om du väljer hårt slag vänster eller höger för att utfärda aviseringsalternativ, gäng.

3. Navigering Gest

Android 10 gör också det bästa av det navigationsanvändning gest på skärmen vilket gör det mer interaktivt med användaren.

På vissa uppdatering framåt, kanske ett alternativ navigeringsfält kommer att börja överge utvecklingen och fortsätta med gest längst ned på skärmen till vänster och höger.

Andra Android 10-funktioner och fördelar ...

4. Ett rikare urval av teman

Android 10 erbjuder också ett bredare urval av temalternativ för anpassning användargränssnitt (UI). Från att välja UI-färger, teckensnitt och ikonformer.

5. Skärmdump Följer skärmens form

Fotokälla: 9to5google.com

Android 10 har också en funktion där användare kan välja att fånga skärmdumpar (skärmdumpar) följer HP-skärmens form.

Vilka är dina Android-telefoner? hack eller båge, då skärmdump på Android 10 kommer den att följa formen på din mobiltelefonskärm. Inklusive även för den böjda sidan (rundat hörn).

6. Specialknapp för nödsituationer

Om det brukade vara en funktion Nödsituation det är lite svårt att hitta, nu på Android 10 behöver du bara hålla ner strömbrytaren i några sekunder för att ta upp den.

Alternativet för nödsituationer visas under alternativet för att göra det omstart eller stänga avsmartphone Android.

7. Delning WiFi med QR-kod

Fotokälla: androidpolice.com

Tja, de senaste funktionerna och fördelarna med Android 10, den här är förmodligen den funktion som WiFi-finsmakare har väntat på.

Istället måste vi vara komplicerade att prata här och där för att se Lösenord Wifi till våra vänner, på Android 10 kan du dela Lösenord Wifi räcker med en QR-kod.

8. Musikspelare på Visas alltid

De senaste funktionerna och andra fördelar med Android 10 är när du är spela musik, Spår det du lyssnar på visas automatiskt på skärmen låsskärm, särskilt på smartphone med funktioner alltid på displayen.

9. Skrivbordsläge

Sedan kommer Android 10 också med funktioner skrivbordsläge som alltid närvarande vid Samsung Dex som tillåter operation smartphone som en PC, gäng.

Tja, Android 10 kommer att ta upp liknande funktioner men utan behov av ytterligare verktyg som Samsung Dex. Är det inte intressant?

10. Sekretessregler

Android 10 ger också flexibilitet integritetskontroll. Precis som platsinställningarna kan du göra flera saker, nämligen att den kan användas hela tiden, bara när applikationen används eller aldrig.

11. Stöd fällbara skärmenheter

Fotokälla: androidauthority.com

Android 10 är också beredd att rymma användargränssnitt som kommer att användas på enheten smartphone vikskärm som kommer att vara en trend de närmaste åren.

Till exempel Samsung Galaxy Fold eller Huawei Mate X som tillkännagavs i år, gäng.

12. Meny Dela med sig Mer förbättrad

På Android 10-systemet, meny Dela med sig har några justeringar jämfört med den tidigare versionen. Så att dela länk eller media kan nås snabbare av användare.

13. Djupfotoeffekter

Android 10 har fler fotoeffekter, inklusive att göra foton mer fokuserade och jämna ut bokeh-effekten.

Glöm inte också andra kameraeffekter som avancerad 3D och förstärkt verklighet maximeras också på Android 10.

14. Alternativ Skärminspelare Medfödd

Fotokälla: gadgethacks.com

Det som är intressant med Android 10 är då att du inte längre behöverInstallera tredjeparts skärminspelningsapplikation för att spela in aktiviteter, till exempel när du spelar spel.

Här kommer Google att tillhandahålla applikationer för direktinspelning, särskilt smartphone med ett rent Android-operativsystem!

15. Övriga Android Q-funktioner och fördelar

Förutom funktionerna och fördelarna med Android 10 som har granskats ovan finns det många nya saker som kommer att presenteras i vissa uppdatering fram.

Dessutom är Android 10 OS inte slutgiltigt och är fortfarande i etapper beta som bara släpps offentligt under den torra säsongen i år.

VISA ARTIKLAR

Video: Här är ännu mer unika och sofistikerade funktioner och tricks för Android Q!

Tja, det är en recension av den senaste Android 10 tillsammans med dess funktioner och fördelar. För de av er som inte har det, vänta bättre på det officiella släppdatumet, gäng!

Vilken av de olika funktionerna ovan är användbar för dig? Låt oss dela din åsikt i kommentarfältet nedan och glöm inte att hålla koll på informationen på JalanTikus.com.

Läs också artiklar om Android OS eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found