5 kameraprogram som stöder råformat på Android

Inte alla Android-smartphones är utrustade med en kamera som kan ta bilder i RAW-format. Tja, här är 5 kameraprogram som stöder RAW-formatet på Android.

Nu börjar smarttelefoner se ut utrustade med kameror med möjlighet att producera foton i RAW-format. Som känt har bilderna i RAW-format fler fördelar när de bearbetas jämfört med JPEG-formatet. Men inte alla Android-smartphones är utrustade med en kamera som kan ta bilder i RAW-format. Tja, här är det 5 kameraappar som stöder RAW-format på Android.

  • 7 senaste Android-genomskinliga kameraprogram, kan du verkligen?
  • Doyan Selfie? Denna applikation kan göra dina Selfie-foton ännu mer saftiga
  • 4 bästa Android-kameraprogram för fotoredigering

Varför är inte alla Android-smartphones utrustade med den här funktionen? Eftersom RAW-formatet tar upp mycket utrymme för att lagra det, kommer dessutom vanliga användares ögon att känna att bilderna i JPEG-format är ganska bra.

5 kameraprogram som stöder RAW-format på Android

1. Kamera FV-5

Med Kamera FV-5, kommer du att ställas inför en kontrollyta som ser ut som en DSLR-kamera. Med den här applikationen hittar du manuella kamerakontroller. Till skillnad från Camera 360-applikationen som ger många fotograferingslägen för enkelhet, ger Camera FV-5 bara alternativ för manuella inställningar, så du är mer flexibel när du hanterar dem så att du kan producera bra foton.

FlavioNet Foto- och bildappar LADDA NER

Det finns två versioner av denna applikation, nämligen Lite och Pro för IDR 49560. I Pro-versionen får du en funktion som låter dig producera foton i RAW-format.

2. AZ Camera - Manuell Pro Cam

Nästan samma som Camera FV-5, ger applikationen också manuella inställningar för att få maximala bildresultat. Skillnaden är AZ-kamera tillhandahåller funktioner RAW-bilder gratis. Ändå genom att göra uppgradera till Pro-versionen via applikationen kan du få funktioner obegränsat spela in video, levande histogram, och så vidare.

Foto & bildbehandling Hecorat Camera Apps LADDA NER

3. En bättre kamera

Det kan sägas att En bättre kamera verkligen den bästa kameraappen på Android. Denna kameraprogram erbjuder olika fotograferingslägen som du kan använda efter behov. Även om det finns en gratis version kommer du att få många ytterligare funktioner genom att betala för Pro-versionen. Det är olyckligt RAW-bildfunktionen stöder endast vissa enheter. Bortsett från det är A Better Camera mycket kapabel att använda tack vare lägen som Förskott, HDR +, Nattläge, högupplösta panorama, borttagning av objekt, och så vidare.

Appar Photo & Imaging Almalence LADDA NER

4. Mi2raw-kamera

Nästa är Mi2raw vilket faktiskt fungerar bra för att producera RAW-foton. Denna applikation är gratis, men tyvärr har endast ett fåtal Android-enheter stöd för den, som Xiaomi Mi2, Mi3, LG G2 och OnePlus One. Om din smartphone inte stöds är det bättre att inte installera den, eftersom den inte öppnas.

Appar Photo & Imaging MaGIN LADDA NER

5. Manuell kamera

Manuell kamera nästan samma som siffrorna 1 och 2, som namnet antyder, kommer denna applikation att ge dig erfarenhet av att använda manuellt läge på kameran. Så att du kommer att ställas inför en visning av kontroller som på en DSLR-kamera. Den här applikationen är dock densamma som siffrorna 3 och 4, där den här applikationen endast stöder de enheter den stöder. För att ta reda på om din smartphone stöder manuell kamera eller inte kan du installera manuell kamerakompatibilitet.

Foto- och bildappar Geeky Devs Studio LADDA NER Foto- och bildappar Geeky Devs Studio LADDA NER

Foton med RAW-format kan betraktas som rena filer, så senare kan du spara och bearbeta dem som du vill i framtiden. Kommer du ihåg när du var i filmens era? Kanske känner du till klichéen / negativet i ett foto som är viktigt så att det kan skrivas ut igen, om och om igen. Väl RAW-filer kan ses som klichéer / negativa bilder.

Så, låt oss vana att skapa RAW-filer från varje foto ögonblick viktigt i ditt dagliga liv!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found