hur man gör en berättelse wa mer än 30 sekunder, kraftfull!

Hur gör man en WA-berättelse mer än 30 sekunder utan en rotapplikation? Du kan verkligen prova det, bara beväpnad med ett videoredigeringsprogram. Kolla in detaljerna här!

Funktioner berättelse WhatsApp (WA) kan inte användas för att skapa en status längre än 30 sekunder. Men oroa dig inte, den här gången kommer ApkVenue att förklara tricket eller hur man gör det berättelse WA är mer än 30 sekunder för dig.

Du behöver inte vara rädd för den begränsade videolängden du kan få dela med sig. Den här gången berättar ApkVenue hur man gör berättelse WA mer än 30 sekunder utan applikation rot. Bara beväpnad med ett videoredigeringsprogram.

Denna metod kan också tillämpas på andra chattapplikationer som oftast inför vissa begränsningar för varaktighet för berättelse eller uppladdad status.

Om du är nyfiken på hur handledning som behöver tas kan du se den fullständiga metoden i artikeln som ApkVenue sammanställt nedan.

Hur man gör WhatsApp-status mer än 30 sekunder utan rot

Funktioner berättelse de som finns i olika applikationer (inklusive WA-status) begränsar varaktigheten på foton och videor som kan delas.

WhatsApp tillåter bara sina användare att ladda upp videor i en status av högst 30 sekunder. Oroa dig inte, du kan lösa det med hjälp av ett videoredigeringsprogram.

Du behöver inte längre bry dig om att använda Android-mobilapplikationen. Eftersom det räcker att använda följande applikation Video2Me kan du dela videor som är mer än 30 sekunder långa på WA.

Hur man skapar en WA-historia mer än 30 sekunder

Denna videoredigeringsapplikation som heter Video2Me kommer att konvertera långa videor till GIF-format. Du kan ladda ner den här applikationen i länk följande:

LADDA NER appar

Om du är nyfiken på hur du gör det, se stegen nedan. Lyssna till slutet, ja!

  1. Öppna Video2me-applikationen och välj sedan Video2Gif på menyn som är tillgänglig på startskärmen.
  1. Välj den video du vill ha dela med sig via WhatsApp-status. Se till att välja videor som är över 30 sekunder långa.
  1. Videon kommer att konverteras till GIF-format. Tidigare ställde du först in vilken del av videon du vill dela, videons hastighet, för att lägga till vissa effekter som omvänd eller bumerang.
  • Om så är fallet, välj kryssa ikonen att bearbeta video.
  1. Videon kommer att bearbetas och konverteras till GIF-format.
  • Vänta några ögonblick tills videokonverteringsprocessen till GIF är klar och sedan är videon i GIF-format redo att delas.
  1. Öppna WhatsApp-applikationen och gå sedan till funktionen Status. Lägg till videor med en varaktighet på mer än 30 sekunder som tidigare redigerats med Video2me-applikationen.
  1. Ladda upp videon och se resultaten. Videor med en längd på mer än 30 sekunder kan nu ses av dina vänner via WhatsApp Status.

Det är hur man gör en WA-berättelse mer än 30 sekunder naturligtvis utan att behöva rota smartphone Din Android.

Nu kan du fritt dela dina roliga videor med vänner på WhatsApp gå igenom statusfunktionen utan rädsla för att vara begränsad i varaktighet. Lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Ilham Fariq Maulana.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found