titta på filmen du är mitt ögons äpple (2011)

Vill du titta på en komedidramafilm som får dig att dö? Prova att titta på filmen You Are the Apple of My Eye på den här!

Vilket asiatiskt land har enligt din åsikt många kvalitetsfilmer? Du kanske skulle svara Sydkorea, Thailand och naturligtvis vårt eget land.

Jaka har en rekommendation från ett annat land, gäng. Du vet, Taiwan har också många filmbestånd som du måste titta på.

En av dem är Du är min ögonsten den här, garanterat att du gör dig halv till döds!

Sammanfattning av filmen You Are the Apple of My Eye

Fotokälla: IMDb

Berättelsen inleds 1994 och börjar med en stygg och fattig student som heter Ko Ching-teng (Ko Chen-tung).

På grund av en förbjuden handling i klassen överförs Ching-teng för att sitta framför en vacker och smart student som heter Shen Chia-yi (Michelle Chen).

Ching-teng hävdade en gång att han aldrig var intresserad av Chia-yi, även om kvinnan var populär och hade blivit en klasskamrat under gymnasiet.

En dag glömde Chia-yi att ta med sig sin engelska bok. Detta får Ching-teng att ge boken till Chia-yi och rapporterar till läraren att hon glömde att ta med boken.

Chia-yi berördes av denna hjältedåd. I utbyte uppmuntrar Chia-yi Ching-teng att studera med honom så att hans betyg går upp.

Sedan dess har deras relation gradvis blivit nära. Men ödet hindrade dem från att bli älskare. Vad hände?

Intressanta fakta du är äpplet från mitt öga

Fotokälla: IMDb

Som en av de ikoniska filmer som många kommer ihåg, film Du är min ögonsten har många intressanta fakta som du borde veta. Något?

  • Även om filmen är gjord av samma ålder, faktiskt Michelle Chen (Chia-yi) är åtta år äldre än Ko Chen-tung (Ching-teng).

  • När den här filmen producerades var Michelle Chen redan gammal 28 år, medan Kai Ko fortfarande är gammal 20 år. Många tror inte på Chens ålder på grund av hans söta ansikte.

  • Denna film lyckades få en inkomst på 24,5 miljoner dollar eller motsvarande Rp344 miljarder.

  • Denna film vann ett pris 13: e Taipei Film Awards för kategorin Publikpris.

  • Den här filmen har också vunnit flera utmärkelser från andra evenemang, till exempel den 31: a Hong Kong Film Awards och den 12: e kinesiska Film Media Awards.

  • Ko Chen-tung vann kategorin Bästa nya artisten vid evenemanget 48: e Golden Horse Awards och Bästa nya skådespelaren12: e kinesiska filmmediautmärkelsen.

  • Michelle Chen lyckades också få ett pris vid evenemanget 12: e kinesiska filmmediautmärkelsen som Mest förväntade prestanda.

Titta på filmen You Are the Apple od My Eye

TitelDu är min ögonsten
leva19 augusti 2011
Varaktighet1 timme och 49 minuter
ProduktionStar Ritz Productions
DirektörGiddens Ko
KastaKai Ko, Michelle Chen, Shao-Wen Hao
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg84% (Ruttna tomater)


7.6/10 (IMDB)

Allt jag kan säga om Du är min ögonsten är hur en romantisk berättelse kan kombineras med en komedi som är smart och lite stygg.

Många människor gav ett positivt svar efter att ha sett detta, så att de ansåg att du är mitt ögons äpple en av de bästa Taiwan-filmerna under det senaste decenniet.

Om du vill titta på den här filmen klickar du bara på länken nedan!

>>>Titta på filmen You Are the Apple of My Eye<<<

Du är min ögonsten är en film som berättar om livet för en tonåring som måste uppleva en serie händelser för förändringen i sitt liv.

Ching-teng, som bara har varit orolig, kan förändras på grund av Chia-yis närvaro. Å andra sidan har Chia-yis liv blivit mer färgstarkt sedan Ching-tengs närvaro.

Finns det en annan film som du vill titta på? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found