5 Android-spel med bästa grafik under 50 MB!

Vill du spela spel på en smartphone men minnet är fullt? Var inte ledsen, JalanTikus har förberett en lista över Android-spel med den bästa grafiken med storlekar under 50 MB åt dig.

Att spela spel på en Android-smartphone är kul. Problemet är att förutom att kunna spela spel när som helst och var som helst, finns det tusentals spännande spel som kan spelas i Google Play Butik.

Gillar du att spela spel på en smartphone men begränsas av otillräckligt lagringsminne? Var inte ledsen, JalanTikus har utarbetat en lista Android-spel med bästa grafik till dig. Han grät igen, dessa spel är mindre än 50 MB stora!

De 5 bästa grafiska Android-spelen under 50 MB

Vanligtvis är spel med hög grafik superstora. Tills det gör det interna minnet fullt. Men inte med dessa superlätta Android-spel. Grafiken är mästare!

1. Snabb racing 3D

För de av er som letar efter ett bilspel på Android, prova Snabb racing 3D. Grafiken är smidig men lätt, bara 16,9 MB och kan spelas på Android 2.3 ens en gång. Spel gjorda Doodle Mobile Den har 3D-grafik med effekter som ser riktiga ut, som när en olycka inträffar.

Det finns 48 nivåer som du måste slutföra senare. Varje lopp du vinner resulterar i en belöning i form av kontantpriser som du kan använda för att köpa en bil för att köpa en bil.uppgradera hastigheten på din favoritbil.

Doodle Mobile Ltd. tävlingsspel LADDA NER

2. Dr. Körning

Till skillnad från Fast Racing 3D som är ett bilspel, Dr. Körning i sig är ett simuleringsspel att köra bil. I det här spelet finns det flera uppdrag att köra bil, som att köra snabbt, köra bra för att spara bensin och även parkera bilen.

Så för dig som vill lära dig grundläggande saker i att köra bil måste du verkligen prova det här spelet. Den grafiska kvaliteten är också ganska bra för storleken på ett lätt spel på Android. Endast 9,9 MB!

SUD Simulation Games inc DOWNLOAD

3. N.O.V.A Legacy

Av de många spel som har gjorts av Gameloft, kanske ett titeln FPS-spel N.O.V.A Legacy det här är vad som har den lättaste storleken. Med en storlek på 27 MB vem skulle tro att det här spelet hade 3D-grafik och visuella effekter som ett konsolspel!

4. Zombie Frontier

Nästa lätta Android-spel med bästa grafik är Zombie Frontier. Som titeln antyder måste du utrota zombies. Och det roliga är att du är den enda överlevande av zombieviruset i det här spelet!

Även om detta Android-spel bara är 14,8 MB i storlek är grafikkvaliteten och ljudeffekterna mycket bra. Olika vapen kan också väljas efter behag för att attackera horder av zombier framför dig.

VISA ARTIKLAR

5. Tiny Miner

Spelfilens storlek Tiny Miner endast 21 MB. Visste du att det här lätta spelet som är utrustat med fantastisk grafik har laddats ner av mer än 10 miljoner människor? Problemet är att berättelsen i det här spelet verkligen är mycket nitande!

Som titeln antyder kräver detta spel att du utforskar gruvvärlden genom att gräva gruvor på jakt efter skatt och unik utrustning. Även om det låter enkelt finns det i det här spelet många fällor som kan få karaktären att dö begravd under marken.

Hur blir du mer intresserad av att spela spel på Andorid-smartphones, eller hur? Problemet är att du nu inte behöver plågas av minnesproblem för smarttelefoner som inte räcker längre. JalanTikus har tillhandahållit en lista över Android-spel med den bästa grafiken, som är mindre än 50 MB stora.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found