ett kraftfullt sätt så att din smartphone inte kan spåras

Smartphone-användare kommer alltid att kontaktas. Även vid fel tidpunkt och det mest fruktansvärda är att vår position kan spåras av vissa parter. För det är detta ett kraftfullt sätt så att din smartphone inte kan spåras.

Smartphones har nu blivit en viktig del av vårt dagliga liv, särskilt av den yngre generationen. Utvecklingen av smartphones härrör från den mänskliga önskan att kommunicera enkelt, inte hindras av avstånd och tid. Å andra sidan kommer smarttelefonanvändare alltid att kontaktas. Även vid fel tidpunkt och det mest fruktansvärda är att vår position kan spåras av vissa parter.

Genom att använda en smartphone kan vi enkelt kommunicera med andra människor på olika platser. Naturligtvis måste du använda operatörstjänster och även komma åt internet, där vår smarttelefondata lagras där. Vad händer om du en dag hamnar i en viss situation. Där du inte vill att dess plats ska vara känd och inte vill att någon ska spåra den. Rapportering från PhoneArena, oavsett skäl. Följande är råd från någon som påstår sig ha lyckats bryta sig loss från målen för olika organ i ett antal länder.

  • Enkla sätt att spåra obehöriga 4G WiFi-modemtjuvar
  • Så här spårar du en förlorad Android-mobil utan någon applikation
  • Enkla sätt att spåra en borttappad eller stulen bärbar dator

Hur man gör smarttelefoner kan inte spåras av någon

1. Aktivera flygplansläge

Många tror att om du stänger av mobiltelefonläget och slår på flygplansläge kan smartphones vara spårbara. Är det sant? Det visar sig att detta antagande är fel. Även om du har aktiverat Flygplansläge, det kompenserar inte firmware modem på smartphones med operativsystemet Android eller iOS följer med av.

Så när mobilanslutningen är avaktiverad är systemet på smarttelefonen fortfarande aktivt och fortfarande anslutet till nätverket. Således tillåter det tjänsteleverantörer, aka operatörer, att spåra var de som använder sina tjänster.

2. Kasta SIM-kortet

Tänk om vi är det kassera SIM-kortet på smarttelefonen, kan smarttelefonen fortfarande spåras? Fel igen visar det sig att det är värdelöst att bli av med SIM-kortet. Det kommer bara att eliminera spår av telefonnumret, medan den registrerade smartphone-identiteten på nolltid spåras genom en sådan enhet Stingrocka eller mobiltorn. Så att den kan visa din allmänna plats för myndigheterna.

3. Stäng av smarttelefonen

Väl stäng av smarttelefonen är rätt steg så att smarttelefonen inte kan spåras. Men vad händer om du visade dig vara 1 av 10 000 mindre lyckliga människor. Där det visar sig har din smartphone infekterats skadlig kod var PowerOffHijack. Skadlig programvara detta kan dölja processen stänga av och gör att smarttelefonen ser ut som om den är död, trots att din smartphone faktiskt bara sover och fortfarande är aktiv.

4. Använd inte en smartphone

Den här anti-mainstream verkligen, den enklaste lösningen så att du inte spåras är att inte längre använda en smartphone. Men hur kan vi leva utan smartphones idag? Vi måste fortfarande kontakta någon för att hålla sakerna smidiga, eller hur?

5. Ta bort batteriet

Den mest effektiva lösningen för att se till att smarttelefonen inte kan spåras är förresten dra ut smartphone-batteriet. Utan elektrisk ström är din smartphone helt död. Så, din smartphone kommer inte att kunna spåras av någon.

Tyvärr kommer de flesta smartphones idag med unibody-design. Där batteriet är integrerat med smartphonekroppen. Vi vet inte hur vårt liv kommer att bli i framtiden. Så om du fastnar i en situation där du måste eliminera existensen. Du måste ha en smartphone med ett avtagbart batteri eller en smartphone med en modulär design. Vad tycker du om Jakas berättelse ovan? Vänligen fäst din kommentar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found