fullt minne? detta är hur man sparar iPhone 16GB internt minne

Att använda en 16 GB iPhone är inte bra. Vill du installera ett program och spara mycket data, det är verkligen fullt av minne. Men den här gången ska du inte vara förvirrad, så här sparar du 16 GB iPhone-internminne.

Till skillnad från de flesta Android-smartphones som är utrustade med externt minnesstöd med MicroSD, är inte alla iPhones utrustade slots externt minne. Som ersättning Äpple erbjuder olika internminnesalternativ, det finns 16 GB, 64 GB, upp till 256 GB. Ju större internminnet desto dyrare är det.

För att vara billig men ändå kunna använda en iPhone köper många en 16 GB iPhone. Som ett resultat har de svårt att installera många applikationer och spara data. Så, hur sparar du minne på 16 GB iPhone?

  • Enkla sätt att flytta WiFi-anslutning automatiskt på iPhone
  • Spela spel på Android Har du en iPhone 7 och miljoner rupier? Här är hur!
  • Hur man använder iPhone-touch 3D Touch på alla Androids utan root

Hur man sparar iPhone 16GB-minne

För er som gillar fotografier, selfie och spela in video, naturligtvis räcker inte 16 GB minne. Plus de många applikationer och applikationer på sociala medier chatt. Hur kommer det sig att du inte installerar spelet på iPhone? Så, installera och spara det här, låt oss spara ditt iPhone 16GB-minne på följande sätt:

1. Ta bort foton, använd Cloud Storage Service

Det kan inte förnekas, iPhone-kameran är verkligen cool. Så bli inte förvånad om du verkligen gillar att ta bilder på din iPhone. Som ett resultat blir ditt interna minne snabbt fullt av foton. Tro inte? Kolla bara menyn Inställningar - Allmänt - Lagring och iCloud-användning - Hantera lagring, se sedan vad som tar mest minne.

Lösningen, ta bort oanvända foton (inte skärmdumpar). Glöm inte att kolla mappen efter det Nyligen borttagen, och ta bort alla oanvända bilder som finns där. Om du verkligen gillar foton är det en bra idé att använda tjänsten iCloud Drive eller Google Foto för att spara dina 16 GB iPhone-ögonblicksbilder.

Google Incs foto- och bildappar LADDA NER

2. Installera åtminstone programmet

Du vet redan att iPhones interna minne bara är 16 GB, du vill inte vara girig när du installerar dessa applikationer. I grund och botten har alla nya applikationer samma funktion som andra befintliga applikationer, bara olika användargränssnitt och kompletterande funktioner. Så, åtminstone installera applikationer som har liknande funktioner som andra applikationer på din iPhone.

3. Rengör flitigt applikationsdata

Utropade han chatt med vänner och posta detta och det på sociala medier kan faktiskt göra att 16 GB minne på din iPhone tar slut snabbt, vet du! Anledningen är att mycket data och cache lagras på din smartphone. För en lösning, försök att rengöra data i alla applikationer som är installerade på din iPhone. Tricket, gå in i menyn Inställningar - Allmänt - Lagring och iCloud-användningoch klicka sedan på programmet som du vill ta bort Dokument och data-hans.

4. Säg nej till spel

Om du använder en iPhone med endast 16 GB internminne är det en bra idé att inte installera spel alls. Men även om du är envis och vill spela spel, installera bara de spel som du ofta spelar. Inte varje gång du har ett nytt spel vill du på ett brutalt sätt smaka på det tills det gör att ditt iPhone-minne blir kort.

5. Behöver du underhållning? Bara streaming

Tiden med supersnabbt 4G LTE-internet borde vara en ny era i att njuta av många saker, inklusive underhållning på smartphones. Om det förr i tiden alltid lyssnat på musik och tittat på videor så att det åt minne, nu är det en bra idé för dig att vara över hela världen ström så att det 16 GB interna minnet på din iPhone fortfarande är lättat.

Många applikationer ström finns i App Store. Till ström musik kan du prova Apple Music eller Spotify och JOOX. Men kom ihåg, ström ja, ladda inte ner det. Även om du tvingas, ladda bara ner musik som du verkligen gillar. Och om du gillar att titta, strömma på Netflix eller iFlix kan hjälpa till att spara din iPhones interna minne.

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER Apple Inc Video- och ljudappar LADDA NER Spotify video- och ljudappar LADDA NER

6. Köp en iPhone-endast Flashdrive

Android-användare känner till termen USB OTG. Tja, den här USB OTG är också tillgänglig för iPhone. Så om du inte vill att ditt interna minne ska ta slut snabbt utan att behöva ta bort det här och det igen, försök bara använda det USB-minne speciell super USB blixt-. Tyvärr priset USB-minne det här är ganska dyrt, så du måste spara först.

Så för dig som har en 16 GB iPhone behöver du inte oroa dig för fullt minne. Genom att göra stegen som nämns ovan kommer din iPhone säkert fortfarande att bli lättad.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found