hur man ställer in olika skärmrotationer i varje Android-app

Så här ställer du in en annan skärmrotation på Android-applikationen på din Android-smartphone. Så du känner dig inte längre irriterad när din smarttelefons skärm ändras

Tidigare hade ApkVenue diskuterat hur man justerar en annan volymnivå i varje applikation som är inbäddad i din Android-smartphone. Tja bortsett från volymen, ställ in skärm rotation olika i varje applikation verkar också ganska viktigt.

Du måste till exempel ha använt en smartphone medan du ligger? Sedan läste jag en artikel och plötsligt ändrades skärmen från stående till landrum eller vice versa. Du måste vara irriterad, eller hur?

Om så är fallet, fortsätt läsa tills det är klart. Så här ställer du in en annan skärmrotation på Android-appen på din Android-smartphone.

  • Hur man mäter höjd med en smartphone (exakt)
  • 6 unika sätt att låsa upp din Android-smartphone-skärm
  • Hur man styr din smartphone utan beröring

Så här justerar du Android-applikationsskärmsrotation

1. Ladda ner Rotation Manager - Control

För att justera skärmrotationen i varje applikation kommer vi att använda en applikation från utvecklaren som heter Meerkat Rotationshanteraren - Kontroll. Med denna applikation kan oönskad skärmrotation minimeras.

Du kan till och med tvinga applikationer som normalt inte stöder det markutrymme, kan användas markutrymme. Ganska cool, eller hur? Så här använder du det.

2. Hur man ställer in Rotation Manager - Control

  • Ladda ner och installera Rotation Manager - Kontroll från Google Play Butik.
  • När installationen är klar öppnar du applikationen och du kommer att hälsas av en guide uppstart.
  • Svep vidare till nästa sida och tryck på den nedre cirkelikonen.
  • Efter det måste du aktivera Rotation Manager - Control i 'Appar med användaråtkomst'.
  • Nu är det dags att ställa in och styra orienteringen för apparna individuellt. På huvudskärmen för Rotation Manager väljer du en riktning genom att knacka på en av de vertikala eller horisontella ikonerna bredvid ett specifikt program för att låsa den i antingen porträttläge eller landskap.
  • Tryck på alternativknappen ovan till höger, 'Klicka för att aktivera'och'Permanent avisering'.
VISA ARTIKLAR

Nu kan du justera skärmrotationen i olika applikationer. Du kommer att få ett meddelande varje gång du öppnar det program du har ställt in. Sedan kan du låsa vissa applikationer och aktivera Rotation Manager - Control via meddelandefältet.

Det är den information som ApkVenue kan ge om hur man ställer in olika skärmrotationer i Android-applikationen. Och till exempel kommer Jaka att ställa in YouTube-applikationen för att fortsätta att öppna under liggande förhållanden. Sedan arrangerade ett antal chattapplikationer och sociala medier Jaka porträttet. Så bry dig inte längre. Vad tror du? Lycka till.

Läs också artiklar om Bärbar dator eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found