Dessa 7 webbplatser hjälper till att slutföra din avhandling

I den här artikeln kommer JalanTikus att dela med dig av dem som försenar sin avhandling eftersom de hittar en återvändsgränd i sin forskning.

En sista årsstudent kommer definitivt att känna att han gör en avhandling som obligatoriska krav för att genomföra föreläsningen. Processen att skriva en avhandling är dock inte lätt, och det finns till och med några studenter som slutar försena processen eftersom de känner sig fasta.

En av de saker som får studenter att falla när de arbetar med en avhandling är att leta efter källor för avhandlingens innehåll. Det visar sig dock att det finns många i denna tid av avancerad teknik webbplatser som kan hjälpa dig i din avhandling du vet!

  • Gissa den sista studentens bild. Är du säker på att du kan svara?
  • 7 bästa bärbara rekommendationer för studenter och studenter, från IDR 2 miljoner!
  • Svårt att komma till jobbet! Här är 5 skäl till varför barn idag MÅSTE vara bra på teknik

7 Denna webbplats hjälper till att slutföra din avhandling

I den här artikeln kommer JalanTikus att dela med dig av dem som försenar sin avhandling eftersom de hittar en återvändsgränd i sin forskning. Titta bara på det direkt!

1. Google Scholar

Tjänsten, som lanserades 2004, har många online-tidskrifter och vetenskapliga publikationer vilket är ganska komplett. Om du letar efter tidskrifter och textmaterial kan du besöka den här webbplatsen direkt. Eftersom det passerade Google Scholar, kommer du lättare att citera en publikation i olika typer av citat.

2. Microsoft Academic

Microsoft Academic är en sökmotor för forskningsreferens i publikationsformat. Vad som gör tjänsten ännu mer praktisk är filterfunktion när du söker efter forskningskällor. baserat på författare eller tillhörighet. På grund av den här funktionen är den här tjänsten från Microsoft utan tvekan mer effektiv än Google Scholar.

3. Academia

Den här webbplatsen är mycket populär bland studenter eftersom den har sociala medier-liknande funktioner som är van vid delning forskning. Via den här webbplatsen kan du direkt be journalägaren om förslag och kommentarer. Kom ihåg mina vänner, bara ställa frågor om forskning, du vet! Be inte om forskning!

4. Indonesiskt publikationsindex

] (// sv.portalgaruda.org/)

Egentligen liknar den här webbplatsen mycket Google Scholar och Microsoft Academic. Vad som skiljer den här webbplatsen från de två webbplatserna som släppts av Google och Microsoft är språk som använder indonesiska. Så för de av er vars engelska inte är särskilt bra, kanske den här webbplatsen är perfekt för dig.

5. Genesis-biblioteket

Genesis-biblioteket är en av de webbplatser som tillhandahåller de mest kompletta digitala böckerna i cyberspace. Böcker av alla typer av format pdf, mobi, till ePub finns också på denna webbplats. Så om du letar efter en bokreferens för din avhandling kan du omedelbart stanna till den här webbplatsen.

6. Nationalbibliotekets e-resurser

Den här tjänsten är en tjänst som ägs av Nationalbiblioteket i Indonesien du vet. Denna sajt har en ganska komplett samling och du kan ladda ner den gratis. Så du behöver inte bry dig om att gå till det nationella biblioteket runt Jl. Merdeka, Jakarta för att låna böcker som kan hjälpa din avhandling.

7. Wiley onlinebibliotek

Denna webbplats har hundratals 6 miljoner artiklar, 1 500 tidskrifter, 18 000 onlineböcker och hundratusentals referenser. Med det beloppet är denna webbplats en av platserna världens mest kompletta online-bibliotek. Det fina med den här webbplatsen är några av de dokument som finns på Wiley online-bibliotek kan laddas ner gratis.

Så det är några webbplatser som hjälper dig att slutföra din avhandling. OK, var inte lat längre, gör det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found