7 par i värsta & absurda superhjältefilmer, nr. 6 håller definitivt med!

Håller du med om att Joker och Harley i Suicide Squad inte matchar alls? Ta reda på vilket annat absurt par som visas i superhjältefilmer.

Superhjältefilmer har blivit en av de mest tittade filmgenren nyligen. Detta bevisas av Avengers: End Game framgång när det gäller att bli den film med världens största inkomst.

Begreppet unika berättelser och karaktärer i superhjältefilmer har blivit en magnet för många människor att titta på filmer med denna genre.

En av karaktärsdynamiken som ofta förekommer i superhjältefilmer är den romantiska nyansen som den superhjältekaraktären upplever, antingen med andra superhjältar eller med vanliga människor.

7 mest matchade superhjältepar i filmer

Liksom de sötande effekterna av andra filmer har närvaron av detta superhjältepar inte alltid en positiv inverkan på hela filmen.

I vissa filmer känns det här parets existens faktiskt som ett onödigt drama och är inbäddat som en extra filmlängd.

Av de många paren i superhjältefilmer är några av paren nedan bland de mest felaktiga superhjälteparen. Vem är du nyfiken på? Här är mer information.

1. Bruce Banner & Betty Ross - The Incredible Hulk

Fotokälla:

The Incredible Hulk är en filmer gjorda av Marvel som klassificeras som mindre framgångsrika, och i slutändan måste den gröna jättens skådespelare i den här filmen varagjutning återställa.

Det finns många element som inte passar och matchar i just den här filmen, och en av dem är kärlekshistorien mellan Bruce Banner och Betty Ross.

Manusförfattaren kanske vill söta upp den här filmen genom att lägga till en berättelse om förbjuden kärlek mellan två rivaliserande fraktioner, som Romeo och Julia, men i slutändan blir det en misstag.

Det finns inget bakgrund övertygande historia vilket kan få publiken att tro att dessa två människor verkligen är kär i varandra, och till slut ser deras intima scen falsk ut.

2. Logan & Jean Gray - X-Men-serien

Fotokälla: geektyrant.com

X-Men är en superhjältefilmfranchise som framgångsrikt har utvecklat sin berättelse till flera filmer.

Tyvärr längden på den här historien oförmögen att vara bakgrund fast för kärlekshistorien som hände mellan Logan och Jean Gray som redan hade ett nära förhållande med Scott.

Dynamiken i denna kärlekstriangel skapas inte på ett övertygande sätt gör publiken mindre sympatisk med sin kärlekshistoria.

3. Reed Richard & Susan Storm - Fantastisk 4-serie

Fotokälla: lettherebemovies.com

Reed Richards och Susan Storm är faktiskt ett av de bästa superhjälteparen i serierna, men det är det inte översatt bra av Ioan Gruffudd och Jessica Alba.

Susan Storms karaktär i Fantastic Four-filmserien är som om gjort till en bortskämd kvinnlig karaktär utan stark motivation, mycket annorlunda än hans figur i serierna. Som ett resultat är denna karaktär svår att utveckla i den här filmen.

Detta påverkar också hur förhållandet som existerar mellan honom och Mister Fantastic i den här filmen, deras förhållande ser tyngdlöst ut som en kärlekshistoria för tonåring.

4. Daredevil & Elektra - Daredevil

Fotokälla: pinterest.com

Daredevil var en av de mindre väl mottagna superhjältefilmerna när den släpptes, och en av de största bidragande faktorerna till detta är frånvaro kemi bland spelarna.

Publiken är svår att få sympati med historien som kommer att presenteras i den här filmen på grund av dess brist kemi, inklusive kärlekshistorien mellan Daredevil och Elektra.

I den här filmen när de två karaktärerna tävlar om att agera, det är mycket svårt att hitta en verkligt konkret återspegling av känslor innuti.

5. Peter Parker & MJ - Spider-Man Series

Fotokälla: insider.com

Tobey Maguire och Spider-Man-figuren han spelar är mycket svåra att separera tack vare hans lysande skådespel i denna filmserie. Toby lyckades ta med Peter Parker som liknar personalen i serierna.

Tyvärr är detta stöds inte av karaktären Marry Jane, levererad av Kristen Dunst som under hela denna superhjältefilm ser gnällande och önskvärd ut.

När dessa två karaktärer kombineras matchar inte varandra i ett romantiskt förhållande. Detta fick konflikten mellan de två genom hela denna franchise att känna sig artificiell.

6. Thor & Jane Foster - Thor-serien

Fotokälla: screencrush.com

Kärlekshistorien mellan gudar och människor används som tema flera gånger i en film och det fungerar, men tyvärr är det hände inte kärlekshistorien mellan Thor och Jane Foster.

Under Thor-filmfranchisen är detta ovanliga pars förhållande inte väl utvecklat. Motivationen mellan de två i att bygga relationer är också ser väldigt svag ut.

Kärlekshistorien om dem två stoppades äntligen i den andra Thor-filmen och plockades aldrig upp igen efter det.

7. Joker & Harley - självmordsgrupp

Fotokälla: defpen.com

Dynamiken i denna kriminella duos förhållande faktiskt har potential att utvecklas för att vara mycket intressant, som visas i serierna.

Tyvärr, på Självmordsgrupp karakterisering av dessa två skurkpersoner väldigt konstigt och den resulterande romantiska historien ser till slut medelmåttig ut.

Under hela den här filmen ser Jokern till och med ut som en omtänksam älskare som alltid försöker rädda Harley från problem.

Paret hamnar på att se ut som älskarna i en dramafilm, och inte superskurkparet som försöker dominera varandra.

Det är några par i superhjältefilmer vars närvaro känns mindre nödvändig, till och med irriterande.

Att bygga en attraktiv partner i en actionfilm är inte lätt, och några av dessa par bevisar det.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången underhålla er alla och ses senare i nästa artiklar.

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found