Fem sätt att förbättra bärbar datorprestanda för att spela spel

Om du vill optimera prestandan på din spelbärbar dator för att hålla den fräsch, är det bättre när det gäller programvara. Därför är här våra tips för att optimera din bärbara dator för att spela spel.

5 sätt att förbättra bärbar datorprestanda för att spela spel - Att ha en bärbar dator som är mångsidig är definitivt allas dröm. Speciellt för de av er som gillar att spela spel men också har hög rörlighet, wow, jag skulle gärna ha den här sofistikerade enheten. Men har du maximerat prestandan på din favoritbärbar dator? Om det inte tas om hand ordentligt kan det till och med bli trögt då och då.

  • Hur låser du viktiga spel och program på din dator eller bärbara dator
  • Hur såg en speldator ut på 1990-talet?

Till skillnad från en dator, hårdvara från en bärbar dator är det inte lätt att anpassa va. Så om du alltid vill optimera dess prestanda färsk, det är bättre om det är i termer av programvara. Därför är här våra tips för att optimera din bärbara dator för spel.

5 sätt att förbättra bärbar datorprestanda för att spela spel

Installera den senaste drivrutinen

När du först köpte en bärbar dator måste du ha inkluderat drivrutinsfilen i lådan eller hårddisken. Dessa drivrutiner är verkligen mycket viktiga för att anpassa och optimera hårdvara med operativsystemet som används. Men med tiden kommer det definitivt att finnas den senaste versionen av drivrutiner som släpps av leverantörer, särskilt stora företag som AMD och Nvidia.

Om du känner att du aldrig har installerat den senaste versionen av drivrutinen hårdvara eftersom du först köpte en bärbar dator betyder det att det är dags för dig att göra det. Installationen av de senaste drivrutinerna bibehåller fortfarande prestanda grafikkort du är fortfarande prime och har produktion maximalt så att spelet du spelar blir jämnare.

GPU-överklockning

Faktum är att bärbara datorer inte är lätta att använda.överklockad jämfört med PC. På en bärbar dator är det väldigt svårt att göra detöverklockad CPU i allmänhet, men du kanhårdvaruöverklockning andra som GPU. Stora leverantörer som AMD och Nvidia tillhandahåller funktioner för de av er som vill öka prestanda för GPU genom paket programvara som ges. Det finns två faktorer som du måste vara uppmärksam på när du gör det överklockad det är kärnklocka och minnes klocka. Kärnklocka är hastigheten på processorkärnan på GPU: n, och minnes klocka är minneshastigheten som används för buffert videodata.

Var och en av de befintliga sjökorten har en annan tolerans som ska användas.tweaks Vidare. Därför måste du försöka själv för att få maximalt resultat. Försök att öka antalet klocka i antalet 5% i varje experiment du gör. Fläkthastigheten kan också justeras om du bedömer att GPU: n blir varmare efter att den har slagits på.överklockad.

Kontrollera energialternativ

Denna faktor förbises ibland av bärbara användare. För dem som använder en dator som ett sätt att spela spel, kommer de verkligen inte att röra sig med den energihantering eftersom datorn alltid är ansluten till el. Men ibland för bärbara datorer energihantering kan komma att ändras på grund av övergången till användning av hushållsel och batterier.

För de av er som använder en bärbar dator för att spela spel, se till kraftprofil det är på energihantering är på den högsta inställningen.

Släpp ner textur- och skuggdetaljer

Denna metod används också ofta av många spelare där ute som vill öka responsen på bekostnad av grafikkvaliteten. Speciellt om det inte sänker upplösningen och sänker detaljerna i struktur och skuggor. Ju högre kvalitet på ett spel som visar grafik, desto större minne används, plus möjligheten att minska det bildrutor per sekund (fps). Om du spelar spel, upplever du gameplay stammande kan det vara så att du tvingar spelet att springa med hög kvalitet utan att kompenseras av hårdvara som stöder.

Därför måste du offra bildkvaliteten för att spela spel smidigare och GPU-minnet förblir gratis.

Stäng av programmet i bakgrunden

Bortsett från de fyra tipsen ovan, glöm inte också det som applikationen körs på bakgrund bidrar också tilleftersläpningdet är spelet du spelar. De fortsätter att springa medan du spelar spelet, så de blir ibland irriterande gameplay och kväva RAM när det ska användas av ditt spel.

Det rätta steget som måste göras är naturligtvis att stänga av dessa applikationer. Du kan enkelt stänga av den genom att komma åt den systemfältet längst ned till höger på monitorn. Om allt som fortfarande inte fungerar kan du också använda partyapplikationer när du vill Razer Game Booster.

Dessa är 5 enkla tips som du kan implementera för att underlätta aktiviteter för att spela spel på en bärbar dator. Glöm inte att också ge din åsikt via kommentarfältet nedan.

Apps System Tuning Razer Inc. LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found