20 bästa gratis Android FPS-spel i juli 2017

Inte bara på PC, för närvarande finns det också många coola Android-spel med FPS-genren. Här är de 20 bästa Android FPS-spelen 2017.

En riktig spelare som du måste kunna spelet FPS? Japp, spel med genrer Förstapersonskjutare eller den här förstapersonsskjutaren är en favorit bland spelare från hela världen.

Kända spel som Counter Strike, Call of Duty, eller Point Blank bär denna genre. Men inte bara på PC, för närvarande finns det också många coola Android-spel med FPS-genren. Detta är Bästa Android FPS-spelet 2017.

 • 10 mest spännande Android fiske spel för Android | Nyaste 2018!
 • 5 bästa gratis Android-fotbollsspel 2016

Bästa Android FPS-spelet 2017

I Google Play Butik, det finns ett stort urval av de bästa spelen från olika genrer, inklusive FPS. Den här gången har ApkVenue valt Android FPS-spel bäst att du kan ladda ner gratis, säkert och snabbt på JalanTikus. Här är listan:

1. Sniper Fury

Sniper Fury är ett FPS-spel från Gameloft. I det här spelet spelar du rollen som en soldat vars uppgift är att avsluta din motståndare. Som titeln antyder, Sniper, här kommer du att använda fler prickskyttvapen.

Ladda ner spelet här: Sniper Fury

2. Bullet Force

Nästa är Bullet Force. Detta FPS-spel gjordes av Lucas Wilde. I det här spelet kan du använda mer än 20 olika vapen med 30 hud. Unikt kan Bullet Force-spelet spelas online och offline.

Ladda ner spelet här: Bullet Force

3. Point Blank Mobile

Framgång med PC-versionen släppte Zepetto en mobilversion av Point Blank-spelet igen. Som heter Point Blank Mobile, detta spel erbjuder gameplay vilket liknar skrivbordsversionen.

Du kan slåss direkt realtid med andra människor genom PVP-spel (1vs1, 2vs2, 4vs4), Kampanj och Survival / Challenge.

Ladda ner spelet här: Point Blank Mobile

4. Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Nästa FPS Android-spel är Sniper 3D Assassin Gun Shooter. Konstgjort spel Roliga spel gratis visa den bästa grafiken med gameplay som är lämplig för dig som är krypskyttar i hjärtat. Det finns hundratals uppdrag med olika vapen som du kan prova här.

Nedladdningslänk: Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Spel Arkad Roliga spel gratis NEDLADDNING

5. Modern Strike Online

Nästa är Modern Strike Online. Här kommer du att agera som terroristutrotare. Ett av de bästa online-FPS-spelen erbjuder ganska bra grafik. Det finns 6 spellägen med 100 olika kartor. Dessutom finns det 30 typer av vapen som kan användas.

Ladda ner spelet här: Modern Strike Online

6. Modern Combat 5: Blackout

Android FPS-spel gjort Gameloft det erbjuder också cool grafik gameplay vilket är spännande och spännande. Inte konstigt att detta Android FPS-spel är så populärt. Även Modern Combat 5: Blackout är det femte spelet i spelserien Modern krigsföring Gamelofts produktion.

Känn det roliga Modern Combat 5: Blackout på din Android just nu. Ladda ner det bästa Android FPS-spelet direkt nedan.

Nedladdningslänk: Modern Combat 5: Blackout

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

7. OKÖRD

I spelet OKÖRD, du kommer bli Zombie jägare bästa och starkaste. Detta Android FPS-spel presenterar fler, större och mer skrämmande zombiefjender. Bortsett från det finns det också ett skjutningssystem autofire vilket gör dig mer fokuserad på uppdraget. Känn spänningen i det UNKILLED Android FPS-spelet!

Nedladdningslänk: UNKILLED

Spel Skytte MADFINGER Spel LADDA NER

8. Död effekt

Utmana tarmarna att möta de blodtörstiga zombierna som är redo att hugga dig i spelet Död effekt. Detta Android FPS-spel med cool grafisk kvalitet och ett stort urval av vapen, du måste ladda ner och prova det själv på din Android-mobiltelefon.

Nedladdningslänk: Dead Effect

BulkyPix Skjutspel NEDLADDNING

9. Wild Hunter 3D

Efter att ha avslutat fienden i form av soldater och zombier i FPS Android-spel ovan, kan du ta lite rekreation med det här spelet. I Android FPS-spelet med titeln Wild Hunter 3DDu måste jaga vilda djur i den stora vildmarken och öknen. Du måste kunna sikta lugnt men skickligt. I det här spelet kan du möta det största och farligaste djuret i världen. Njut av spänningen att vara jägare och slutför 200 uppdrag i Wild Hunter 3D-spelet som du kan ladda ner nedan.

Hämta länk: Wild Hunter 3D

Spel Skytte Italien Spel LADDA NER

10. Krishantering

Krisåtgärd erbjuder enastående grafik i en smidig och cool anime-stil. Det finns också många val av vapen och gör dig definitivt inte uttråkad. Börjar från pistolen, rifFle, prickskytt, även skottpistol finns också i detta Android FPS-spel. Spel gjorda Hjältspel det här kan vara rätt val för dig som älskar FPS. Ge det ett försök Krisåtgärd genom att ladda ner spelet nedan.

Nedladdningslänk: Krisåtgärd

Spel Skjuta hjälte spel LADDA NER

11. Modern Commando Frontline

Andas djupt och gör dig redo att dra avtryckaren för att skjuta dina fiender! Modern Commando Frontline är det bästa Android FPS-spelet 2016 som är packat i krigsspel. Vänd mot fienden med vapen Ak-47, prickskytt, pistol, minipistol, bazooka, och andra.

Nedladdningslänk: Modern Commando Frontline

Skjutspel Smarta spel GRATIS NEDLADDNING

12. Blitz Brigade - Online FPS-kul

Förutom Modern Combat, Gameloft har ett Android FPS-spel som inte är mindre spännande och roligt. Blitz Brigade - Online FPS-kul erbjudande gameplay mer färgstarka. Du kan välja 12 unika karaktärer och mer än 100 vapen du kan använda.

Ladda ner länk: Blitz Brigade - Online FPS-kul

Gameloft Skjutspel NEDLADDNING

13. Neon Shadow

Om du tittar på grafiken kanske du inte förbluffar för ett ögonblick. Eftersom Neon Shadow erbjuder klassisk men cool grafik. Men när du väl har spelat det kommer du att inse att det här spelet går snabbt och har gameplay vilket är spännande. Om du inte kan vänta med att känna spänningen i spelet Neon Shadow, skynda dig och ladda ner!

Nedladdningslänk: Neon Shadow

Skjutspel Crescent Moon Games LADDA NER

14. Kill Shot Bravo

Kill Shot Bravo är ett spel gjort Hothead-spel som erbjuder fantastiska åtgärder. Med mjuk grafik och coola visuella effekter av skott och explosioner är detta spel ett måste för dig att prova.

Ladda ner länk: Kill Shot Bravo

Skjutspel Hothead-spel LADDA NER

15. Zombie Frontier 3

Bortsett från Modern Combat är den här Android FPS-spelserien inte mindre spännande eftersom den har nått den tredje serien. Zombie Frontier 3 erbjuder också smidig grafik gameplay mer läskigt och spänt. Här måste du slåss mot en armé av blodtörstiga zombies.

Nedladdningslänk: Zombie Frontier 3

Skjutspel FT-spel LADDA NER

16. Hellgate: London FPS

Hellgate: London FPS är ett konstgjort FPS-spel HandbitSoft Inc.. I det här spelet måste du döda olika demoner framför dig. Glöm inte att göra uppgradera för att enkelt döda honom.

Nedladdningslänk: Hellgate: London FPS

17. Slutskott

Netmarble-spel Jag verkar inte vilja missa det bästa FPS-spelet på Android. Som heter Slutskott, detta spel har den bästa grafiken och gameplay vilket är ganska spännande. Dessutom kan detta spel också spelas med dina vänner online.

Nedladdningslänk: Final Shot

18. Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter är ett konstgjort Android FPS-spel ThunderBull Entertainment. Detta spel berättar om en människa som gör uppror mot en robot som vill styra jorden. Spelare måste utrota alla robotar med hjälp av en mängd olika vapen som har tillhandahållits.

Nedladdningslänk: Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

19. N.O.V.A. 3: Freedom Edition

Gameloft oavbrutet skapa ett FPS-spel med cool grafik och gameplay som många spelare gillar. Gamelofts Android FPS-spel den här gången är N.O.V.A 3: Freedom Edition. Även om det har lanserats under lång tid är det här spelet fortfarande favoriten för FPS-spelmaniacs på Android. Detta spel berättar historien om människors återkomst till jorden efter flera års isolering från andra planeter.

Nedladdningslänk: N.O.V.A. 3: Freedom Edition

20. Bullet Party CS 2: GO STRIKE

För dig som älskar Counter Strike-spelet på PC kommer du definitivt att gilla det konstgjorda spelet Bunbo-spel detta. Som heter Bullet Party CS 2: GO STRIKE detta spel erbjuder gameplay och mapp a la Counter Strike. Du kan också använda en mängd unika vapen när du slåss här. Du kan slåss med BOT eller med andra spelare online.

Nedladdningslänk: Bullet Party CS 2: GO STRIKE

Det är Bästa Android FPS-spelet 2017. Vilket av dessa Android FPS-spel är din favorit? Om du har rekommendationer för andra FPS-spel, dela med sig i kommentarfältet ja.

Om du letar efter spel med andra teman kan du se nedan:

 • Android Futsal-spel
 • Android fotbollsspel
 • Android Badminton-spel
 • Volleybollsspel för Android
 • Fish Game för Android
 • Ändlöst kör Android-spel
 • Android motorcykel racing spel
 • Android Sniper Game
 • Android FPS-spel