20 av de bästsäljande spelen i världen genom tiderna senast 2020

Förvirrad över att välja det nyaste spelet att spela? Här ger ApkVenue rekommendationer för de bästa och mest populära spelen genom tiderna från olika plattformar!

Försök att räkna, hur mycket tid spenderar du på att spela spel varje dag? Det måste finnas mycket, eller hur?

Eftersom namnet lever i den digitala eran, kan spel inte skiljas från dagliga aktiviteter. Det har faktiskt blivit ett separat jobb!

Med så många människor som spelar spel varje dag kan du kanalisera den här hobbyen på ett roligare sätt genom att spela de bästsäljande spelen i världen.

Varför måste du spela det bästsäljande spelet i världen? Svaret är enkelt, för genom att spela ett spel som det här saknar du vänner eller motståndare att spela med.

Komplett lista över bästsäljande spel i världen

Spelkonsolernas era har verkligen börjat sedan 1980-talet med närvaron av klassiska spel med gameplay vilket är beroendeframkallande.

Men det finns också de senaste spelen som har kommit in Topp 50 bästsäljande spel i världens tider.

I den här artikeln har ApkVenue delat listan i två delar, nämligen bästsäljande spel 2020 och bästsäljande spel genom tiderna.

Notera:

2020: s bästsäljande spel på alla plattformar

2020 har bara pågått i hälften av året, men beståndet av de senaste häftiga spelen ökar redan.

Om du är förvirrad över vilket spel du ska spela nu, kan följande bästsäljande 2020-spel kanske vara en riktigt värdig rekommendation för dig att spela.

Tyvärr finns det inget exakt antal angående antalet sålda exemplar, med tanke på att 2020 ännu inte är klart.

1. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare är den senaste uppföljaren till Call of Duty-serien, som släpptes i oktober 2019.

Detta spel är förmodligen en prequel och en omstart av Modern Warfare-serien. Det är inte bara en spelare, det här bästsäljande onlinespelet har också ett flerspelarläge som är riktigt kul.

Om du bara vill spela Battle Royale-läget för flera spelare kan du ladda ner Call of Duty: Warzone gratis, vilket är en del av innehållet i detta spel.

DetaljCall of Duty: Modern Warfare
Utgivningsdatum25 oktober 2019
UtvecklareInfinity Ward
UtgivareActivision
GenreFörstapersonskjutare
PlattformPC, PS4, XBOX One

2. Djurkorsning: Nya horisonter

Vet du vad, varför steg priset på Nintendo Switch under pandemin med 2x? Anledningen, vad mer om inte Animal Crossing: New Horizons.

Det här spelet är en del av Nintendos legendariska spelserie, som har funnits sedan Nintendo 64-eran 2001. Växlingspriserna har ökat eftersom det här spelet bara släpps på den plattformen.

Du kan föreställa dig, varför ingår detta spel i listan? Söt grafik och spännande spel gör detta bästsäljande spel 2020 till ett måste för Nintendo Switch-ägare.

DetaljAnimal Crossing: New Horizons
Utgivningsdatum20 mars 2020
UtvecklareNintendo, Nintendo Entertainment Planning & Development
UtgivareNintendo
GenreSocial simulering
PlattformNintendo Switch

3. Dragon Ball Z: Kakarot

drak boll är en anime- och mangaserie från Japan som har miljontals lojala fans runt om i världen. Nästan alla spel från denna franchise säljer verkligen bra på marknaden.

Såväl som med Dragon Ball Z: Kakarot, gäng. Detta bästa spel med öppen värld inbjuder dig att gå på äventyr när Goku och andra karaktärer hittar Dragon Ball och besegrar fienderna.

Till skillnad från andra Dragon Ball-spel som fokuserar på strid, ger Dragon Ball Z: Kakarot dig friheten att utforska världen och slipa för att stärka din karaktär.

Denna nya variant gjorde Dragon Ball Z: Kakarot väldigt populär och spelas fortfarande mycket idag.

DetaljDragon Ball Z: Kakarot
Utgivningsdatum16 januari 2020
UtvecklareCyberConnect2
UtgivareBandai Namco Entertainment
GenreAction rollspel
PlattformPS4, XBOX One, PC

4. NBA 2K20

Om du är basketfan, måste du verkligen spela det bästsäljande spelet i världens nummer 4. NBA 2K20 är den 11: e delen i franchisen NBA 2K.

I det här basketmatchen spelar du inte bara ett lag och slåss mot andra lag. Du kan skapa din egen spelare och känna upplevelsen av att vara en professionell NBA-spelare.

Du kan också gå till Grannskap att tävla med andra spelare online. NBA 2K20-grafik och gameplay är verkligen mästare, deh!

Ett av de bästsäljande spelen i världen 2020 har gameplay och grafik som känns väldigt realistisk. Det är inte konstigt att många är villiga att köpa detta spel trots att priset är ganska högt.

DetaljNBA 2K20
Utgivningsdatum6 september 2019
UtvecklareVisuella begrepp
Utgivare2K Sport
Genresporter
PlattformPS4, XBOX One, PC, Nintendo Switch

5. MLB: The Show 2020

Det finns ett annat sportspel som gjorde det till listan över bästsäljande spel idag. Om NBA 2k20 är ett basketspel, MLB: The Show 2020 är ett basebollspel, gäng.

Precis som NBA, i det här spelet kan du bygga din egen karaktär och göra honom till en del av den Hall of Fame. Slipningssystemet gör detta spel till en semi-RPG.

Förutom att kunna spela multiplayer offline med vänner, kan du också skapa ditt eget basebollag och delta i onlinetävlingar för att nå titeln.

DetaljMLB: The Show 2020
Utgivningsdatum17 mars 2020
UtvecklareSIE San Diego Studio
UtgivareSony Interactive Entertainment
Genresporter
PlattformPS4

2020: s nästa bästsäljande spel. . .

6. Grand Theft Auto V.

Det här bästa öppna världsspelet verkar aldrig dö, gäng! Dessutom kan du nyligen göra GTA V gratis via Epic Game Store.

Grand Theft Auto V (GTA V) har miljontals spelare över hela världen tack vare närvaron av GTA Online-funktionen. Detta spel utvecklat av Rockstar är den mest populära serien i GTA-serien.

Släppt 2013, detta spel finns i olika plattform konsoler och datorer. Eftersom det är så populärt kommer det här bästsäljande spelet att vara tillbaka på PS5-konsolen.

Även om den bara kommer på 6: e plats på listan nuvarande bästsäljande speldock lyckades GTA V ranka 3: e på listan bästsäljande spel genom tiderna med total försäljning 130 miljoner exemplar.

DetaljGTA V
Utgivningsdatum17 september 2013
UtvecklareRockstar North
UtgivareRockstar-spel
GenreAction-äventyr, First-person shooter
PlattformPlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Windows
VISA ARTIKLAR

7. Resident Evil 3 Remake

Vilket spel från Resident Evil-serien gillade du mest? När det gäller Jaka gillade jag det verkligen Resident Evil 3, gäng.

2020 släpper Capcom om och gör om detta legendariska spel Resident Evil 3 Remake som släpps för PC-, PS4- och XBOX One-plattformarna.

Att ta med samma plot och karaktärer samt total modifiering av spelet, vilket faktiskt har lyckats få tillbaka namnet på detta spel så att det förtjänar att gå in i det bästsäljande spelet 2020.

DetaljResident Evil 3 Remake
Utgivningsdatum3 april 2020
UtvecklareCapcom
UtgivareCapcom
GenreÖverlevnadsskräck
PlattformPlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

8. Madden NFL 20

Madden NFL 20 är ett amerikanskt fotbollsspel som släpptes av EA i augusti 2019.

Kanske många av er känner inte till det här spelet. Dessutom är populariteten för amerikansk fotboll i Indonesien långt efter den för fotboll och badminton.

Ändå säljer försäljningen av detta spel bra i USA och därefter. Realistiskt spel och en komplett laglicens gör detta spel till världens främsta fotbollsmatch.

DetaljMadden NFL 20
Utgivningsdatum14 juni 2019
UtvecklareEA Tiburon
UtgivareElektronisk konst
Genresporter
PlattformPlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows

9. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe till skillnad från många andra spel på listan som släpptes på olika plattformar för att uppnå fantastiska försäljningssiffror.

Det här spelet släpptes exklusivt på Nintendo Switch-konsoler som Animal Crossing. Ändå lyckades det här spelet ranka nionde i den här listan, gäng.

Mario Kart 8 Deluxe har ett liknande spel som Crash Team Racing. Inte bara racing, du kan också använda föremål och vapen för att slå dina rivaler.

DetaljMario Kart 8 Deluxe
Utgivningsdatum27 april 2017
UtvecklareNintendo EAD
UtgivareNintendo
GenreKart Racing
PlattformNintendo Swich

10. Star Wars Jedi: Fallen Order

För första gången på flera år, Elektronisk konst fick positivt beröm för spelen de släppte.

Star Wars Jedi: Fallen Order är ett försök till bot från EA som har kritiserats hårt för att alltid släppa spel med mikrotransaktion irriterande.

Star Wars Jedi: Fallen Order blev omedelbart primadonna på grund av den riktigt bra historien, den bästa grafiken och den riktigt flexibla mekaniken.

DetaljStar Wars Jedi: Fallen Order
Utgivningsdatum15 november 2019
UtvecklareRespawn Entertainment
UtgivareElektronisk konst
GenreAction äventyr
PlattformPS4, PC, XBOX One

Bästsäljande spel genom tiderna

Vilket spel tycker du är det mest ikoniska? En av anledningarna till att spelet fick legendarisk eller ikonisk status var på grund av dess mycket framgångsrika försäljning.

Trots att den släpptes under mycket lång tid överlever den här spellinjen fortfarande som det spel med hittills mest försäljning i historien.

Nedan har ApkVenue samlat in data om de mest sålda spelen genom tiderna baserat på de totala spelkopiorna som sålts av utgivaren. Kolla in det!

1. Tetris - 490 miljoner exemplar

Det bästsäljande spelet genom tiderna i första position ser ut som att det aldrig kommer att bli tidlöst.

Tetris är för närvarande det bästsäljande spelet i hela världen tack vare en försäljning på 490 miljoner exemplar. Denna siffra förväntas också fortsätta växa.

Tetris, utvecklat av Elektronorgtechnica, släpptes först 1984. Fram till nu finns Tetris-spelet i olika plattform, till och med bli det bästsäljande mobilspelet i världen.

Efter att ha slutat utvecklas av Elektronorgtechnica, utvecklas Tetris nu av EA och finns för modernare plattformar.

DetaljTetris
Utgivningsdatum6 juni 1984
UtvecklareElektronorgtechnica, Electronic Arts
UtgivareHolobyte Spectrum
GenrePussel
PlattformMultiplatform

2. Minecraft - 200 miljoner exemplar

Sedan följt av Minecraft som ligger på andra plats med en försäljning på 200 miljoner exemplar över hela världen fram till 2020.

När det släpptes första gången i november 2011 utvecklades detta bästsäljande onlinespel endast av en utvecklare som heter Markus "Notch" Person.

Minecraft finns nu i olika plattform, Start skrivbordet, spel konsoler, mobil med olika titlar. Det finns också många spin-offs i Minecraft-spelet.

DetaljMinecraft
Utgivningsdatum18 november 2011
UtvecklareMojang
Utgivareojang, Microsoft Studios, Sony Computer Entertainment
GenreSandlåda, överlevnad
PlattformWindows, MacOS, Linux, PS, XBOX, Android, iOS och många fler

Nästa bästsäljande spel genom tiderna. . .

4. Wii Sports - 82,9 miljoner exemplar

Faktum är att i tredje position det mest sålda spelet genom tiderna är upptaget av GTA V med en försäljning på 130 miljoner exemplar. Men eftersom det har diskuterats ovan går vi bara direkt till 4: e plats i listan, gäng!

Den fjärde positionen på denna lista är Wii Sports vilket är unikt nog för att komma in i raden av de bästsäljande spelen i världen.

Anledningen är att spelet med en försäljning på mer än 82 miljoner exemplar bara finns i ett plattform bara, nämligen Nintendo Wii.

Wii Sports som släpptes i november 2006 uppnådde fantastisk försäljning tack vare gameplay vilket är attraktivt. Detta spel gör det enkelt för dig som vill vara frisk men inte vill träna.

DetaljWii Sports
Utgivningsdatum19 november 2006
UtvecklareNintendo EAD
UtgivareNintendo
Genresporter
PlattformNintendo Wii

5. PlayerUnknown's Battlegrounds - 60 miljoner exemplar

Det bästsäljande onlinespelet med Battle Royale-genren, som skjutit i höjden i slutet av 2018, rankades framgångsrikt på femte plats.

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) att vara ett av spelen med en mycket snabb tillväxt i inköp. Unikt spel och cool grafik gör att detta spel säljer bra.

Till och med tre år sedan PUBG släpptes har PUBG nu framgångsrikt sålt 60 miljoner exemplar över hela världen. Dessutom är PUBG nu tillgängligt på olika plattformar, inklusive på Android.

DetaljPUBG
Utgivningsdatum20 december 2017
UtvecklarePUBG Corporation
UtgivarePUBG Corporation
GenreHerre på täppan
PlattformWindows, Xbox One, Android, iOS, PlayStation 4

6. Super Mario Bros. - 48,2 miljoner exemplar

Vem känner inte till karaktären hos denna italienska röda hattrörmokare?

Ikoniskt spel Super Mario bröderna. lyckades uppnå en försäljning på 48,1 miljoner exemplar och ingick i en av de bästsäljande spellistan genom tiderna.

Släpptes 1985, Super Mario Bros. spelade in fantastiska försäljningar för spel som körs på Nintendo Entertainment System (NES) -konsolen.

DetaljSuper Mario bröderna.
Utgivningsdatum13 september 1985
UtvecklareNintendo Creative Department
UtgivareNintendo
GenrePlattformsspel
PlattformNintendo Entertainment System

7. Pokémon röd / blå / gul - 47,5 miljoner exemplar

Nästa position fylls med slips Pokémon Röd, Grön och Blå utvecklat av Game Freak och publicerat av Nintendo speciellt för Game Boy-konsolen.

Den mest sålda spelserien genom tiderna, som släpptes första gången i februari 1996, har framgångsrikt sålt mer än 47,5 miljoner exemplar hittills.

Med enkel grafik och system rollspel, du ombeds att utforska Kanto med Ash / Satoshi, huvudpersonen i Pokémon-serien.

DetaljPokémon röd / blå / gul
Utgivningsdatum27 februari 1996
UtvecklareGame Freak
UtgivareNintendo
GenreRollspel
PlattformGame Boy

8. Wii Fit - 48,3 miljoner exemplar

Wii Fit är ett spel som tvingar dig att träna. Detta spel ger dig en guide till att träna utan att känna dig uttråkad.

Det här spelet lyckades rankas åttonde i listan över bästsäljande spel genom tiderna genom att sälja mer än 43,8 miljoner exemplar runt världen.

Jag tror att det finns många som köper en Wii Fit eftersom de vill leva ett hälsosamt liv men är lat för att göra komplicerade sporter och måste lämna huset.

DetaljWii Fit
Utgivningsdatum1 december 2007
UtvecklareNintendo EAD
UtgivareNintendo
GenreExergaming
PlattformWii

9. PacMan - 39 miljoner exemplar

Vem skulle ha trott att bara ett fåtal moderna spel kunde klara rekordet Pac Man som ett av spelen med det högsta antalet spelare i världen.

Yup, PacMan släppt av ett arkadspelföretag Namco det lyckades stjäla miljontals uppmärksamhet när det dök upp 1980.

Detta spel återvanns senare för moderna konsoler. Tyvärr kunde försäljningen inte komma nära försäljningen av det tidigare nummer 1-spelet som nådde 39 miljoner exemplar.

DetaljPac Man
UtgivningsdatumJuni 1980
UtvecklareNamco
UtgivareNamco, Midway Games
GenreLabyrint
PlattformMultiplatform

10. Mario Kart Wii - 37,3 miljoner exemplar

I sin 10: e position är Marios karaktär tillbaka på listan över bästsäljande spel med Mario Kart Wii med en global försäljning på upp till 37,3 miljoner exemplar.

Den här gången bröt Mario inte tegel och bekämpade inte svampar killar. Du kommer att tas till en värld av bilracing med Marios världskaraktär i.

Ja, en kombination av Need for Speed ​​och Mario-spelkaraktärer som det!

DetaljMario Kart Wii
Utgivningsdatum10 april 2008
UtvecklareNintendo EAD
UtgivareNintendo
GenreTävlings
PlattformNintendo Wii

Lista över bästsäljande spel genom tiderna (rankning 11 till 20)!

Visst är du inte nöjd ännu, och tittar på listan ovan med de mest sålda spelen i världens tider? Koppla av, här har ApkVenue lagt till det så att du kan se upp till 20: e plats. Kolla in det!

Nej.SpeltitelTotal försäljning (kaffe)
11Mario Kart 8 / Deluxe33,220,000
12Wii Sports Resort33,130,000
13Red Dead Redemption 231,000,000
14Nya Super Mario Bros.30,800,000
15Terraria30,300,000
16Nya Super Mario Bros. Wii30,300,000
17The Elder Scrolls V: Skyrim30,000,000
18Diablo III och Reaper of Souls30,000,000
19Pok mon Guld / Silver / Kristall29.490.000
20Duck Hunt28.300.000

Så det är de 20 bästsäljande spelen genom tiderna och de bästsäljande spelen 2020 som du borde spela.

De kan få titeln som det mest sålda spelet inte utan anledning. Spel attraktiv och fängslande grafik i dessa spel gör det tufft som det bästsäljande spelet.

Faktum är att det stora namnet Nintendo framgångsrikt har fångat sina fans dag med gameplay unik och unik. Vad tror du? Kom igen dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found