hur man tittar på YouTube medan du fortfarande surfar på en dator

Gillar du att titta på videor på YouTube? Det måste vara irriterat om du måste hoppa över intryck efter intryck eftersom du måste öppna en artikel på en annan flik. Här är ett enkelt sätt att titta på YouTube medan du fortfarande surfar på andra webbsidor.

Det är inte svårt att titta på YouTube medan du gör andra aktiviteter på din dator. leva ändra storlek på fliken webbläsare kan du titta på YouTube medan du fortfarande surfar och letar efter din föreläsning eller ditt arbetsmaterial. Men den här gången kommer ApkVenue att ge ett enkelt sätt att titta på YouTube medan du fortfarande surfar på en dator.

Om du använder webbläsaren Google Chrome kan du dra nytta av SidePlayer-tillägget på Chrome Web Store. SidePlayer gör det enkelt för dig att fortsätta titta på videor från YouTube som du spelar medan du fortfarande surfar fritt på flikar Övrig.

  • Enkla sätt att titta på YouTube utan kommentarer och buffringsavbrott
  • Titta inte under arbetstid: Dessa är de sexigaste 360-videorna på Youtube
  • Hur man tittar på videor på YouTube och läser kommentarer enkelt

Hur man använder SidePlayer

  • På Chrome Web Store-sidan, sök efter SidePlayer. Sen Lägg till förlängning de. När du väl har lagt till den, fortsätt omstart din webbläsare.
  • Efter att ha varitomstartvisas en SidePlayer-ikon i webbläsarens övre högra hörn. Vid den här tiden betyder det att du är redo att kunna titta på Youtube när du surfar på andra webbsidor.
  • Leta reda på videon du vill spela på YouTube kopiera länk videon.
  • Nästa du klistra in länken videon var på låda finns i SidePlayer-vyn och tryck sedan på Enter.
  • Välj Spela upp video. Och grattis, nu kan du titta på Youtube när du surfar på en annan webbsida!

Lätt rätt? Så du kommer inte att sakna intrycken som spelas på YouTube-videor medan du njuter av innehållet som presenteras av Jalan Tikus. Har du andra sätt? Dela med sig låt oss i kommentarfältet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found